След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
сега го видях тоя в инста,заключен му е профила,но е последван от родата на Баръш,тъй че и той ще да е някакъв такъв роднина дошъл за сватбата

# 691
  • Perla
Скрит текст:
Цитат на: Екстри - ВиАйПи (Нарци) - ПреЦедателката [spoiler
link=topic=939056.msg33640207#msg33640207 date=1472564955]

Това пък откъде изпадна newsm78

Подготвят хлапето да свикне с Борко и с Елка в ролята на тяхно синче   Laughing Joy Joy Joy

Тъкмо сега ходих при рускините, дано разбера нещо повече. Ама и на тях им минава подобна мисъл през главите.
На мене това ми прилича на хотелска стая, ама знам ли  newsm78
[/quote]
[/spoiler]
На мен пък ми прилича на диванчето на Кюса и боксьорските ръкавици на Баръш  Joy  Joy  Joy Пък на долната снимка май наистина е песа на Боре  newsm78
[/quote]

Не знам, Диде. С тоя куфар до стената, пък и диванчето много подредено. Кюсиното е натрупано като дрешник.
В туити вече започнаха вече да протестират против евентуална близост между Дефне и Памир.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 18:07 от dora_st

# 692
  • Още у мъглата ...
Това май е от летище.
Там ли снимат
newsm78

Според мен просто Неджми (актьорът де Laughing) просто пътува нанякъде Grinning Peace
Не звучи на сет Peace

Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes

dimipova Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 693
  • Perla

Липсващият елемент на картинката  Joy Joy Joy

# 694
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh! Ох, отново снимки от евето на мутлу чифтето  Mr. Green....я стига се е мотал в къщи ами да ходи там на сета, че да влезе в ритъм

# 695

ooooh! Ох, отново снимки от евето на мутлу чифтето  Mr. Green....я стига се е мотал в къщи ами да ходи там на сета, че да влезе в ритъм

hahaha  hahaha  hahaha От сватбата ни бяха малко щото  Mr. Green

Ди  Hug, Сечо бил на сета, та затова сигурно Боре се помайва - да не се сблъскат около Дафа  Joy  Joy  Joy

# 696
На мен ми минава през ума, че може в първата серия Йо да го дадат чак на края, от там където се е скрил  Mr. Green, а в началото ще дадат в ретроспекция какво е станало на сватбата  Thinking И ако няма просто какво да снимат с него, за това Боре да продължава да си се излежава  Thinking

# 697
# 698

hahaha  hahaha  hahaha От сватбата ни бяха малко щото  Mr. Green

Сега, ако е поне малко умен, от тук до Нова година никакви снимки с Кака, че много черни точки натрупа покрай тази сватба  Mr. Green  Хайде да кажем там нямаше как да го избегне, но да се стяга занапред hahaha hahaha

# 699
Къде е бебето на Нихан и Аби  newsm78

# 700
Стара снимка от Боня.
Момчето се е снимало с Елчин март, сега  същото  със Санем

Боня предава от сета Grinning
BONYA6
@bonya6
Elcin ,Sanem,Osman setde ...

# 701
Какво е това облекло на Дефне, сигурно напред във времето снимат

BONYA6
@bonya6

Да не е стара снимката, и фенчето е бая облечено за тая жега  Thinking

# 702
Какво е това облекло на Дефне, сигурно напред във времето снимат

BONYA6
@bonya6

Да не е стара снимката, и фенчето е бая облечено за тая жега  Thinking

Виви  Peaceстара от март, редактирах си предния пост

# 703
Скрит текст:
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

ooooh! Ох, отново снимки от евето на мутлу чифтето  Mr. Green....я стига се е мотал в къщи ами да ходи там на сета, че да влезе в ритъм

hahaha  hahaha  hahaha От сватбата ни бяха малко щото  Mr. Green

Сега, ако е поне малко умен, от тук до Нова година никакви снимки с Кака, че много черни точки натрупа покрай тази сватба  Mr. Green  Хайде да кажем там нямаше как да го избегне, но да се стяга занапред hahaha hahaha
Боре я подкара по друг метод - десенсибилизация. И обяснението на метода на популярен език - намаляване чувстви­телността на организма (т.е. нашата чувствителност) към даден алерген (т.е. Гупа). Чрез подкожно инжектиране на алергена в постепенно повишаващи се дози (като водопад от снимки от сватбата, снимки от общия им дом, "щастливи сме" във всяко интервю) се създава имунен толеранс към него.

Така ли, създава ли се имунен толеранс? Методът невинаги е успешен. Но Боре може да опита. Ще ни я тика в постепенно повишаващи се дози и щем, не щем, ще израдим имунен толеранс.

Временно, обаче! Защото алергенът е сезонен и след време няма да е фактор.

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак, Диде  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
И аз да се изкажа за вида на Боре, ми хич не го бива  ooooh!
Прекалено мършав ми иде нещо, и една голяма глава закачена там с една голяма брада . Никаква симетрия  Crossing Arms
 Тая Кюса го сдъвкала и изплюла за два месеца, все едно е минал през ПОСера .

Общи условия

Активация на акаунт