След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 751
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
Чакайте малко..
Вие не се ли веселите на сватбите на ваши близки  newsm78 Не виждам нищо лошо дори да се е напил или нещо такова. В крайна сметка са празнували и той така се забавлява. Не е отишъл пиян на сета или нещо такова.  Tired Отделно нормално Гупата да е  на сватбата.  Tired Приятно, неприятно това е положението. Пред неговото семейство той си е щастлив с нея и това е  Whistling
Отделно тази снимка е стара от яхтата, а и да е бил на яхта в ден, който му е почивен, не го обвинявам. Има право да си разполага с деня. Отделно ако не е предвиден в сета, защо да ходи там  newsm78
А Гупата че се опита да се държи на ниво го видяхме  ooooh! Пълно лицемерие..  Mr. Green

Peace Горе-долу еднакво сме го писали Laughing Wink
Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • near Sofia, Bulgaria
Държа да се отбележи, че още в сутрешния си пост писах, че Боци заслужава почивка след сватбата!  Naughty Laughing
Ми нормално е да се весели на сватбата на брат си, той да не се жени всеки ден, я!  Peace А и има почти месец до старта на сезона, те са си направили сметка кой кога и колко ще снима дотогава, не е нужно всички постоянно да висят на сета, още повече първите му сцени на Йомер сигурно ще са отшелнически   Rolling Eyes Whistling ще си ги направи спокойно, виж, ако трябва и махмурлук да играе, може би беше добре да иде вчера, някак естествено щеще да му се получи!  Wink Mr. Green
Майтапа настрана, ама човека си има и личен живот, важното е като тръгне сериала, всичко да е наред, за да си получаваме дозата Дефмер!  Peace Hug Heart Eyes

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоуууууу  Hug Hug Hug Hug

Другата щастлива двойка  Mr. Green

# 648
  • Още у мъглата ...
Хелоуууууу  Hug Hug Hug Hug

Другата щастлива двойка  Mr. Green

Ирчок  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Тук поне нормално се държат, не подскачат  Joy
Санемката е отслабнала  Grinning Peace
Нещо се опитва да му намери баклавите, ма са бая под пласт сметана Mr. Green hahaha hahaha
Странно ми е като вземат да парадират и да се показват колко са щастливи и какво правят Whistling
То не са единствените, но по принцип ми е било винаги неестествено Grinning Peace

# 649
Доре  Hug, Илде  Hug, Виви  Hug, Тери  Hug, Габи  Hug, Про  Hug

Верко  Hug, предположих, че снимката е стара, от лятната коч-компания, споменах я за подсилване на ефекта от "наливното" състояние на Баръш  hahaha

Лелеее, как наскачахте да браните Борето  Joy  Joy  Joy Споко, аз Йомко си го плюя по график, сега
ми падна и Боре на мушката  hahaha  hahaha  hahaha И го плюх заради мърлявия му вид, ами не ми харесва и това е. И той не е от вчера, нито сватбата на брат му е причина за това. Колкото до купонджийските му изпълнения - ами негова си работа, но ако това повлияе на сериала, ще бъде вече и моя работа и пак повтарям - няма да ми хареса  Mr. Green Ди вече спомена, че има фенове, отписали се от Баръш, в същото време феновете на Елчин се увеличават, та не знам  newsm78

Гале, Баръш определено има нужда от почивка след сватбата, не че я заслужава  Naughty Заслужаваха си почивката след края на сезона и си я получиха  Simple Smile В крайна сметка всички работим, ако след купон не отидем на работа, щото си ближем раните, как ли ще реагират колегите ни, особено ако бъркаме и техния график  Tired
Мое си мнение, ако не ми объркат сериала, всичко е наред  Laughing

# 650
  • Perla
Доре  Hug, Илде  Hug, Виви  Hug, Тери  Hug, Габи  Hug, Про  Hug

Скрит текст:
Верко  Hug, предположих, че снимката е стара, от лятната коч-компания, споменах я за подсилване на ефекта от "наливното" състояние на Баръш  hahaha

Лелеее, как наскачахте да браните Борето  Joy  Joy  Joy Споко, аз Йомко си го плюя по график, сега
ми падна и Боре на мушката  hahaha  hahaha  hahaha И го плюх заради мърлявия му вид, ами не ми харесва и това е. И той не е от вчера, нито сватбата на брат му е причина за това. Колкото до купонджийските му изпълнения - ами негова си работа, но ако това повлияе на сериала, ще бъде вече и моя работа и пак повтарям - няма да ми хареса  Mr. Green Ди вече спомена, че има фенове, отписали се от Баръш, в същото време феновете на Елчин се увеличават, та не знам  newsm78

Гале, Баръш определено има нужда от почивка след сватбата, не че я заслужава  Naughty Заслужаваха си почивката след края на сезона и си я получиха  Simple Smile В крайна сметка всички работим, ако след купон не отидем на работа, щото си ближем раните, как ли ще реагират колегите ни, особено ако бъркаме и техния график  Tired
Мое си мнение, ако не ми объркат сериала, всичко е наред  Laughing

Peace

# 651
Ирко  Hug, радвам се за Санем, че е щастлива, само ми е странно защо толкова държи да ни направи съпричастни на щастието си. Тя нас ли, себе си ли убеждава колко е щастлива  newsm78

Joy  Joy  Joy Знаех си аз, че пропускам нещо в тази снимка  Laughing

# 652
  • Още у мъглата ...
Доре  Hug, Илде  Hug, Виви  Hug, Тери  Hug, Габи  Hug, Про  Hug

Верко  Hug, предположих, че снимката е стара, от лятната коч-компания, споменах я за подсилване на ефекта от "наливното" състояние на Баръш  hahaha

Лелеее, как наскачахте да браните Борето  Joy  Joy  Joy Споко, аз Йомко си го плюя по график, сега
ми падна и Боре на мушката  hahaha  hahaha  hahaha И го плюх заради мърлявия му вид, ами не ми харесва и това е. И той не е от вчера, нито сватбата на брат му е причина за това. Колкото до купонджийските му изпълнения - ами негова си работа, но ако това повлияе на сериала, ще бъде вече и моя работа и пак повтарям - няма да ми хареса  Mr. Green Ди вече спомена, че има фенове, отписали се от Баръш, в същото време феновете на Елчин се увеличават, та не знам  newsm78

Гале, Баръш определено има нужда от почивка след сватбата, не че я заслужава  Naughty Заслужаваха си почивката след края на сезона и си я получиха  Simple Smile В крайна сметка всички работим, ако след купон не отидем на работа, щото си ближем раните, как ли ще реагират колегите ни, особено ако бъркаме и техния график  Tired
Мое си мнение, ако не ми объркат сериала, всичко е наред  Laughing

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Аз обикновено съм отбор Дефо/Елка, ама този път се впуснах в неутралното Laughing Joy Joy Joy
Аз не виждам в туити да има някакво особено различно вълнение или отрицание към Борко Laughing Peace Естествено, че всички се дразнят, като видят Клюна Whistling, но и продължават да си обичат Борко  Grinning Peace Резват Клюна от снимката и се кефят на Борко, та чак че бил много татлъ Laughing Поне така е положението сред хората, които аз следя Wink Grinning

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • На юг от тук
На снимката сигурно е с родата.
Не знам,но за мен Елчин не би стояла добре в тази компания.

# 654
  • near Sofia, Bulgaria
Диди  Hug недей така крайно  Stop как да не заслужава почивка Боци, я как се раздаде на танците, ако не му бяха направили клипчета, ние сега какво щяхме да си въртим и обсъждаме...  Wink Laughing
А и той за работа сигурно си има график, ако трябваше на другия ден да е на сета, сигурно нямаше да е толкова буен вечерта  hahaha
Когато имат среднощни снимки, пък ние си спим, не му търсим кусури, нали!  Peace Не че го защитавам, старая се да съм обективна!  Peace Sunglasses

# 655
  • Още у мъглата ...

Кате  Hug Heart Eyes Heart Eyes С родата е Laughing
Ама тя Елка няма да живее с родата, я Joy Joy Joy

# 656
  • Още у мъглата ...
Диди  Hug недей така крайно  Stop как да не заслужава почивка Боци, я как се раздаде на танците, ако не му бяха направили клипчета, ние сега какво щяхме да си въртим и обсъждаме...  Wink Laughing
А и той за работа сигурно си има график, ако трябваше на другия ден да е на сета, сигурно нямаше да е толкова буен вечерта  hahaha
Когато имат среднощни снимки, пък ние си спим, не му търсим кусури, нали!  Peace Не че го защитавам, старая се да съм обективна!  Peace Sunglasses

Peace
Гали Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 657

Има нещо вярно  hahaha hahaha hahaha

# 658

Кате  Hug, тя и Кюса едва ли ще се впише тук, ама това не и пречи да опитва  Joy  Joy  Joy Пък и Елка не напира нещо да се прегръща с родата на Боре  hahaha

Гале, не съм крайна и не критикувам Боре за танците, коментара ми беше за нещо съвсем различно. Всъщност аз никога не осъждам някого за постъпките му, само ги обсъждам  Joy  Joy  Joy

# 659

Мале ма, тетиното, твойо е голем игроорец Mr. Green hahaha hahaha hahaha Умрех от смях  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
миличкия ми той  hahaha грешна душица е  Joy Joy
айде нека и той да има един кусур де  Joy не може всичко да му е перфектно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт