Нашите кухни - 65

• 132 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Countryside
И аз най-после да ви покажа моята кухня
Защо има два смесителя? newsm78 Или това вляво не е точно смесител?
И на мен ми направи впечатление. Може единия е да е за миене на ръце, а другия за съдове, евентуално да има проточен бойлер . Thinking

Аз пак да питам за плота, много ми харесва, дърво ли е и впечатления от ползването? Praynig

# 406
  • В полите на Витоша :)
Натуся, страхотна кухня! Толкова много ми харесва сив паркет... влюбих се във вашия Simple Smile И банята е страхотна! Поздравления за дизайна!

А на острова какво е това квадратно нещо в единия край?

# 407
  • In the shadows of my mind
Чудна кухня с чудни цветове! Поздравления!

# 408
  • София
Натуся, страхотна кухня! Толкова много ми харесва сив паркет... влюбих се във вашия Simple Smile И банята е страхотна! Поздравления за дизайна!

А на острова какво е това квадратно нещо в единия край?
Не съм Натуся, но да отговори- контакт е това. Натуся, поздравления. Семпло и модерно!

# 409
  • София
Много е приятно да се чуят положителни отзиви за твоя дом  bouquet.
Да отговоря на въпроси.Плота е дървен от Икея.Около смесителя постоянно трябва да се забърсва.И като цяло да се гледа да няма вода върху него,въпреки,че е импрегниран.Аз исках от технически камък,но другото мнение надделя(на ММ).
Диспенсъра за течен сапун купувах преди много време от Карфур.Малка гъбичка ще се вижда,аз ползвам от големите разрязана на две и ако я напъхам на вътре тогава не се вижда.
За скрития контакт на острова вече ви отговориха.
Вторият смесител е за системата за пречистването на водата(има минерална и трапезна).
И да вмъкна че дизайна изпълнението е на ММ .

# 410
Натуся прекрасна кухня! Поздравления на тм! Много уютно изглежда. И терасата загледах, голяма изглежда. Как обичам кухня с голяма тераса - билки, кафе и слънце...

# 411
  • В полите на Витоша :)
Благодаря за отговорите, harry10 и Натусяbouquet

Наистина - поздравления за мъжа ти, Натуся! Simple Smile

# 412
  • София
Натуся прекрасна кухня! Поздравления на тм! Много уютно изглежда. И терасата загледах, голяма изглежда. Как обичам кухня с голяма тераса - билки, кафе и слънце...
И аз обичам големи тераси,като нямаме двор.Нашата е 48 кв.м. Embarassed.Има да се вихря да я озеленявам.

# 413
Още един въпрос имам. Simple Smile Контактите на острова на Legrand ли са? И ние мислим такава двойка да сложим. Удобно ли е ползването им?

# 414
Натуся, много хубава кухня! Може ли да кажеш гърбът на кухнята какъв е?

# 415
  • Сф
Пс Въпрос към имащите бели мивки от синтетичен гранит: Зацапват ли се лесно от червено вино и червени плодове? Лесно ли се поддържат? Ако ваши познати имат такива - изглеждат ли ви захабени? Аз доста се чудя и не мога да реша, а нямам още много време.

Цитирам се от съседна тема.

Нашата е модел Серена, цвят 111 Силика. ПЕтната се чистят с доместос, но дразни. Топъл съд не съм оставяла май, но от дъната на някои тенджери остават черни/ сиви петна като ги мия. Червени плодове и кафе цапат, но се забърсват. Най- голям проблем ми са тенджери, както и по самата мивка се натрупва мръсотия, мазно и променя цвета.
Ето снимка, отдясно е изчистеното, от ляво не. На живо повече си личи, на снимката светлината не е много добра
Като модел ми е супер удобно, защото е с малък отцедник и голямо корито. Бланко имат такъв модел, но е двойни пари.

# 416
  • варна
Натуся, прекрасна кухня. Със здраве да си я ползваш.
Пс Въпрос към имащите бели мивки от синтетичен гранит: Зацапват ли се лесно от червено вино и червени плодове? Лесно ли се поддържат? Ако ваши познати имат такива - изглеждат ли ви захабени? Аз доста се чудя и не мога да реша, а нямам още много време.
Имам бяла мивка, мисля че я бях показвала и в предната тема
Ами трудно ми е да ти отговоря дали лесно или не, но да от червени неща си променя облика Mr. Green. Моите момчета не пазят много и аз си я почиствам редовно. Иначе самото чистене е лесно - често с грубата част на гъбата и веро я почиствам. Предпочитам този тип зацапване пред ежедневното забързване на иноксовите/алпака мивки Naughty

п.с. сетих се и за почистването с магическите гъбки..става като нова за секунди Peace, но аз си предпочитам да си мина с гъба и веро

# 417
  • София
Още един въпрос имам. Simple Smile Контактите на острова на Legrand ли са? И ние мислим такава двойка да сложим. Удобно ли е ползването им?
Да такива са.За удобството е относително.Когато съм с дълги нокти трудно ми е отварянето.Иначе удобно когато трябва да се включи някой уред(сокоизтисквачка,миксер)разполагам с голяма площ.

Натуся, много хубава кухня! Може ли да кажеш гърбът на кухнята какъв е?
Това е гранитогрес ,плочите са с размер 60/120.Купувани от Топ груп.

# 418
Miraj*  и Maichenceto, благодаря за отговорите. Ще помисля още малко преди да реша окончателно.

# 419
  • Countryside
И аз се притеснявам за дървения плот от водата около мивката. Много е красиво спор няма. Ще мислим вариант с технически камък в отсека на мивката и дърво за останалата част. Само незнам как ще напаснем цветовете. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт