Нашите кухни - 65

• 132 593
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мерси на всички. И аз клоня към вариант 1. Всъщност вариант 2 ни беше първоначалната идея. После, обаче, и на мен ми се стори малко мястото отдяно на котлона, притеснявах се да не пръска към съседната вратичка. Освен това там котлона/печката е съвсем в най-крайния ъгъл на стаята и аз с гръб към всичко. Та май ще е вариант 1. На вариант 1 единственото, което ме дразни е разминаването  (по-плитки и по-дълбоки шкафове) на горния ред на по-късата стена.

# 151
  • Варна
Вариант 1. Laughing

Днес открих, че и във Варна продават боя Бенджамин Мур. Взех си картончета с цветовете, доволна съм.Simple Smile

# 152
Днес и утре ще е първата част от монтажа на кухнята, следващата седмица ще домонтират част от вградените уреди и абсорбатора. Вълнувам се много и нямам търпение да видя кое как ще се е получило. Засега единствено видях, че плотът е наистина близък с гранитогреса, но не бях съобразила, че дървесните шарки няма да вървят успоредно. ooooh! При следващото жилище ще си наема интериорен дизайнер, много съм зле понякога. Поне се надявам на финала да не се набива много на очи

Скрит текст:

# 153
  • Варна
Макарон, еднакви са, поне аз така го виждам.Simple Smile
Приеми го като ефект/че няма да са успоредни плота и пода/. Peace Ще свикнеш  и няма да ти боде очите.
И както ми казва баба ми - не се втелясвай. Laughing

# 154
На мен също ми изглежда ок - какво те притеснява, че са много еднакви ли?
Това с дизайнера не си го слагай, вярвай ми може да изтипоса по-големи дивотии и от тебе Laughing

# 155
Не, аз се радвам, че е еднакво, но ме дразни, че дървесните шарки на плочките са разположени перпендикулярно на дървесните шарки на термоплота. Моята гениална дизайнерска концепция беше плот и термоплот да са еднакви  Flutter
И както ми казва баба ми - не се втелясвай. Laughing
Когато споделих терзанията си с мъжа ми, той ме изгледа сякаш съм полудяла. Баба ти е мъдра жена.  Laughing

# 156
  • Sofia
Мерси на всички. И аз клоня към вариант 1. Всъщност вариант 2 ни беше първоначалната идея. После, обаче, и на мен ми се стори малко мястото отдяно на котлона, притеснявах се да не пръска към съседната вратичка. Освен това там котлона/печката е съвсем в най-крайния ъгъл на стаята и аз с гръб към всичко. Та май ще е вариант 1. На вариант 1 единственото, което ме дразни е разминаването  (по-плитки и по-дълбоки шкафове) на горния ред на по-късата стена.
То Вариант 1 добре, амааа... Този аспиратор така ли може да се сложи, където си искаш?

Принципно се гледа да е най-близко до комина, иначе тръбата преминава през шкафчетата или над тях и в първия случай е загуба на пространство, а във втория случай е грозно.

# 157
  • Варна
Има плоски въздуховоди и няма да е проблем. Те няма да се виждат.

# 158
  • Варна
Днес и утре ще е първата част от монтажа на кухнята, следващата седмица ще домонтират част от вградените уреди и абсорбатора. Вълнувам се много и нямам търпение да видя кое как ще се е получило. Засега единствено видях, че плотът е наистина близък с гранитогреса, но не бях съобразила, че дървесните шарки няма да вървят успоредно. ooooh! При следващото жилище ще си наема интериорен дизайнер, много съм зле понякога. Поне се надявам на финала да не се набива много на очи

Скрит текст:

Много си е добре даже Peace Ако правилно разпознавам плочките, моите са същите - ще си адски доволна от избора си Hug От два месеца съм в новата кухня  и всеки ден им се радвам колко са "защитен" цвят и нищо не им личи.

# 159
Макарон какъв е този плот на коя фирма, никъде не съм го виждала ?

# 160
На Кроношпан е http://kronospan-express.com/en/decors/view/kronodesign/trends-16-17/K029

Много си е добре даже Peace Ако правилно разпознавам плочките, моите са същите - ще си адски доволна от избора си Hug От два месеца съм в новата кухня  и всеки ден им се радвам колко са "защитен" цвят и нищо не им личи.
О, много ще се радвам, ако се окаже така  bouquet

# 161
  • София
Едно мнение за двата варианта на Антоанета:
Дори и с плоски въздуховоди знам, че по-дългия тръбен път намалява мощността и ефективността на абсорбатора. Най-добре е максимално близо до комина или тръбата за аспирация.
 Освен това лично аз при подреждането на кухнята бих се стремила между котлоните и мивката да има максимално дълъг работен плот, така ми е по-удобно при готвене и особено при месене/точене.
Също така бих сложила котлоните в единия край/ъгъл, но задължително поне 20 см от стената, за да не се блъскат дръжките на тенджерите в стената.

# 162
Благодаря ви за мненията за кухнята, благодарение на вашите съвти ще премстим мивката и щее имам по широк плот между мивка и котлон Simple Smile

Термоплотовете на Кроношпан хубави ли са , аз четох отзиви че на Егер са по добри и само тпх гледах а на Кроношпан имат по интерсни плотове

# 163
Момичета, търся си ъглов диван, не кухненски ъгъл, а като холовите ъгли, но висок. Да е за трапезна маса, а не за ниска масичка. Много съм затруднена,намерих само дивани двойка, а аз искам висок ъгъл мека мебел...

# 164
  • София
С плосък въздуховод ще е абсорбатора, минава над горните шкафове. Няма да се вижда от корниза.

Общи условия

Активация на акаунт