Нашите кухни - 65

• 132 701
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
От скоро ползвам фурна на Тека,опознаваме се още,та не мога да дам кой знае какви отзиви.Само мога да кажа,че серията EBON са от по-ниския клас,а HL по-висок.Успех в избора  Peace.

# 391
И аз отскоро ползвам фурна Teka и засега съм много доволна, но съм я ползвала 10на пъти само. Надявам се да не ме разочарова Simple Smile

# 392
  • Варна
При плот 90см, долните шкафове са 72см. Ако се вдигне плота на по-високо, 95см например, това с крачетата отдолу ли става? Или шкафове се правят по-високи?

# 393
  • Русе
При нас е с по-високи шкафове, за мен няма смисъл да е с крачета, първо не ми харесва, второ - губи се място. .

# 394
  • София
И аз най-после да ви покажа моята кухня

повече снимки тук   https://photos.google.com/share/AF1QipM16NFzjXzpDtpyHh4V-M7FU7sV … uZW1Mb2xiQW5Qdy1B
Има още малко за довършване:перденца,осветителни тела,но и така вече я ползвам интензивно.

# 395
  • Варна
Megi, мерси. Цокъла не можело да е повече от 15см, т.е. шкафовете се правят по-високи в тези случаи.

Моя ремонт е до под кривата круша. Установих, че няма един прав ъгъл и съм в потрес.  Sick

Натуся, честото! С право и се радваш, много е хубава. bouquet

# 396
  • Countryside
Натуся, страхотна кухня! Със здраве да си я ползваш! Само да попитам плота дървен ли е? Понеже дизайнерката ми предлага плот от дърво, аз много го харесвам как изглежда, но се притеснявам около мивката как ще е с водата... В смисъл да не се деформира или надуе.  newsm78 А за поддръжката ми обясниха че се маже с импрегнираща смес, нещо като парафин, но незнам доколко е ефективно.

Момичета, мерси за отзивите за фурни Тека! Харесах и на Франке модели в бяло, те пък швейцарски били Thinking Ще го мислим, че фурната и мв трябва да си пасват като външен вид, че ще са една над друга. ММ вече е в потрес, всеки ден сменям марки и модели Joy то моята работа: ни да има избор, ни да няма  Laughing

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 13:56 от Сиренце

# 397

Здравейте, вече сме готови и бързам да ви покажа творбата. Супер сме доволни от резултата, който се получи. Ето вижте, дано да ви хареса, вече си имам и наематели ...

http://santamonika.snimka.bg/architecture/apartament.916664.37446826
Прекрасно е станало. С какви размери е стаята, че и аз искам кухня-хол, но с моя мъж нещо хич не можем да се разберем, а майстора идва след няколко дни. Аз искам кухнята да е Г-образна.

Благодаря! Размерите са 3,35м. на 7,60м. Аз не исках Г-образна, защото ми се оскъпяваше. Мисля, че им е предостатъчно, а и така има доста място за масата за хранене, а и ми се побра диванът. В началото бяхме сложили двата фотьойла един с/у друг, но после наемателите ми са си го преместили. Дано не ми съсипят апартамента, че доста труд вложихме.

# 398
  • срещу двата комина :)))

повече снимки тук   https://photos.google.com/share/AF1QipM16NFzjXzpDtpyHh4V-M7FU7sVVEJNNueW8miyyHrvpBSBqzB9CBTa_fKvjhBweQ?key=THctcWt0V295Wnd6NmpyekduZW1Mb2xiQW5Qdy1B
Има още малко за довършване:перденца,осветителни тела,но и така вече я ползвам интензивно.

страхотна е кухнята, а плота мнооооого ми хареса  Hug

# 399
Незнам дали не е обсъждано,но нямам възможност да изчета цялата тема.Имам питане за калибрования гранитогрес,с фуга или без се лепи?Размера е 15/60 см.Ако някой е с такъв,моля да сподели?

# 400
Натуся, супер ти е кухнята диспенсъра за течен сапун белият с място за гъба ме интересува от къде си го купи. И побира ли се вътре стандартна гъба, така че да не се вижда? Мерси

# 401
  • Бургас
Натуся, супер ти е кухнята диспенсъра за течен сапун белият с място за гъба ме интересува от къде си го купи. И побира ли се вътре стандартна гъба, така че да не се вижда? Мерси

Диспенсера ми прилича на този - https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=39&pid=49934&sgid=39
Имам същия, но черен. Ако е по-малка гъбата се скрива цялата. Аз съм доволна от него.

# 402
Натуся поздравления и от мен! Супер е станало!

# 403
Защо има два смесителя? newsm78 Или това вляво не е точно смесител?

# 404
Натуся, прекрасна кухня. Със здраве да си я ползваш.
Пс Въпрос към имащите бели мивки от синтетичен гранит: Зацапват ли се лесно от червено вино и червени плодове? Лесно ли се поддържат? Ако ваши познати имат такива - изглеждат ли ви захабени? Аз доста се чудя и не мога да реша, а нямам още много време.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 16:30 от atom4e

Общи условия

Активация на акаунт