Нашите кухни - 65

• 132 499
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Някой по-назад се оплака от мивките на Пирамис. И аз се оплаквам. Моята е 40/40 с монтиране под плота. Стои не само на петна, но и като засечена все едно не е мита повече от месец. И за няколко дни ползване вече е надрана, а нямам спомен да съм изтървала или мятала остри ножове вътре.

# 76
  • Варна
Ама че неприятно. Sad
Метална ли е и твоята?

# 77
a от мивките от гранит на Пирамис няой има ли оплаквания ?

# 78
  • Бургас
Ама че неприятно. Sad
Метална ли е и твоята?
Да, метална е.

# 79
  • Варна
Няма ли какво да се направи... рекламация някаква. Макар, че да се демонтира и монтира евентуално друг модел е сложно.Sad
Освен да пробваш с различни неща за почистване, няма начин да не може да изглежда добре.

# 80
  • Раковски
Миналата седмица върнахме една гранитна с някакъв дефект, немога да го опиша освен, че бе леко надраскана. Ако има дефекти е хубаво да се направи рекламация в началото. Инак за металните знам, че материала се взимал от една немска фирма, тоест всички производители взимат от немците и всеки си прави мевката.

# 81
  • София
Имам поглед над няколко броя иноксова мивка Тека микролен на по няколко години употреба и нямам забележки. С чистенето - нищо маниакално, обикновена гъба и циф. Петна не остават от вода.

# 82
  • Sofia
По-добре друга си избери  Simple Smile

# 83
  • Бургас
Точно над поста ти има такова оплакване  Confused

# 84
Хм, много ме притеснихте с тези мивки. Нашата ще е гранитна Schock, по препоръка на мебелистката ни. Надявам се да е добре. Имам още два дни да се откажа евентуално от нея, някой има ли отзиви?

# 85
Имате ли идея какви са тези два материала - полимермрамор и граниксит http://www.fat-bg.com/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81 … 2%D0%BA%D0%B8/209 ? Тоест, ясно ми е, че са някакви композитни нали, но каква е разликата и съответно кое е по-добрият избор?

# 86
  • Раковски
 Няма разлика между двете мивки като материал, мивките на фат са от полимермрамор като граникситс е боядисана мивка за да изглежда като гранитна.

# 87
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Почти 2 години сме с гранитна мивка на Пирамис- модел Алазия, с две корита, не съм забелязала да се е променил цвета или да се е издраскала.

# 88
  • Варна
Хм, много ме притеснихте с тези мивки. Нашата ще е гранитна Schock, по препоръка на мебелистката ни. Надявам се да е добре. Имам още два дни да се откажа евентуално от нея, някой има ли отзиви?
Аз имам гранитна на шок и съм доволна. Моята е черна и малко повечко й личи варовика, но пък се чисти и поддържа много лесно.

# 89
Благодаря - това поне е успокоително. Моята ще е бежово-кафява.

Общи условия

Активация на акаунт