Нашите кухни - 65

• 132 671
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Да такива са.За удобството е относително.Когато съм с дълги нокти трудно ми е отварянето.Иначе удобно когато трябва да се включи някой уред(сокоизтисквачка,миксер)разполагам с голяма площ.
Благодаря!
Със здраве да си я ползвате.  chef

# 421
  • Русе
Незнам дали не е обсъждано,но нямам възможност да изчета цялата тема.Имам питане за калибрования гранитогрес,с фуга или без се лепи?Размера е 15/60 см.Ако някой е с такъв,моля да сподели?

Нашият е без.

# 422
Натуся, страхотна кухня! Всичко много ми хареса всъщност и исках да попитам диваните откъде са?

# 423
Натуся прекрасна е кухнята, поздравления и много вкусно нека ухае винаги в нея!  Hug

Нашата кухня е с почти същото разпределение, нямам търпение вече и аз да си я видя на живо!
Исках да те попитам за плочите за гръб - казваш, че размерът е 60/120, а гранитогресът ми се струва да е от този, който се реди без фуги.. може ли да ми кажеш какви са размерите на облицованите повърхности на двете стени и на комина и колко плочи взехте общо за всичко (може и на лични), тъй като наистина мисля, че може би размерите са сходни с нашите, а аз в момента търся гръб за моята кухня. Благодаря ти предварително!

# 424
  • София
Натуся, страхотна кухня! Всичко много ми хареса всъщност и исках да попитам диваните откъде са?
Дивана е стар(десет годишен).Само го претапицирахме.Защото исках да има тюркоаз,а цените им много високи.

# 425
Натуся прекрасна е кухнята, поздравления и много вкусно нека ухае винаги в нея!  Hug

Нашата кухня е с почти същото разпределение, нямам търпение вече и аз да си я видя на живо!
Исках да те попитам за плочите за гръб - казваш, че размерът е 60/120, а гранитогресът ми се струва да е от този, който се реди без фуги.. може ли да ми кажеш какви са размерите на облицованите повърхности на двете стени и на комина и колко плочи взехте общо за всичко (може и на лични), тъй като наистина мисля, че може би размерите са сходни с нашите, а аз в момента търся гръб за моята кухня. Благодаря ти предварително!
И аз искам да знам за гранитогреса кой е точно

# 426
Колко струва горе-долу претапицирането на диван? Май и ние ще направим така, но не съм наясно-ние ли трябва да си купим дамаска, на място ли идват да го правят или трябва да го носим?

# 427
  • София

И аз искам да знам за гранитогреса кой е точно
Облицованата повърхност около 4.50 метра.Взехме 5 плочи(общата дължина 6 м).Остана ни материал защото мъжът ми искаше да съвпада шарката.Тоет кафеникавата ивица да продължава на другата плоча(беше до майсторите и им казваше къде да режат плочата).
Имаме само една фуга,другите са на ъгъл,но и там са сложили фуга(не мога да кажа защо).
Колко струва горе-долу претапицирането на диван? Май и ние ще направим така, но не съм наясно-ние ли трябва да си купим дамаска, на място ли идват да го правят или трябва да го носим?
Моят диван е с възглавници за сядане и облягане.Не се изразих правилно за претапицирането.Жената която ми ги уши(тя се занимава само с това) взе размерите на място.Цената в нашия случай беше около 100лв.Дамаската аз си я купих.
Жената работи в едно ателие с тапицер,ако искаш ще ти дам неговият тел. на лични да се консултираш.

# 428
От къде си намирате свестни майстори? Уж всичко беше уговорено и от 20 октомври щеше да започва, сега ми излезе с номера ,че ВИК го напуснал и нямал такъв майстор, да си търся.
Дайте някакви координати на майстори. Аз съм от София.

# 429
  • Бургас
От къде си намирате свестни майстори?
Не си намираме  Laughing Стискаме зъби и си пием валериана  Mr. Green

# 430
Grinning Успокои ме

# 431
  • Бургас
Grinning Успокои ме
Ами какво да ти кажа, пожеланието "да не ти влиза майстор в къщата" не е случайно. При всяко влизане на майстор у дома има някакви поражения.

# 432
Grinning Успокои ме
Ами какво да ти кажа, пожеланието "да не ти влиза майстор в къщата" не е случайно. При всяко влизане на майстор у дома има някакви поражения.
Права си така е, но просто съм бяснааа Grinning Мислех,че като сме уточнили всичко...

# 433
Благодаря ти, но не съм в София. Ще се ориентирам на място. Много ти е хубава кухнята!

# 434

Дивана е стар(десет годишен).Само го претапицирахме.Защото исках да има тюркоаз,а цените им много високи.

Много свежо се е получило с тюркоаза. Точно такъв тип конфигурация си търся- два двойни дивана, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт