След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 810
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Според мене са различни жени, но  Thinking
И голям смях. Като написах в гугъл изображения за майката на Баръш, се показаха негови снимки с Кюса. И гугъл така я разпознава значи. Laughing
Доре, на първата снимка май е някоя от лелите

Не знам, Ди, това излезе като споделяне от аби Онур. А сега на тази нова снимка мама ли е в крайна сметка? да я запомня, че да я знам вече!
ами така казват  Rolling Eyes,но аз лично не съм сигурна
[/quote]
Ами на мене ми изглежда сравнително млада жена, която не би могла да има толкова големи синове.  newsm78 Интересно, че никаква друга снимка не се показа при търсенето за семейството на Баръш.

Благодаря за историята на момичето от сета. Хубави думи за хубаво момиче!

# 586
# 587
# 588
сега прочетох при рускините ,че ГГ от Мафията и режисьора искат да бъдат свалени от номинациите на Келебека  Mr. Green хората явно знаят ,че всичко е нагласено и няма смисъл да участват

# 589
сега прочетох при рускините ,че ГГ от Мафията и режисьора искат да бъдат свалени от номинациите на Келебека  Mr. Green хората явно знаят ,че всичко е нагласено и няма смисъл да участват
Mr. Green
Иначе гласуваме, мани мани  hahaha hahaha
След като Сера взе за актриса 2 поредни години, наградите просто не са това, което са били. Загубиха стойност  hahaha hahaha hahaha

# 590
  • Perla

Жалко! Уж престижни награди, пък още в самия си зародиш опорочени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591
Mr. Green
Иначе гласуваме, мани мани  hahaha hahaha
След като Сера взе за актриса 2 поредни години, наградите просто не са това, което са били. Загубиха стойност  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy то се знае

# 592

Жалко! Уж престижни награди, пък още в самия си зародиш опорочени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
като се има напредвид ,че и Кюса е печелила -представи си  Mr. Green Whistling

# 593

като се има напредвид ,че и Кюса е печелила -представи си  Mr. Green Whistling
и това ми било награди  Joy Joy Joy са ако и Сечо е взел някой келебек,ще си изтрия регистрацията от там  hahaha hahaha аз сън народен човек - от Денизли  hahaha Кара мамбата ми е комшия  hahaha

# 594
# 595
# 596
е как да не го подариш значи  hahaha hahaha дай й го ма  hahaha нека малко и той я стряска сутрин  hahaha не само тя него  Joy Joy Joy

# 597
  • Perla

Ами това не изглежда много красиво! Сутринта снимка как се олежава в морето, сега друга снимка. Можеше поне от кумова срама да се прибере в Истанбул, дори и да не снима днес. на мене ми идва грозно такова поведение, но може Баръш бей вече да се е почувствал голяма звезда, почти като севгилито си.

Лелята на Елка- Мюневер, е харесала видеото с хорото на Баръш. Всички са фенове на тая леля! И аз!

# 598
  • Perla

Сутрин е още по- красива  Sick Сега ми става ясно защо Йомер сутрин все гледа сладко- сладко да прегърне сутрешното Дефне- като има домашни спомени човекът, как няма да се разтапя в прегръдка.

# 599

Сутрин е още по- красива  Sick Сега ми става ясно защо Йомер сутрин все гледа сладко- сладко да прегърне сутрешното Дефне- като има домашни спомени човекът, как няма да се разтапя в прегръдка.
Борко,май е тръгнал по пътя на баш патрона  Mr. Green можеше поне да не публикуват тези снимки с Кюса за да не дразни феновете които в момента се дразнят от любимата му(в туитър направо са в траур)

кой знае сега таз божа кравичка как се дуе ,че е натрила носовете на феновете на ЕлБар 

Общи условия

Активация на акаунт