Нашите кухни - 65

• 132 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ava, много хубаво изглежда. Само хладилника не ми допада, че не е вграден. По принцип в нова кухня с вградени уреди, хладилникът да стои свободностоящ ми създава усещане за недовършеност, но това е мое мнение и виждане. Не искам да засегна никой.

# 106
miss july , не се засягам. Знам аз как се прави, ама това ми е селската кухня. Дето даже не живея, а само преспивам и каквото имахме работещо от преди го наместихме. Един ден като предаде дух, ще го вписвам в селския пейзаж подобаващо (хладилника  Wink). Даже новите котлони си ги сложих в апартамента, а старите заминаха на село. Само печка, миялна и аспиратор нови взехме.  То мебелите да видиш какъв сбирщайн са, само на децата стаята се вписва в основната идея. А иначе що неща вече сготвих, преди и плочки да имам в кухнята.

# 107
Много мнения се натрупаха,ще се опитам нахвърля отговори към въпросите ви.Относно абсорбатора,тип каминен,върви заедно с дървените первази,би трябвало да са обработени по желание на клиента.Монтажа е на отделен гръб(пдч,мдф,масив).Относно перденцата,имаше една такава кухня,не стояха добре,доста състарява и липсва лукса(лично мнение).А за вградения хладилник,там също е по вкус.Ако е в края на кухнята и е подходящ Цвета,много по-практично е да не е за вграждане.При вградения трябва да хвърлите доста повечко безмислени средства-за самия хладилник и за материал за шкафа.Поздрави

# 108
Ава, страхотна кухня  bouquet
давам идеи за остров, разбира се претворени в твоя стил, разцветки и размери:

# 109
Здравейте,
Слагам линк към двата крайни проекта за нашата кухня, ще се радвам на съвети относно разпределението на уредите , шкафове, мненията ви за плота ( единия е дъб бардолино по светлия, а другия е състарен меден дъб към който клоня да изберем ) ? Посрдата минава една колона , индукциония ккотлон е малко скрит на проекта той е до колоната. Долния шкаф ъгловия е с доспът от мивкката какво мислите за това , на мен ми се струва много неудобно и направо неизползваем този шкаф ?

http://www.snimka.bg/?album;aid=922591  

паролата  е 0000

# 110
  • Раковски
Проекта е един и тук не ми хареса мивката да е до котлона и до колоната, няма да е много удобно.

# 111
  • София
Ava,страхотна кухня .Ще следя с интерес завършека!
Моята идея беше много подобна, разколебах се за дървения плот.
Аз също намирам вградените хладилници за непрактични, най-вече заради малкият обем.
Ако ми стигне мястото, планирам да сложа от широките (70 см) , с голяма хладилна част . Като този, но по възможност без диспенсър :
http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … 20E31DZX/p/660588

# 112
  • Варна
Здравейте,
Слагам линк към двата крайни проекта за нашата кухня, ще се радвам на съвети относно разпределението на уредите , шкафове, мненията ви за плота ( единия е дъб бардолино по светлия, а другия е състарен меден дъб към който клоня да изберем ) ? Посрдата минава една колона , индукциония ккотлон е малко скрит на проекта той е до колоната. Долния шкаф ъгловия е с доспът от мивкката какво мислите за това , на мен ми се струва много неудобно и направо неизползваем този шкаф ?

http://www.snimka.bg/?album;aid=922591  

паролата  е 0000
Имаш много място. Помисли за по-добре подредена кухня - хладилник, плот, мивка, плот, котлон/фурна. Или може да се центрира мивката.

# 113
 tileva.baldjieva87 и аз си мисля, че не е добре котлоните и мивката да са токова близо до колоната. Защо не сложиш котлоните от другата страна? Или от дясно на мивката?
Courage и аз харесвам големи хладилници, у нас сме с прекрасен  размер
Скрит текст:
tanzu благодаря за идеите. Харесах първия вариант, ще драсна някакъв проект и да видим колкоще излезе. Само нямам идея как ще стане с плота му. Нали плотовете са с едно чело, заоблено. От другите страни как ще е? Ако трябва да е с дърво как ще се улучи цвета  newsm78?

# 114
Ава, може грешно да съм разбрала, мислех че сегашните ти плотове са дърво  newsm78  Иначе термоплот може да се поръча заоблен от двете дълги страни, и за 60 и за 90 см широчина. За късите - кантове. Варианти много. Фирмата, която е направила кухнята също може да даде идея. Бях гледала в Салекс /Пловдив/ плот на остров кантиран много елегантно с метал. Още ме е яд, че не го снимах  #Cussing out  Стоеше много красиво.
И още една идея

# 115
  • София
Имам много подправки,може би прекалено . Embarassed Не планирам да ги намалям, затова си търся максимално удобно и оптимизирано решение за тяхното съхранение.
Някой правил/ползвал ли е подобен тип шкаф?
https://youtu.be/Ukss7OKs6CY

# 116
  • Русе
 _Ava_, страхотна кухня по много мой вкус. Аз съм с такъв аспиратор, боядисаха ми го във фирмата в същия цвят като кухнята, но моята е от масив и беше лесно.

Courage, слагай смело такъв хладилник. 12-13 г бяхме с такъв Беко 70-75 см, страхооотно удобство, а всички ми се чудеха. В нормалните хладилници, особено с фризер отдолу, чак се чудя хората как си събират нещата. Сега го сменихме с двоен хладилник.  Simple Smile
Много ми хареса шкафа с подправки, но не съм сигурна, че има подходящ механизъм в БГ. Трябва да е някакъв издръжлив, че от натоварването да не се изкриви.

tileva.baldjieva87, определено си мисля, че трябва да се префасонира кухнята ти. Въобще не е добре там плота между мивката и колоната, адски неудобно е. Честно казано аз бих смъкнала фурната долу и котлоните отгоре и да бъдат по средата на левия плот и отгоре аспиратора.

# 117
  • София
Хладилникът и за мен трябва да е с ширина от 75 см и нагоре задължително. Повече от 10 г. сме с такъв и нямам идея в тези 60 см. как точно и какво събират домакините.

Остров с част за сядане изглежда много добре, но тези високи столчета според мен са най-неудобното нещо за сядане на света...  ooooh!

# 118
http://yanakoleva.snimka.bg/other/kuhnya.924261.37351085
Така си представяме нашата кухня. Приемам идеи, мнения и съвети

# 119
  • Варна
Simple Smile Домакинствата са различни и е хубаво, че има и различни хладилници. Peace

Ето още една идея за подправките, не мога да копирам снимката ...

Общи условия

Активация на акаунт