След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 770
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
ooooh! охо, работата се утече 99.9%е майка й на крокодила(Кюса поне на едни 12см. токчета е стъпала +това на снимката със семейството и си личи, че тя е малко по-висока от майка си) Sick и пак зейнала паст на хорото

Диди,Виви, Доре, Верко, Ирко, Данни, Виви, Ели,Терко,Миши  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 736

И после, били сме шизофреници! Той е виновен!

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
А така, разправям ви аз, че е за бой, пък вие цял ден скачате да го браните  Joy  Joy  Joy
Ако ще и за леля си да се жени, живота си е негов, но ако заради неговите изцепки ми опропастят сериала, ще го стрелям с най-голямото пушкало, което намеря  Mr. Green И ще мрънкам цял ден  Joy  Joy  Joy
Диди, и аз съм му набрала от няколко дена вече и ако продължи в същия дух ще премина твърдо в групата на Елка (поне Кита толкова не ме дразни с присъствието си около Елка и засега избягва медийните изяви  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 21:12 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 737
     Обаче това къде и с кого снимат Ашка в момента малко отговаря на въпроса какво е станало на сватбата. Имало ли е "да", нямало ли е, не знам, ама Йомко и Дафа няма да са на меден месец и няма да обикалят островите на Егейско море.

Виновен е Боре, разбира се. Или обича Гупа, но го е страх да я прегърне, или не я обича, но е с нея в момента заради рейтинга на сериала и общото им реноме. И в двата случая е виновен. В първия случай решението е просто - гледай я така, както гледаш Елчин, Боре, снимай се така, все едно се снимаш до Елчин! Във втория случай е по-сложно, защото може да им се налага да играят театър известно време. Тъжно, но неизбежно. И двамата имат репутация за пазене.

Ако човек не се мъчи да разгадае ситуацията, всичко ще е лесно. Но какво да се прави, пусто любопитство, човек му се ще да знае кого харесва и обича Боре!

# 738
  • Perla

Скрит текст:
Обаче това къде и с кого снимат Ашка в момента малко отговаря на въпроса какво е станало на сватбата. Имало ли е "да", нямало ли е, не знам, ама Йомко и Дафа няма да са на меден месец и няма да обикалят островите на Егейско море.
    Виновен е Боре, разбира се. Или обича Гупа, но го е страх да я прегърне, или не я обича, но е с нея в момента заради рейтинга на сериала и общото им реноме. И в двата случая е виновен. В първия случай решението е просто - гледай я така, както гледаш Елчин, Боре, снимай се така, все едно се снимаш до Елчин! Във втория случай е по-сложно, защото може да им се налага да играят театър известно време. Тъжно, но неизбежно. И двамата имат репутация за пазене.

Ако човек не се мъчи да разгадае ситуацията, всичко ще е лесно. Но какво да се прави, пусто любопитство, човек му се ще да знае кого харесва и обича Боре!

Дани, на тази сватба Баръш направи добро шоу да покаже, че има разлика между личния му и професионалния му живот. И никой да не мисли за някакви елбари, никой да не си съчинява слухове за любов с Елчин. Няма такива работи- "ние сме щастливи с Гюпсе"- днес това е мотото в тр. преса. току- виж пък това спомогне да изпълняват на високо професионално ниво работата си и ние да сме доволни, че все още Йомер и Дефне са лудо влюбени, желаят се страстно и това е любов безкрай! След тези демонстрации вече имат пълната свобода да играят с цялата всеотдайност, на която са способни. Ако, разбира се, междувременно Мерич не ги раздели за толкова дълго време, че на феновете да им мине желанието да чакат любовта на Йомер и Дефне.

# 739
  • в подножието на планината

А така, разправям ви аз, че е за бой, пък вие цял ден скачате да го браните  Joy  Joy  Joy
Ако ще и за леля си да се жени, живота си е негов, но ако заради неговите изцепки ми опропастят сериала, ще го стрелям с най-голямото пушкало, което намеря  Mr. Green И ще мрънкам цял ден  Joy  Joy  Joy
+ 1   Mr. Green

# 740

+ 1   Mr. Green
Ако съсипе сериала и аз съм с вас  Naughty Mr. Green Joy

# 741
Илде, Диди, Дори, Терка, не бойте се, Боре подготвя почвата отсега всичко да е наред с любимия ни сериал. Хвърлил е прах в очите на пресата - щастлив е с Гупа, разбира се добре с Елчин, затова всичко, което става на сцената отсега насетне е чист професионализъм! Периодично ще се появява с Гупа из моловете, за да може спокойно да нажежава атмосферата в сериала, пък ние да го отдаваме на професионализъм! Брат му няма да се жени всеки ден, я, че да трябва да се показва толкова много с госпожата. Само в четвъртък от време на време, преди серията в петък, набързо ще ги щракнат от любимата ТВ 8 забързани в някой мол. Ние си знаем формулата, миналата година проработи, всичко беше наред, така че този сезон ще е сигурно пак в същия дух! И ей го на, станали още 52 серии Дефмерски страсти!

# 742

защото може да им се налага да играят театър известно време. Тъжно, но неизбежно. И двамата имат репутация за пазене.
Дани, чудесно е да вярваш Hug

# 743

Дани, Hug Heart Eyes

Илде, Диди, Дори, Терка, не бойте се, Боре подготвя почвата отсега всичко да е наред с любимия ни сериал. Хвърлил е прах в очите на пресата - щастлив е с Гупа, разбира се добре с Елчин, затова всичко, което става на сцената отсега насетне е чист професионализъм! Периодично ще се появява с Гупа из моловете, за да може спокойно да нажежава атмосферата в сериала, пък ние да го отдаваме на професионализъм! Брат му няма да се жени всеки ден, я, че да трябва да се показва толкова много с госпожата. Само в четвъртък от време на време, преди серията в петък, набързо ще ги щракнат от любимата ТВ 8 забързани в някой мол. Ние си знаем формулата, миналата година проработи, всичко беше наред, така че този сезон ще е сигурно пак в същия дух! И ей го на, станали още 52 серии Дефмерски страсти!
А, дано... Praynig Praynig Praynig

# 744

защото може да им се налага да играят театър известно време. Тъжно, но неизбежно. И двамата имат репутация за пазене.
Дани, чудесно е да вярваш Hug
Ели, Hug той е виновен. Защо не я гледа така, както гледа колежката? Ако се държеше като влюбен мъж, щях ли изобщо да се замисля това театър ли е?

Той може да си изиграе докрай хорото, на което се е хванал, може да се движи с нея безкрайно, театърът може да не свърши, но за мен ще си остане театър, защото не съм го видяла до нея нито веднъж истински влюбен. Да, предизвикателен, провокиращ, когато я целува като хлапак в заведението, но това прилича на похот, непукизъм, но не и на любов.

Илде  Hug

# 745
  • Perla

Дани, професионализмът ще стане ясен има ли го, или го няма до края на другия месец. Ако си е отишъл, мисля, че повечето от нас знаят какво ще се случи с АШК-а. Лошото е, че Баръш направи твърде много, за да ядоса феновете. Пък и ако наистина това е майката на Кюса, работата е още по- лоша. Все още обаче няма единомислие дали наистина е тя. Дори има предположение, което ми изглежда логично, че това е някаква лелка, която иска да се хване за ръцете на известни личности. Казвам, че ми изглежда логично, защото, ако е майката на Кюса, дали не би трябвало да е облечена по- официално, а тя е в съвсем простичко облекло и обувки. Търся си сламката на удавника Rolling Eyes

# 746

Дани, Hug Heart Eyes

А, дано... Praynig Praynig Praynig
Laughing Laughing Laughing Laughing

Илденце Heart Eyes Hug хич не си го причинявайте - ясно е като бял ден той с кого ще бъде ,освен ако на Кюса не и премине интереса и не го натири  Mr. Green

ако по-малко ни навира любимата си в очите на феновете можеше и да няма такива реакции...ето Елка  колко рядко ни показва Кита и то само с една снимка ...плюят ги 1 ден и им минава

# 747

Диденце, Hug Heart Eyes на Кюса интереса няма да премине, докато Боре е на върха, а той ще е там докато трае Ашка, така че всичките им простотии ще рефлектират върху сериала... ooooh!
Време е вече да се кротнат... Mr. Green Искам си Дефмерчетата цял сезон... Grinning

# 748
Дори, химията е едно на ръка, тя е важна, без нея Ашка е бита карта. Дано да я има!

Относно появите на Гупа обаче аз считам, че десенсибилизацията вече е започнала за голяма част от турските фенове. Мнения като "важното е да са щастливи, с кого е техен избор", се чуха вчера в Туитър. Ако химия има, но има и появи на Гупа, турските фенове ще се примирят. Винаги има хардлайнери, които ще разлюбят Баръш, но мисля, че повечето са като мен и в един момент ще си кажат, че личният му живот си е личен и ще си останат само Дефмерски фенове, не и Елбарски. Аз така мисля, затова не се страхувам много за бъдещето на сериала. Важното условие е магията на Дефмерите да е там и Мерич да си е пила хапчетата за памет! Чиркините на Боре и Елка няма да са спъващ фактор. Така си мисля аз поне. Grinning

# 749
Дори, химията е едно на ръка, тя е важна, без нея Ашка е бита карта. Дано да я има!

Относно появите на Гупа обаче аз считам, че десенсибилизацията вече е започнала за голяма част от турските фенове. Мнения като "важното е да са щастливи, с кого е техен избор", се чуха вчера в Туитър. Ако химия има, но има и появи на Гупа, турските фенове ще се примирят. Винаги има хардлайнери, които ще разлюбят Баръш, но мисля, че повечето са като мен и в един момент ще си кажат, че личният му живот си е личен и ще си останат само Дефмерски фенове, не и Елбарски. Аз така мисля, затова не се страхувам много за бъдещето на сериала. Важното условие е магията на Дефмерите да е там и Мерич да си е пила хапчетата за памет! Чиркините на Боре и Елка няма да са спъващ фактор. Така си мисля аз поне. Grinning
И Етървите вдигнахме ръце  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт