След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
арно шиле е Heart Eyes  Mr. Green

тя на тая малката й е скрит акаунта и не мога да намеря снимките поотделно  Crossing Arms
Верко  newsm78 може да излязат поотделно от някой друг акаунт - няколко дена ще има да излизат снимки пък и да се надяваме ,че Мерт ще пусне също снимки 

Верко,сега проверих ,на малката не и е скрит акаунта,но снимката е колажирана ...ето и акаунта https://www.instagram.com/arducmls/?hl=en

а на другата( Зейнеп Ардуч) с чаршафа на главата наистина е прайвит

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 01:42 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 466
хайде ,аз изчезвам докато не се е появила снимка на мутлу чифтето как танцуват  Whistling

Лека нощ от мен!  Hug Hug Hug

# 467
арно шиле е Heart Eyes  Mr. Green

тя на тая малката й е скрит акаунта и не мога да намеря снимките поотделно  Crossing Arms
Верко  newsm78 може да излязат поотделно от някой друг акаунт - няколко дена ще има да излизат снимки пък и да се надяваме ,че Мерт ще пусне също снимки 
тая така си я е направила снимката  Peace но ще има де,то е ясно  hahaha

хади лека и от мен  Hug

# 468

вече изчезвам  Laughing

# 469
  • Perla
Добро утро и хубав ден!
Това е вероятно репортажът, който ще дават днес. Щял да говори за имиджа си, за Елчин и т.н. , но аз нищо не разбрах тоя път. Sad Дано рускините го преведат.

https://twitter.com/Delena5H/status/770055221796073473

Barış talking about his new look, possibly getting back to the old look , Elçin and more

# 470
На Зейтин Гьозлюма вече му прозира ризата  hahaha hahaha hahaha Големи танци, големо чудо  Joy Joy Joy

Толкоз му прозира ризата, че Гупа я е страх да се допре до него. Хептен на служебно разстояние са застанали. Фенките си гушка по-близко Боре.

Добро утро, мили момичета, и хубав ден! Hug

Ще изчакам малко, преди да пиша шестица на Гупа за затворената уста, че току виж излязла някоя снимка на сливиците й. Освен това почти на всички снимки успява да стои изправена, а не да се увива и криви около тези, с които се снима. Изглежда почти като дама на веществения материал, излязъл досега. Mr. Green

А наш Боре ще влезе във форма, ще му мине и умората, и всичко, щом започнат активните снимки, а пък като му обръснат брадата, вече ще си е нашият Йомер Ипликчи.

# 471
Добро утро, момичета  Hug Hug  Hug

Дани, Доре  Hug  Hug

Ох, тази наистина се е държала прилично, брей, значи можела и като човек да се държи  Mr. Green Само дето, честно казано, ми се искаше да си покаже маймунджолъците, та да стресне родата и на Боре можеше да му просветне, че тая Кака не е за него  Whistling Но по старанието и съдя, че явно много иска да стане и тя йенге в това семейство   Joy

А наш Боре ще влезе във форма, ще му мине и умората, и всичко, щом започнат активните снимки, а пък като му обръснат брадата, вече ще си е нашият Йомер Ипликчи.

Дано  Praynig те все едно не са почивали два месеца, ами са работели денонощно,   hahaha аз за това се шегувам, че брадата е виновна за всичко, ще видим как ще е без  Flutter

# 472
Добро утро  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Доре  Hug, Дани  Hug

Виви  Hug, Гупа сигурно е получила специални инструкции, например "Ще те взема с мен на сватбата, ако си държиш устата затворена, ако не се кривиш и не плашиш гостите"  Joy  Joy  Joy

# 473
https://www.instagram.com/p/BJrHn5pgWWQ/

Снахичката е публикувала видео от афтърпартито с благодарности, тагнала е и Гупа. На заден план се вижда Боре във вихъра на танца и Гупа срещу него, според мен, в тениска и къси гащи. Забавляват се хората, пък ние се ядосваме. Любовта е сляпа, са казали хората. Явно!  Mr. Green

Да се раздава Боре на макс като Йомер Ипликчи, пък другото си е личният му живот, да го споделя както и с когото иска. Е, с Елка най-добре, ама като не ни слуша, проблемът си е негов! Grinning

# 474
Диди   Hug Може и да е имало инструкции, но и тя много на сериозно ги е взела  hahaha

# 475
Добро утро сладурчета

Диди  HugДанни  HugДоре  HugВиви  Hug

снощи толкова се опитвах да видя Кюса на това афтър парти, но иначе гласа и се чу

# 476
  • Perla

Не знам дали това трябва да е чаканият репортаж. newsm78

# 477
Мераба  Hug
тя е толко примерна,че даже на клипа гьобека не смее да се развихри и тя срещу Боци  Joy

Дани  Hug Доре  Hug Диде  Hug Виви  Hug

Дидолинко  Hug
https://www.instagram.com/p/BJrte_IBdpC/?taken-by=bonya6_
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
видя ли го мойто Мерти отзад  hahaha hahaha hahaha hahaha още се хиля като идиот в нас хахахах милия все едно си му вързал връзките на обувките на възел...толко е схванат  hahaha hahaha
и Йолдъса и той се показал най-накрая  hahaha

# 478

Не знам дали това трябва да е чаканият репортаж. newsm78
Доре, това трябва да е, но аз само разбрах за дали има Ашк м/у Елка и него, па той вика не о пак хвали Кюса  Whistling

Верко  Hug Ох,милият ти Мертчо е скаран с танците  Mr. Green не е като батьо си  Laughing рускините викат на Борко че бил зайчик дюрасел  Joy Joy Joy

# 479
дори на афтър партито не му се изтощиха батериите  Joy Joy Joy
а Мертьо може в гьобека да е добър  hahaha току виж се покажат още клипчета от там  hahaha в хорото обаче е гола вода  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт