Нашите кухни - 65

• 132 652
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Нямаше как да пропусна да се похваля, че след повече от 45 дни най-накрая от Виденов ще ни доставят кухнята. Ура!

# 241
Честито ползване на новата кухня  Hug

# 242
  • Варна
И искаме снимки. Peace

# 243
Веднага щом падащото легло-кухненски бар  Grinning е готово. Че от желанието да се спестят пари големи трансформации ще падат.

# 244
От София съм и ми предстои изнасяне на кухнята в хола. Искам да питам тези, които са правили кухни и са от София, може ли да ми помогнат с коректни фирми за производство на кухни.

# 245
Някой да е поръчвал принт стъкло за гръб на кухня да ми каже фирма от която е доволен от където е поръчвал  и колко пари би излязло за 4метра примерно ?

# 246
  • Раковски
Някой да е поръчвал принт стъкло за гръб на кухня да ми каже фирма от която е доволен от където е поръчвал  и колко пари би излязло за 4метра примерно ?

Цената зависи от дебелината на стъклото, дали има отвори по него, зависи и от самата снимка, дали е закалено... инак казвам на око 700-800 лв без монтаж.

# 247
Ако си от София ,скоро ми попадна този магазин http://glass-studio.bg/kontakti/
Аз тепърва ще почвам ремонти и избор на кухня, затова съвет не мога да дам. Дано съм помогнала. Аз също се чудя за принт стъкло и ще ми е интересно да споделиш колко ти е излязло като цена и дали изрязват дупки за контакти напр.

# 248
  • In the shadows of my mind
За съжаление е вярно - икейските кухни си вървят в комплект с техните си машини - включително и  миялни, сушилни, вградени хладилници и т.н.
За това и се отказахме от техните кухни.

Сега съм на вълна осветителни тела - приемам препоръки, от доволни клиенти  Simple Smile
Хич дори не е задължително. Когато правите проекта, кажете че уредите няма да са от тях и ще ви дадат цени на едни допълнителни лайснички и нещица, които трябва да се вземат, за да може после да се сложат уредите. Провери в Икеиската тема за кухните, там са го обсъждали девойките Simple Smile
Аз съм с Икеиска кухня, но си спестих хамалогията да купувам отделно и взех от тях фурна, котлони, абсорбатор и съдомиялна. За момента нямам никакви забележки, но я ползвам от сборно 4 дни Grinning

# 249
  • София
Josellyn, много ми хареса кухнята, но те съветвам да пуснете гръб и до мивката. Хем ще е много по - практично; хем по - завършено. Гърба и без това е супер!

# 250
Здравейте!

Ето, че и нашият проект на кухнята е готов! Няколко пъти променях идеята си, докато открия оптималното за мен разпределение и ето какво се получи:

Много съм доволна, че от фирмата-изпълнител се съобразиха с всичките ми изисквания и нямам търпение да видя кухнята, монтирана в новото ни жилище. Цветът й ще е бял, плотът - дървесина. Всички електроуреди вече са поръчани и единствено хладилникът ще е свободностоящ, но няма да е бял, а цвят инокс. Фурната на точно тази снимка не се вижда, предвидено е да е под котлоните. Престои ми избор на подова настилка (кухнята се намира в обособен бокс, където искам да сложа гранитогрес, а към всекидневната настилката ще премине в ламиниран паркет) и плочки за гръб. Предложения вариант е с метро плочки, но той е просто примерен. Много ми харесват релефните плочки, както и плочките тип "ситна мозайка", но не знам доколко са практични от гледна точка на почистване, затова ще се радвам, ако имащите такива споделят мнения. Също така приемам и други интересни предложения, но без много шарения, защото търся по-изчистена визия Hug

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:01 от Madeleine

# 251
Не слагай котлона толкова близо до комина. Освен цапането няма и да ти е удобно. Все ще ти пречи, ако си десничарка и няма да можеш да слагаш нищо с по-дълга дръжка.

# 252
На тази снимка наистина изглежда така, сякаш котлонът е залепен за комина, но всъщност не е. Растоянието между двете неща е нашироко обсъдено, измерено до милиметри и напълно достатъчно от гледна точка на удобство. В момента също сме със сходна конфигурация и нямам никакви проблеми, а аз интензивно използвам кухнята си.
Все пак благодаря! Simple Smile

# 253
  • срещу двата комина :)))
нарочно ли горните и долните шкафове се разминават  ? Мен много би ме дразнило това  Peace

# 254
Не обичам прекалената симетрия, бързо ми омръзват скучните неща... това, че всичко стои neat and tidy и се вмества, където трябва, ми е достатъчно. Всички шкафчета на горния ред са с различна форма и големина, освен крайните две.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт