Нашите кухни - 65

• 132 504
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
И на нас ни предстои обзавеждане на жилище. Кухнята (част от хола) вече я изяснихме като разположение и подреждане на шкафовете, остава да решим окончателно за цветовете. Ще се радвам и на вашите мнения и съвети Simple Smile

Шкафовете ще са на една цяла стена 380 см., като в двата ѝ края ще има 2 шкафа-колони (в единия ще е газовото котле, в другия фурна и микровълнова за вграждане). Първоначалната идея беше черни шкафове (МДФ мат) и уреди с бял плот и гръб и бели котлони и мивка. Но понеже не намираме бял гранит, сега обсъждаме вариант всичко да е черно. Няма да има дръжки и витринки, напълно изчистена кухня. Помещението е с изложение юг-запад, т.е. ще е достатъчно светло.

Има ли сред вас някой с черна кухня? Отивам да разглеждам албумите в snimka.bg.

П.С. Ако само гърбът е бял (термоплот 1 см.), а плотът е черен гранит, дали би стояло добре?  newsm78

# 91
  • Sofia
Ние сме отпочнали да правим три колони черен мат и много ни харесва като идея, ще видим как ще се получи  Simple Smile Останалата част е сив дъб и светло сиво  Simple Smile
Няма в албума черна кухня, защото всички са на вълнА бяло  Simple Smile

# 92
Успех! Сигурна съм, че ще се получи много хубаво, ще има контраст Simple Smile

Наистина в последния албум преобладават светлите кухни, чак се замислих дали да не обърна на бели/кремави шкафове и черен плот и гръб, но ще ме човърка след това, че не съм си сбъднала мечтата  Laughing

# 93
  • София
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин/шоурум в София, където да разгледам повече интересни плочки за гръб на кухня. Ходили сме в Баня стил, където има много неща, но там не е нашето място (супер претъпкано и никакво внимание към клиента). Нещо такова например:

# 94
Здравейте, скоро ще завършим нашата селска кухня. Ще покажа още една в албума с бели кухни Grinning.
Моля за малко помощ - искам перденца на стъклените вратички на горния ред. Много трудно намирам снимки. Не знам дали искам на цялата вратичка и вързани по средата или на две трети от горната част. Ох, трудно го обяснявам. Ако някой има идея или снимки. Това е суровия вариант, в четвъртък ще лепят плочките.
И да питам за аспиратора - някой слагал ли е този модел https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%80+%D … zi9NdwzaoDcutM%3A? Предстои да третирам дървените части. Взех лак на водна основа цвят дъб. Дали е добър избор?

# 95
Antoaneta_y, аз съм много доволна от обслужването във Volturno на бул. България.

_Ava_, много хубава кухня  bouquet. Ето малко снимки. На мен най ми харесва последната идея - само висящи каренца върху рафтовете в шкафа. Май не помогнах много  Blush
Скрит текст:

# 96
 Alcarin благодаря за идеите. На мен ми допада втория вариант - да си скрия един или два рафта, а да покажа един нареден  Mr. Green. Ще изчакам да я видя с плочките, че има и шарени и тогава ще търся плат за перденцата.

# 97
Здравейте Simple Smile
От скоро чета темата и много се радвам на всички ви за хубавите кухни и идеи, които имате. Нашата кухня с трапезария е в процес на изграждане. Направена е схема на кухнята, избрахме цветове – горни шкафчета ще са бежови, гърба и плота ще бъдат с цвят травертин, а долния ред шкафове – орех. Кухненската част ще бъде с плочки / искам да съвпадат с гърба и плота на кухнята /. Пода в другата част ще бъде с ламинат. Основния цвят на стаята ще бъде нещо между светъл беж и екрю. Има две колони и комин, които ще са по-тъмни. В момента сме в процес на търсене на уреди за вграждане и избор на мивка. Поспряла съм се на уредите на Горение – фурна, котлони, абсорбатор и миялна машина.
Ще бъда благодарна да споделите мниние за тях, дали сте доволни, кои модели ще препоръчате.
Мивката също я умуваме, сякаш сме се спрели на полимермраморните. За тях отзиви, мнения и препоръки също приемам.
Благодаря ви Simple Smile

# 98
sunny_smile Simple Smile, етърва ми си купиха всичко на Горение (само миялната май е друга марка) от серията Ora Ito. Доволни са от всичко, ползват ги повече от година и половина. Хладилникът също е от тази серия. Ако по-конкретно нещо те интересува, ще ги питам Simple Smile

# 99
  • Варна
И на мен втората снимка като вариант най ми допада.
_Ava_, твоята селска кухня леко прилича на моята градска бъдеща кухня. Естествено, много ми харесва.Simple Smile И в тоя ред на мисли и предвид чуденките ми, от какъв материал са вратичките, като модел и цвят?

# 100
Здравейте, скоро ще завършим нашата селска кухня.
Сега е модерно да се нарича провансалска. Mr. Green
Много е хубава кухнята. Един ден и аз ще си направя такава. Simple Smile

# 101
 Flash* значи сме на една вълна. Вратичките са боядисан MDF. Цвят хич не знам, но мога да питам. Донесе мебелиста каталога и аз посочих един цвят. Над котлоните ще е аспиратора, а от двте му страни бели полици на черни конзоли. Много ми е трудно сега да определя кой лак като цвят се доближава най-много до цвета плота.Дано дървената част на аспиратора не се рзличава много с него.
Сега друг зор ме тресе. Бяха сбъркали с малко размера на плота на късата страна и отрязаха ново парче. Старото ми го оставиха, щото иначе ги горяли зимата в печката в цеха Wink. И тъй като нямам готова стена с плочки да закачим аспиратора той си седи в кашона. Взех, че сложих останалия плот върху кашона
Скрит текст:
... и се влюбих. Сега и остров трябва да измисля  Crazy. Дайте идеи. Ако от едната страна е само плот с два крака и столчета под него?

# 102
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате магазин/шоурум в София, където да разгледам повече интересни плочки за гръб на кухня. Ходили сме в Баня стил, където има много неща, но там не е нашето място (супер претъпкано и никакво внимание към клиента). Нещо такова например:

В Сико проверихте ли? Ние от там взехме нашите, на малки бели квадрати са. Днес ходих до апартамента и забравих да ги снимам, тези дни ще гледам да кача снимки. Simple Smile

# 103
  • София
Не сме. Понеже ще можем да идем след работа, т.е. след 18ч., днес ще идем до Керамо и Volturno. Дано там харесаме нещо подходящо. 

# 104
... и се влюбих. Сега и остров трябва да измисля  Crazy. Дайте идеи. Ако от едната страна е само плот с два крака и столчета под него?
Нещо такова? https://www.google.bg/search?q=STENSTORP&client=firefox-b&am … 6zsRsF5_AZqkbM%3A
http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-islands-and-tr … leys/59782/85923/

Общи условия

Активация на акаунт