След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Още у мъглата ...
Пълния превод на репортажа с Баръш на руски.

Скрит текст:
ТОЛЬКО РЕПОСТ !
ПЕРЕВОД РЕПОРТАЖА БАРЫША АРДУЧА ОТ 27.08.

- Как вы Барыш бей?
- Спасибо, ты как?

- Спасибо, давно вас не видели.
- Ну отпуск и все такое, на два месяца сбежали в другие места, сейчас вернулись работа начинается.
* Барыш Ардуч не скрывает от нас что хорошо отдохнул.
- Конечно же когда много работаешь никому отпуска не хватает, по моему и вам не хватит, но два месяца это нормальное время, хватило.
* Барыш Ардуч так же объясняет почему отрастил бороду.
- Это связанно с работой, с сериалом, возможно на 3-5 неделе вернемся к прежнему Омеру, ну сейчас вот так.
А борода летом не мешает?
- Нет нет, так лучше, забей. Лучше чем бриться каждый день.
- Постоянно выходят слухи (утверждения) что вы расстались с Гупсе Озай, что вы проживаете любовь с Эльчин Сангу.
- Ты сейчас просто так задаешь такой вопрос, таких слухов (утверждений) нет.
Мы счастливы. С Эльчин у нас тоже все хорошо, мы продолжаем работать, поэтому никаких проблем нет.
- Проблем нет?
- Нет брат .
*Спросим у Барыша про новый фильм Гупсе- "Заловка".
- Да у нее есть новый фильм. Она прекрасно подготовилась. Я надеюсь что получится что-то великолепное.
- У них там лагерь, собрали чемоданы и все такое, в соц. сетях было, или я ошибаюсь?
- Нет лагеря нет. Конечно же каждый человек, каждый актер старается для роли, и Гупсе так же. Я уверен что получится, что-то прекрасное. Поэтому нужно подождать и посмотреть.
*Женитьба есть? Предложение сделали?
- Нее, это потом, мы всегда об этом говорим, когда будет вы узнаете. Да и не будем же в соц. сетях делать предложение .Так в живую сделаем.
*Барыш также говорит, что ему очень приятно внимание фанатов к нему.
- Спасибо им. Их такая большая группа, то что они есть придает нам невероятную самоуверенность и гордость. Общаться с каждым конечно же невозможно, то что они есть очень дорого. Отсюда всем привет.
*Сколько предложений в день вы получаете в соц. сетях ?
- Не считал, но они меня любят, спасибо им.

Перевод: Лена Мнацаканян.

4:42

Мерси, Кате  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Естествено журналистите си въртят Кюса и нейния проект #Cussing out #Cussing out Еййй, то повече въпроси за нейния проект, отколкото за неговия  Whistling Whistling Правилно съм си рекнала значи онзи ден, че не си устисках толерантността и аз Naughty #Cussing out Ега ти и ПР, и чудото Whistling Whistling Ще кажеш, че Междузвездни войни 10 прави Whistling ooooh! ooooh!

# 676
  • в подножието на планината
Скрит текст:

Верче, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes

Габи, Hug Heart Eyes записах...  Mr. Green

От вчера насам нямате спирка... Laughing не мога Ви изчета, значи... Mr. Green

Илдеее Hug Heart Eyes Heart Eyes Пиши, пиши, че няма да е често Mr. Green Joy Joy
Времето ще покаже... Mr. Green

# 677
  • Perla

Малката сладурка!
Пак снимките в дома на Дефне!  Да не вземе Йомко да се пресели в махалата, че да избяга от онзи фалшив свят Laughing

# 678
  • София
Скрит текст:

Малката сладурка!
Пак снимките в дома на Дефне!  Да не вземе Йомко да се пресели в махалата, че да избяга от онзи фалшив свят Laughing

По-вероятно е Елка да си се прибере след сватбата вкъщи при баба. Wink

# 679
  • Perla

Това пък откъде изпадна newsm78

Скрит текст:
Скрит текст:

Малката сладурка!

Мише, нали в една от последните серии Дефне каза, че ще е много хубаво, ако живеят в махалата и не се връщат в неговия луксозен свят. Затова така си написах. Ама и защото много ми се иска да не се сърди на Дефне, бързо да му мине  Praynig Ами това е Дефнето на Йомер! Оф! Хич не искам да ги гледам страдащи и разделени! Sad

# 680
  • София
....

Скрит текст:
Скрит текст:

Малката сладурка!

Мише, нали в една от последните серии Дефне каза, че ще е много хубаво, ако живеят в махалата и не се връщат в неговия луксозен свят. Затова така си написах. Ама и защото много ми се иска да не се сърди на Дефне, бързо да му мине  Praynig Ами това е Дефнето на Йомер! Оф! Хич не искам да ги гледам страдащи и разделени! Sad

Ааа, ще е хубаво, ама Елка ще се е прибрала вероятно сама, а Фрънцьо е хванал гората (самолета). Wink

# 681
  • Още у мъглата ...

Подготвят хлапето да свикне с Борко и с Елка в ролята на тяхно синче   Laughing Joy Joy Joy

# 682
  • Още у мъглата ...
Сечкин пуснал тази снимка, че е на сета Laughing И в туити викат: брех, това да не е сървайвър  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 683
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Верче, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes

Габи, Hug Heart Eyes записах...  Mr. Green

От вчера насам нямате спирка... Laughing не мога Ви изчета, значи... Mr. Green

Илдеее Hug Heart Eyes Heart Eyes Пиши, пиши, че няма да е често Mr. Green Joy Joy
Времето ще покаже... Mr. Green

Ще покажеее  Laughing newsm03

# 684
  • Perla
Цитат на: Екстри - ВиАйПи (Нарци) - ПреЦедателката [spoiler
link=topic=939056.msg33640207#msg33640207 date=1472564955]

[/spoiler]
Подготвят хлапето да свикне с Борко и с Елка в ролята на тяхно синче   Laughing Joy Joy Joy

Тъкмо сега ходих при рускините, дано разбера нещо повече. Ама и на тях им минава подобна мисъл през главите.
На мене това ми прилича на хотелска стая, ама знам ли  newsm78

# 685
  • Perla

Напредък в разследването  Joy Joy Joy
Обаче коя е тази жена, кой да ти каже!

# 686
Kaти, благодаря за интервюто на Баръш.

На мен ми харесаха отговорите. Нормално е да спомене за проекта на на каката, след като на там вървят въпросите, както и за отношенията с  Елчин ,макар и с две изречения. Дистанцирано и категорично- няма нищо потвърдено. Peace
Каквото повикало такова се получило с журналята

И още малко хубави,изчистени снимки на които  добре изглежда,харесва ми.

# 687
Цитат на: Екстри - ВиАйПи (Нарци) - ПреЦедателката [spoiler
link=topic=939056.msg33640207#msg33640207 date=1472564955]

[/spoiler]
Подготвят хлапето да свикне с Борко и с Елка в ролята на тяхно синче   Laughing Joy Joy Joy

Тъкмо сега ходих при рускините, дано разбера нещо повече. Ама и на тях им минава подобна мисъл през главите.
На мене това ми прилича на хотелска стая, ама знам ли  newsm78

На мен пък ми прилича на диванчето на Кюса и боксьорските ръкавици на Баръш  Joy  Joy  Joy Пък на долната снимка май наистина е песа на Боре  newsm78

# 688
Това май е от летище.
Там ли снимат
newsm78

# 689
у кака са  Mr. Green

аз си помислих да не е племенника й или другия дето ходи на рожден ден тя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт