След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 830
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Леле, сега го гледах. Такъв смях няма! Важното е, че се пробва момчето, ама никак не му се отдава.  Joy
На мен сълзи ми текнаха Joy Joy и на двата клипа Joy 
Иначе па беше много стилен  Heart Eyes  и не му се виждаха чорапите хахах за афтър партито вече не знам хаха там дали не е рипнал по чорапи Joy

Голям сладур е Мертчо  Joy Joy Joy Joy Joy Точно той рипка като зайче, според мен, виж батко му е направо фурия  Mr. Green Joy Joy Joy във вихъра си е

# 541
Леле, сега го гледах. Такъв смях няма! Важното е, че се пробва момчето, ама никак не му се отдава.  Joy
На мен сълзи ми текнаха Joy Joy и на двата клипа Joy 
Иначе па беше много стилен  Heart Eyes  и не му се виждаха чорапите хахах за афтър партито вече не знам хаха там дали не е рипнал по чорапи Joy

Голям сладур е Мертчо  Joy Joy Joy Joy Joy Точно той рипка като зайче, според мен, виж батко му е направо фурия  Mr. Green Joy Joy Joy във вихъра си е

Баткото е трениран хахах пък и беше на няколко сватби преди това,та се е научил  Joy Joy

# 542
# 543
Мислех, че е нагласено това "хващане" от журналята, но като го гледам колко е почерпен, май не е знаел за тях  Mr. Green Ето защо е говорил толкова много  hahaha
Те с Гупсето да не са сключили договор, той да я хвали навсякъде, където му се изпречи микрофон Tired Тя що не го хвали така, не съм я чула, не че има многобройни интервюта, но все пак..... Mr. Green
А това, че вероятно след 4-5 седммици ще се върне към предишния си вид хич, ама хич не ми харесва  ooooh! ooooh!, което означава и че около 4-5 серии ще го играе отшелник в депресия, дано не е така, че знам как феновете ще реагират на такава дълга раздяла между Дефне и Йо #Crazy ooooh!

# 544
  • Perla

Виви, моралната подкрепа е важна Mr. Green А тези 4-5 седмици аз не разбрах от сега ли ги броим, или от началото на сериала. Ако е от сега, има надежда, че до втора- трета серия ще ги съберат, ако става дума за по- дълга раздяла, и на мене не ми се мисли. Дано Мерич съзнава това

# 545

А, ето сега като се чуват въпросите е друго  Laughing става по-ясно
Питат го за постоянните слухове за раздяла между тях с Гупсе и тези за връзка с Елка, той за това отговаря, че с Гупа са мн щастливи, и че между Елка и него всичко е наред, работата продължава и проблеми няма

# 546
Дано накрая слуховете да станат истина  Mr. Green

# 547
А, мерси, Доре! Сега вече е ясно, както каза и Виви. Добре са нещата между него и Елчинка, казва. Ама ние това си го знаем! И че е щастлив го знаем! И че е абсолютен професионалист, и това го знаем.

Обаче не мога да разбера тези журналисти, какво са зациклили на този въпрос за брак. Не ги ли хваща срам вече една година да се ровят в живота на човека и като развалена плоча едно и също да питат.

А, и друго научихме. Ще трябва да се гледа "Зълвичка"-та на Гупито. То толкоз хвалби от Боре, толкоз нещо. ПР-ът му да не отиде на вятъра.  Mr. Green

# 548
# 549
  • Perla
Скрит текст:
А, мерси, Доре! Сега вече е ясно, както каза и Виви. Добре са нещата между него и Елчинка, казва. Ама ние това си го знаем! И че е щастлив го знаем! И че е абсолютен професионалист, и това го знаем.

Обаче не мога да разбера тези журналисти, какво са зациклили на този въпрос за брак. Не ги ли хваща срам вече една година да се ровят в живота на човека и като развалена плоча едно и също да питат.
А, и друго научихме. Ще трябва да се гледа "Зълвичка"-та на Гупито. То толкоз хвалби от Боре, толкоз нещо. ПР-ът му да не отиде на вятъра.  Mr. Green

Ако ми плати достатъчно убедителна сума пари, може и да се пожертвам за 5-10 минути. Толкова мога да издържа на простотиите ѝ. И от Баръш ще се откажа накрая! Mr. Green

# 550
  • Perla

сега Верка трябва да почерпи  Joy Joy Joy Joy
ДИ, кажи ми кои са тези, моля те, да не се гътвам напразно!

# 551
Скрит текст:

Ако ми плати достатъчно убедителна сума пари, може и да се пожертвам за 5-10 минути. Толкова мога да издържа на простотиите ѝ. И от Баръш ще се откажа накрая! Mr. Green
Сега аз заради Боре ще я погледна тази Зълвичка, но ще я изгледам ли е друг въпрос. Делихата я загледах, преди да знам, че съществува такова нещо като Баръш Ардуч, но силите ми стигнаха за 10 минути, в които се чудех откъде са намерили такава грозна актриса за ролята. Изобщо не знаех, че тя сама си е написала ролята за себе си. След като научих за Баръш Ардуч, погледнах още веднъж, но този път и десет минути не издържах. Заради него ще погледна Зълвичката, но се страхувам, че ще е пак някоя идиотщина и заради Гупито няма да я изгледам. Да видим ще успее ли да излезе от амплоато си и да направи истинска комедийна роля, а не маймунджулъци, каквито аз не харесвам.

Иначе Боре все на безопасно разстояние от любимата си се е снимал. Цял мустакат амджа е сложил помежду им.

# 552
  • На юг от тук

# 553
Скрит текст:

Сега аз заради Боре ще я погледна тази Зълвичка, но ще я изгледам ли е друг въпрос. Делихата я загледах, преди да знам, че съществува такова нещо като Баръш Ардуч, но силите ми стигнаха за 10 минути, в които се чудех откъде са намерили такава грозна актриса за ролята. Изобщо не знаех, че тя сама си е написала ролята за себе си. След като научих за Баръш Ардуч, погледнах още веднъж, но този път и десет минути не издържах. Заради него ще погледна Зълвичката, но се страхувам, че ще е пак някоя идиотщина и заради Гупито няма да я изгледам. Да видим ще успее ли да излезе от амплоато си и да направи истинска комедийна роля, а не маймунджулъци, каквито аз не харесвам.

Иначе Боре все на безопасно разстояние от любимата си се е снимал. Цял мустакат амджа е сложил помежду им.
За Делихата при мен беше по същия начин  Peace
Спред мен ПР-ът тепърва започва, нищо чудно, когато излезе филма по кината, Баръш да призовава феновете си да ходят да го гледат  ooooh! ooooh! ooooh! което ще е голяма грешка, дано не съм права и не направи такава глупост  Crossing Arms

# 554
  • На юг от тук
Да попитам,ако някой знае-родата на Боре от черноморския регион ли,защото музиката май е от там?

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video47862040_456239035%2Fb6d6 … pl_wall_-96725873

Общи условия

Активация на акаунт