След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 717
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
https://www.instagram.com/p/BJvU-RSjkQd/ И майката на Кюса е била на сватбата Sick #Crazy #Cussing out Тая между тях е.

Връзката  е сериозна.

Мда....за Кюса, семейството и, вероятно и за семейство Ардуч определено е такава. И как иначе да е - те живеят заедно и то отдавна, тя присъства на семейни празници , той гостува на нейното семейство, нормално е всички да очакват скорошен годеж  Mr. Green Натискът върху Боре от двете семейства ще става все по-голям и ще му е все по-трудно да се измъква от сватбения капан на Кюса  ooooh! Но както казахме - има си глава на раменете, да мисли  Joy  Joy  Joy

# 721
От dimipova

https://www.instagram.com/p/BJnApktAfxW/ Дерия на Сечкин и Кюса са приятелки.Тая Кюса навсякъде има хора.

# 722
# 723
  • София
Кюспа е на всеки километър. Където и да погледнеш, тя е там. Няма отърване.  Laughing

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 20:33 от missence

# 724
Кюспа е на все всеки километър. Където и да погледнеш, тя е там. Няма отърване.  Laughing
Докато не надене халката. Peace
И да е имало прехвърчащи искри Елчин не би преминала граница.За това и така се дистанцира със снимки и  селфита.
И много добре прави
Peace

# 725
Кюспа е на все всеки километър. Където и да погледнеш, тя е там. Няма отърване.  Laughing

Не знам защо, но мойто усещане е, че няма да се стигне до там  Mr. Green

# 726
И от сета

# 727

Не знам защо, но мойто усещане е, че няма да се стигне до там  Mr. Green

Дай боже,ама нада ли, като гледам тия забрадки от лели, стринки и всички жени около Баръш.

Сета е махленски от всякъде.Страдаща Дефне и утешаващия близки

# 728
  • София
И аз като гледам родата на Борко, ще си го оженят с корона и толкова. Laughing

# 729
Виви, мерси! На мен много ми прилича на една и съща жена на снимката и на видеото, но съпоставяне на физиономии съвсем не ми е силна страна.

Ако Боре пращаше недвусмислени сигнали относно Гупа, никой нямаше да се мъчи да гадае той обича ли я, не я ли обича. Значи на думи все са щастливи, но както писа и една рускиня днес, на нито една снимка с нея няма близост, все на служебно разстояние. Такива са му всички снимки с нея и отпреди Ашка - служебни. Ако обича тая жена, не бива да му пука какво мислят феновете. Трябва да я хване за ръчичка, да я прегърне от сърце и да го каже и с очи. Ако пък я обича, но заради рейтинга на Ашка се показва така служебно с нея, ами че не му ща тази любов аз, па дори и Баръш Ардуч да е!

И после, били сме шизофреници! Той е виновен!

# 730

А не  Grinning   - той седнал на стола като ага, а каката мятаща гюбеци. Мила картинка под короната и лилЯви цветя Heart Eyes
Традиционна сватба за една успяла жена....да хване хубав и вървежен мъж
. Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 20:44 от eliNIM

# 731
  • София

А не  Grinning   - той седнал на стола като ага, а каката мятаща гюбеци. Мила картинка под короната и лилЯви цветя Heart Eyes
Традиционна сватба за една успяла жена....да хване хубав и вървежен мъж
. Mr. Green

Скрит текст:

Joy hahaha Joy Представих си гледката.

# 732
  • Perla

Не знам защо, но мойто усещане е, че няма да се стигне до там  Mr. Green

Peace

А за видеото- ами и на мене ми се вижда доста нисичка тази жена, обаче не мога да съм сигурна. О откъде накъде Кюса води хорото, пък булката толкова назад!? Ще рече човек, че тя се жени. Mr. Green Тати къде е, щом мама е там?! И къде са мама и тати на Баръш, те не са ли играли на сватбата на сина си?!
А иначе съм съгласна и с Виви, и с Ди, че много му са черните точки вече. Пък той, докато се стреми да съсипе сериала, Елчинка не е спряла да работи. Да не би да се е отказал тоя човек, бе?! Или да има някакъв проблем  newsm78 Днес в туити четох нещо за кавга между него и Сечкин- може би бяха фенски притеснения, но вече започнаха да ми минават и на мене разни такива мисли. Thinking

# 733

И после, били сме шизофреници! Той е виновен!

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
А така, разправям ви аз, че е за бой, пък вие цял ден скачате да го браните  Joy  Joy  Joy
Ако ще и за леля си да се жени, живота си е негов, но ако заради неговите изцепки ми опропастят сериала, ще го стрелям с най-голямото пушкало, което намеря  Mr. Green И ще мрънкам цял ден  Joy  Joy  Joy

# 734
Доре, че кога да се скарат, той още не се е вяснал даже на сета  Laughing
Аз преди писах, че си мисля, възможно е в първа серия да го дадат чак в края, като почти цялата серия ще премине в разкриване какво е станало на сватбата и за създаване на напрежение няма да го дават цяла серия и накрая ще се появи Йомер Отшелника в цялата си прелест и брада Mr. Green Laughing
С това си обяснявам липсата му на сета  Rolling Eyes за сега  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт