След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 721
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
https://www.instagram.com/p/BJvU-RSjkQd/ И майката на Кюса е била на сватбата Sick #Crazy #Cussing out Тая между тях е.

# 706
https://www.instagram.com/p/BJvU-RSjkQd/ И майката на Кюса е била на сватбата Sick #Crazy #Cussing out Тая между тях е.
Ако това е майка ѝ, работата е сериозна. Алергенът може и да не е сезонен и да трябва да изградя имунен толеранс към него! Mr. Green

Оле, забравих! Добре дошла и как да ти казваме, dimipova!  Hug

# 707
Скрит текст:
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh! Ох, отново снимки от евето на мутлу чифтето  Mr. Green....я стига се е мотал в къщи ами да ходи там на сета, че да влезе в ритъм

hahaha  hahaha  hahaha От сватбата ни бяха малко щото  Mr. Green

Сега, ако е поне малко умен, от тук до Нова година никакви снимки с Кака, че много черни точки натрупа покрай тази сватба  Mr. Green  Хайде да кажем там нямаше как да го избегне, но да се стяга занапред hahaha hahaha
Боре я подкара по друг метод - десенсибилизация. И обяснението на метода на популярен език - намаляване чувстви­телността на организма (т.е. нашата чувствителност) към даден алерген (т.е. Гупа). Чрез подкожно инжектиране на алергена в постепенно повишаващи се дози (като водопад от снимки от сватбата, снимки от общия им дом, "щастливи сме" във всяко интервю) се създава имунен толеранс към него.

Така ли, създава ли се имунен толеранс? Методът невинаги е успешен. Но Боре може да опита. Ще ни я тика в постепенно повишаващи се дози и щем, не щем, ще израдим имунен толеранс.

Временно, обаче! Защото алергенът е сезонен и след време няма да е фактор.
Дани, никакъв имунен толеранс не може да ми изгради към този алерген по този начин, няма начин  hahaha  hahaha Най-много да постигне ефекта  "намаляване на интереса" към себе си Борко с тея си действия  Mr. Green За това мойто решение да не се показва с нея до НГ, а ако може и изобщо да не се показва,  е най-доброто за живота на сериала  Laughing

Леле, работата е дебела, щом и Кюсината майка е била на сватбата  #Crazy #Crazy ooooh!

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 19:53 от *Виви*

# 708
Гъбак, Диде  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
И аз да се изкажа за вида на Боре, ми хич не го бива  ooooh!
Прекалено мършав ми иде нещо, и една голяма глава закачена там с една голяма брада . Никаква симетрия  Crossing Arms
 Тая Кюса го сдъвкала и изплюла за два месеца, все едно е минал през ПОСера .

Въх,Ирко, сакън, и на сън не си го помислай даже, иначе от сега да го отписваме  Joy  Joy  Joy Макар че как е тръгнало с тия семейни снимки, можем скоро и наистина да го отпишем  Mr. Green И Баръш, и сериала  ooooh!

# 709
Скрит текст:
Скрит текст:
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh! Ох, отново снимки от евето на мутлу чифтето  Mr. Green....я стига се е мотал в къщи ами да ходи там на сета, че да влезе в ритъм

hahaha  hahaha  hahaha От сватбата ни бяха малко щото  Mr. Green

Сега, ако е поне малко умен, от тук до Нова година никакви снимки с Кака, че много черни точки натрупа покрай тази сватба  Mr. Green  Хайде да кажем там нямаше как да го избегне, но да се стяга занапред hahaha hahaha
Боре я подкара по друг метод - десенсибилизация. И обяснението на метода на популярен език - намаляване чувстви­телността на организма (т.е. нашата чувствителност) към даден алерген (т.е. Гупа). Чрез подкожно инжектиране на алергена в постепенно повишаващи се дози (като водопад от снимки от сватбата, снимки от общия им дом, "щастливи сме" във всяко интервю) се създава имунен толеранс към него.

Така ли, създава ли се имунен толеранс? Методът невинаги е успешен. Но Боре може да опита. Ще ни я тика в постепенно повишаващи се дози и щем, не щем, ще израдим имунен толеранс.

Дани, никакъв имунен толеранс не може да ми изгради към този алерген, няма начин  hahaha  hahaha Най-много да постигне ефекта  "намаляване на интереса" към себе си Борко по този начин

Леле, работата е дебела, щом и Кюсината майка е била на сватбата  #Crazy #Crazy ooooh!

Hug Ето, методът невинаги работи.  Grinning Виви се оказа първия недесенсибилизиран алергизиран индивид! Wink

Ако Боре приложи този метод, мен ще ме излекува от друга болест - фантазьорството. Че като не го виждам  до алергена и решавам, че между него и едно слънчице има много топли чувства, и започвам да страдам от фантазии.   newsm53

# 710

и да предизвика още по страшна алергия   Peace към друг алерген hahaha hahaha

# 711
Чрез подкожно инжектиране на алергена в постепенно повишаващи се дози (като водопад от снимки от сватбата, снимки от общия им дом, "щастливи сме" във всяко интервю) се създава имунен толеранс към него. [/i]

Така ли, създава ли се имунен толеранс? Методът невинаги е успешен. Но Боре може да опита. Ще ни я тика в постепенно повишаващи се дози и щем, не щем, ще изградим имунен толеранс.

Е, той вече опитва  Mr. Green Съдейки по коментарите тук и при рускините, резултата е противоречив - по-голям е процента на преситените с Кюса и съответно ефекта "анти". Тук дори и майка и не може и помогне - засега.

# 712

Връзката  е сериозна.

Баръш играе много хубаво.

Добре дошла и от мен!
Hug

# 713
колко е майка й не се знае  Mr. Green тази е много ниска за майка й  newsm78 на няколко снимки съм я виждала и е на ръст колко кака

# 714
колко е майка й не се знае  Mr. Green тази е много ниска за майка й  newsm78 на няколко снимки съм я виждала и е на ръст колко кака
Така пишат в Инстаграм.Според мен е същата.Гледах й снимки.А и Кюса е на токчета на сватбата, а майката- не. Simple Smile

# 715
Верче остана само Мертчо не ангаже.
Баръш вече е сериозно обсебен. Каката,майката  и кой ли още от родата ще ни покажат поканени
Mr. Green
Сватбата е далеч от сватбите които гледахме това лято из соц медии. Много типично турска.
Традиционна с всичките салтанати .

# 716
Елинче той си ми е послушен  Crazy не се занимава с некви стари пръчки  Joy

# 717
Доста прилича на майка ѝ, ама не знам как да сложа семейната снимка от Инстаграма на Гупа със семейството ѝ. Играта загрубя, така че за мен е по-удобно Боре да прилага десенсибилизация, че да не страдам от фантазьорство. Mr. Green

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=939822.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug Hug

# 719
Елинче той си ми е послушен  Crazy не се занимава с некви стари пръчки  Joy
Joy Joy Joyтоку виж и той намерил някоя кака да се залепи за него

Общи условия

Активация на акаунт