Нашите кухни - 65

• 132 581
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Привет,
идвам с една малка молба  Embarassed Embarassed Embarassed

Моята кухничка вече е на 2 години и ММ още не се захваща със задачата да обърне посоката на отваряне на хладилника.  Stop Та аз се заех с тази работа вчера. И след 2 часа мъки, установих че пантите на вратите не могат да се ползват и от другата страна на хладилника. Той е купуван от уредите с транспортни дефекти и то преди 2 години. Едва ли има смисъл да си търся такъв комплект панти при тях. Вкъщи също няма.

Та, молбата ми е, ако някой има хладилник LG и разполага с такъв комплект панти, ИЗЛИШНИ, ще ги купя на драго сърце.  Praynig Писала съм на LG Bulgaria, но тъй като от 2 сервиза на LG ме отсвириха, нямам надежди, че ще ми помогнат. Пускам и снимки на хладилника и 2 от общо 3 панти за ориентир. Моят модел е GB5240AECZ, но съм убедена, че поне няколко модела са с едни и същи панти.

# 436
  • Раковски
Като гледам снимки в нета не виждам да има нещо различно от повечето хладилници. Каква е причината да не може да се изместят пантите от другата страна, тоест може ли някаква снимка. Аз като гледам по снимките си вадя извода, че не би трябвало да има проблем.

# 437
  • София
То обръщането не става ли със същите панти? Като си гледам пантите на моя хладилник /не е ЛГ/ от другата страна има място за панти, само че има капачета на празните места.

# 438
  • Варна
Лейди, в idealo.de по номера излизат резервни части, погледни там.

# 439
  • София
  И аз мисля, че не трябват други.

# 440
  • Варна
Предполагам сте видели снимката на пантите, която съм качила. Тази малката както и да я въртя не мога да я сложа огледално. Нито отворите пасват, нито формата й е еднаква от двете страни. На нея запънах. Другите две успях да ги сложа обратно.

Иначе да, вратите определено се обръщат. Има си тапички от другата страна, кабелите за монитора на вратата също видях как се слагат на другата страна. Но тази панта най-долу както и да я въртях не става.

# 441
Новата част изглежда по същият начин като тази от снимката https://www.partmaster.co.uk/lg/gb5240avcz-gw-b469bsqzaavqlgu/hi … odel_ref=11115062
Да не си разменила долната и горната?

# 442
  • Варна
Тц тц, знаех си, че тук ще се намери някой да помогне. Бубата, благодаря. Точно това е, което ми трябва. Същата, но огледална панта. Мерси още веднъж.  Hug
http://prikachi.com/images.php?images/922/8929922n.jpg
Ще дам шанс на LG Bulgaria да ми отговорят и да ми помогнат, ако не поръчвам.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 00:01 от Lady April

# 443
Тази малката както и да я въртя не мога да я сложа огледално. Нито отворите пасват, нито формата й е еднаква от двете страни. На нея запънах. Другите две успях да ги сложа обратно.
Оказва се, че не трябва да я слагаш огледално. https://www.youtube.com/watch?v=pxHscvZiP5s Виж във видеото сменят някакви гумички на самата врата и всичко пасва.

# 444
  • софия
Здравейте, и аз с проблем с хладилник. От 1 седмица гордо ползвам Bosch KGN39VW35. Чуден: просторен, тих, удобен, НО мине, не мине време, както си седим и алармата започва да писка. Няма промяна в количеството продукти в хладилника, не е отворена вратата и не мога да разбера каква е причината. Да, ставаме и я спираме, но не разбирам защо започва това писукане. Отделно, светлинката на алармата мига непрекъснато. Уж гледахме в упътването, но там открихме само как се спира писукането, не и причина за възникването му, различни от тези, че вратата е била отворена по-дълго от определено време, много продукти, затворени вентилационни отвори, което в случая не е така. Писукането започва няколко часа след като са сложени продукти, напр. Така ли трябва да бъде? Някой друг с такъв хладилник?

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 08:50 от zvanche

# 445
Тази малката както и да я въртя не мога да я сложа огледално. Нито отворите пасват, нито формата й е еднаква от двете страни. На нея запънах.
Дано да мога да го обясня разбираемо.
Завърташ я на 180 градуса.
Демонтираш пластмасовата втулка.
Изваждаш стърчащият чоп, обръщаш го в другата посока.
НО мине, не мине време, както си седим и алармата започва да писка.
Деактивирайте демо режима.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 10:48 от Анонимен

# 446
  • софия
НО мине, не мине време, както си седим и алармата започва да писка.
Деактивирайте демо режима.

Златна си! Надявах се да се включиш. Как да го деактивираме?  Embarassed

# 447
  • София
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате някой за проект на кухня, детска, спалня. МОже да не е голяма фирма. Търсим си човек за изработка на мебели.

# 448
zvanche,
Сега погледнах, че моделът на хладилникът ти няма дисплей.
Отпада предположението ми.
Та явно при транспортирането има поразместен чарк.
(магнит, рид ампула)
Извикай от сервиза да ги настроят (сложат на мястото им).

# 449
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате някой за проект на кухня, детска, спалня. МОже да не е голяма фирма. Търсим си човек за изработка на мебели.
Дай някаква скица на помещението и ще помогнем с проекта и изработката

Общи условия

Активация на акаунт