След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 826
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
А, мерси, Доре! Сега вече е ясно, както каза и Виви. Добре са нещата между него и Елчинка, казва. Ама ние това си го знаем! И че е щастлив го знаем! И че е абсолютен професионалист, и това го знаем.

Обаче не мога да разбера тези журналисти, какво са зациклили на този въпрос за брак. Не ги ли хваща срам вече една година да се ровят в живота на човека и като развалена плоча едно и също да питат.
А, и друго научихме. Ще трябва да се гледа "Зълвичка"-та на Гупито. То толкоз хвалби от Боре, толкоз нещо. ПР-ът му да не отиде на вятъра.  Mr. Green

Ако ми плати достатъчно убедителна сума пари, може и да се пожертвам за 5-10 минути. Толкова мога да издържа на простотиите ѝ. И от Баръш ще се откажа накрая! Mr. Green
Сега аз заради Боре ще я погледна тази Зълвичка, но ще я изгледам ли е друг въпрос. Делихата я загледах, преди да знам, че съществува такова нещо като Баръш Ардуч, но силите ми стигнаха за 10 минути, в които се чудех откъде са намерили такава грозна актриса за ролята. Изобщо не знаех, че тя сама си е написала ролята за себе си. След като научих за Баръш Ардуч, погледнах още веднъж, но този път и десет минути не издържах. Заради него ще погледна Зълвичката, но се страхувам, че ще е пак някоя идиотщина и заради Гупито няма да я изгледам. Да видим ще успее ли да излезе от амплоато си и да направи истинска комедийна роля, а не маймунджулъци, каквито аз не харесвам.

Иначе Боре все на безопасно разстояние от любимата си се е снимал. Цял мустакат амджа е сложил помежду им.

Въпросът е кои са тези лелки и чичковци, с които са се снимали, Дани. newsm78

Виви! За ПР- а  Peace не вярвам да стигне чак до такава глупост Баръш, ама кой знае!

# 556
Знаем,че Баръш е щастлив ама с кого..... newsm78 Heart Eyes

# 557
  • Perla

Мдаа, на снимката бил бащата на Баръш и лелите му.  Mr. Green

# 558
smile3521

Дори, не ги познавам лелките и чичковците, ама не ми и трябва. Защо да се стряскам, че Боре я завел на семейно парти. Че хората се женят, правят някого част от семейството си и го оставят, аз ще се стряскам, че я запознал със семейството си като гаджето си.

Кати, аз не знам Боре от кой край са, знам само, че това момче играе като за последно. Чак на мен ми се ще да тропна едно хорце, въпреки че не мога да играя хора. Ако можех ей така да го хвана за ръчичка и да подскачам малко с него в неговото темпо. Забавлява се момчето от душа!

# 559

сега Верка трябва да почерпи  Joy Joy Joy Joy
ДИ, кажи ми кои са тези, моля те, да не се гътвам напразно!
Какво да почерпя  Crossing Arms
Тая пача долна да си маха ръката от губавото ми момче  #2gunfire

Иначе кат му е минал срама е минал и той в джаза Joy и той се разпасал хахах

# 560
  • Perla
smile3521

Дори, не ги познавам лелките и чичковците, ама не ми и трябва. Защо да се стряскам, че Боре я завел на семейно парти. Че хората се женят, правят някого част от семейството си и го оставят, аз ще се стряскам, че я запознал със семейството си като гаджето си.

Скрит текст:
Кати, аз не знам Боре от кой край са, знам само, че това момче играе като за последно. Чак на мен ми се ще да тропна едно хорце, въпреки че не мога да играя хора. Ако можех ей така да го хвана за ръчичка и да подскачам малко с него в неговото темпо. Забавлява се момчето от душа!
Дани, аз също не ги познавам, но си права за другото. Стряскащото за мене е, че Кюса не остави сигурно човек, с когото да не се е снимала. Повече снимки от булката има вероятно.

сега Верка трябва да почерпи  Joy Joy Joy Joy
ДИ, кажи ми кои са тези, моля те, да не се гътвам напразно!
Какво да почерпя Crossing Arms
Тая пача долна да си маха ръката от губавото ми момче  #2gunfire

Иначе кат му е минал срама е минал и той в джаза Joy и той се разпасал хахах

Верче, ами озовал се е до такава велика звезда, та чак го е и прегърнала свойски.  Mr. Green Ама абито е виновен! За всичко той е виновен! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 561
Дори, виж сега, нещата са точно наобратно. Не Гупа се снима с тях, те се снимат с нея, защото тя е известна, успешна, талантлива и умна. Има 2 млн гледания на филма си (става въпрос за кината, а не в Интернет). Аз иронизирам ситуацията, но си мисля, че наистина е така. Тя е голямата работа, с която някой иска да се снима.

# 562
Изобщо няма прилика с баща си, то и братята му също  Laughing Сигурно прилчичат на майката

Обаче бабата къде е хванал снахата   #Crazy Mr. Green  hahaha

# 563
  • Perla

9 819 233 показвания

По повод 2-та милиона!

Дори, виж сега, нещата са точно наобратно. Не Гупа се снима с тях, те се снимат с нея, защото тя е известна, успешна, талантлива и умна. Има 2 млн гледания на филма си (става въпрос за кината, а не в Интернет). Аз иронизирам ситуацията, но си мисля, че наистина е така. Тя е голямата работа, с която някой иска да се снима.

Дани, ако така мислят за нея, значи работата е отървана!

Изобщо няма прилика с баща си, то и братята му също  Laughing Сигурно прилчичат на майката

Обаче бабата къде е хванал снахата   #Crazy Mr. Green  hahaha
тя затова е толкова доволна! Я как се е усмихнала!  Mr. Green

# 564
Дори, нашата любима нескопосана сцена и филма на Гупа са несравними, защото нейното го измерват с брой гледания в кината, а нашето е в Интернет. Ако 2 млн гледания е успешен филм, добре, успяла е. За всеки вид изкуство си има публика. Щом радва хората, нека.

# 565
И още сники от сета

Верче с тоя Мерт си залях клавиатурата с чай, то са ритми то е мъка. Joy Joy Joy
Баръш обаче играе от душа

4-5 седмици ще е брадата на Баръш,май има няма една- две серии.
Идват все пак и празници ,вероятно времето през което няма да снимат .
Дано подготвят  две-три серии напред. Все пак и за тях и за нас е добре

# 566
  • Perla
И още сники от сета

Верче с тоя Мерт си залях клавиатурата с чай, то са ритми то е мъка. Joy Joy Joy

Да видим Ипликчито къде ще го снимат. Дали наистина са сменили къщата  newsm78

# 567
  • На юг от тук

# 568
И още сники от сета

https://pp.vk.me/c631516/v631516515/52eb1/Ar0U2XBF1Ew.jpg

https://pp.vk.me/c631516/v631516939/45f8b/YzWRQ-QlN7I.jpg

Да видим Ипликчито къде ще го снимат. Дали наистина са сменили къщата  newsm78

В гората брадясващ от мъка Heart Eyes

# 569
  • На юг от тук
И тук май пак е малкото братче.

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_456239283%2F9b2 … pl_wall_-96725873

Общи условия

Активация на акаунт