Нашите кухни - 65

• 132 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Green_Eyed, Може би по-добре нещо графично? Само бяло, при положение че и плотът е тъмен... не съм сигурна...

Аууу, този гръб на кухнята е уникален! Дали са плочки  newsm78

А идеята ми е върху белия гръб да залепя черен стикер за стена, който лесно мога да сменям, когато ми омръзне или се прецака нещо Simple Smile Но сле тази черна кухня на снимката...мисля, че изцяло черен плот и черен гръб ще ми харесат Simple Smile Нашата кухня ще е такава, но с по една колона в двата края, не с по 2.
Ето черни плочки за гръб на кухня: http://www.keramo-bg.com/Raspail-Negro-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8% … 8%20?search=vives
Много стилно изглеждат. Помислете, обаче, че ще трябва да гледате черна стена пред себе си, докато режете неща на плота/ готвите/миете и т.н..

# 286
Аз в момента гледам черна стена, докати върша всичко това - не е толкова страшно, даже напротив, стига черната стена да отива на цялостната визия на кухнята.  Wink

Какво мислите за такъв тип изключително изчистени плочки, момичета:

Тук пак изниква въпроса: "Колко дълго белите фуги ще останат бели?", обаче са толкова чисти, семпли и ненатрапчиви, че все повече започвам да се замислям за нещо такова.

# 287
  • София
Някой беше питал по-напред за икейските шкафчета и съдомиялна.Нашата кухня с такива шкафчета,а съдомиялната е на Бош.
Надявам се скоро да вия покажа,има още неща за довършване.

# 288
Колебая се между тия 2 хладилника:
https://zora.bg/gorenje/nrk-6191-cw/25086
https://zora.bg/samsung/rb29fsrndwwef-white/22225
Като характеристики са доста сходни, само не знам по-напред във времето кое си заслужава повече newsm78 Имате ли впечатления?

# 289
Имам впечатления от хладилник Самсунг. Развали се непоправимо точно два месеца след като му изтече гаранцията.

# 290
  • Sofia
Madeleine, и на мен кухнята ти много ми хареса.
Може ли да споделиш в коя фирма ще я поръчваш?
Иначе аз си намерих плочки, благодаря за съветите, ето на тези се спрях:
http://www.luxima21.com/product/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D … 0%B8%D1%8F-ibiza/

# 291
  • София
Имам впечатления от хладилник Самсунг. Развали се непоправимо точно два месеца след като му изтече гаранцията.
Уф, недей да говориш така, моля те. Пу, пу, пу.
Аз взех Самсунг, въпреки че добро от марката не съм видяла. Ще видим дали няма горко да се кая, че отново им се доверих.

# 292
  • София
Колебая се между тия 2 хладилника:
https://zora.bg/gorenje/nrk-6191-cw/25086
https://zora.bg/samsung/rb29fsrndwwef-white/22225
Като характеристики са доста сходни, само не знам по-напред във времето кое си заслужава повече newsm78 Имате ли впечатления?
Преди 10 месеца и аз бях пред същата дилема. Взех Самсунг по две причини. Първата: консултантите ни обясняваха, че Горене вече не са с онова качество, което познаваме от преди 16 години. Тогава си взехме цялата бяла техника от тях, и затова исках да си подновя уредите с нови модели, не че повредиха, а просто реших, че е време за нови. И втората: 10- годишната гаранция на компресора на Самсунг. Към момента бих си взела Миле втора употреба за тези пари, но миналата година още не познавах предимствата на тази техника. Засега съм доволна от хладилника, притеснява ме само, че излъчва доста жега. Чудя се дали това е нормално?

# 293
Уф, недей да говориш така, моля те. Пу, пу, пу.
Моят беше с вграден компресор, гледай по възможност да не е. Беше изтекъл антифриз и беше надул гърба на хладилника. Толкова му се радвахме преди това, но за 2 години и 2 месеца се скапа. След тази случка отидох и купих един от най-евтините хладилници (Зануси за 400лв) и за сега работи безпроблемно вече 4 години.

консултантите ни обясняваха, че Горене вече не са с онова качество, което познаваме от преди 16 години.
Моите са от преди 6 години и за сега всичко работи (фурна и котлони).

# 294
Madeleine, и на мен кухнята ти много ми хареса.
Може ли да споделиш в коя фирма ще я поръчваш?

Благодаря, много се радвам! Ще ти отговоря в лично съобщение Simple Smile

И плочките са много хубави и на страхотна цена! Аз все още не разпознавам "моите" плочки никъде и вече започвам леко да се притеснявам от това  Simple Smile

За Gorenje и аз мога да изкажа мнение - уредите им като цяло са хубави, цялата ми настояща кухня е оборудвана с техни неща и вече 7-ма година всичко е наред, освен с фурната, на която наскоро се повреди нещо по електрониката... и тогава се сблъскахме с големия минус - извънгаранционният им сервиз е ужасно скъп - дотолкова, че ще ви излезе почти същите пари да замените повреденото с ново, което ще си има и нова гаранция, каквато сервизът няма да ви даде при отстраняване на повредата. Поради тази причина за новата кухня се спряхме на друга марка електроуреди.

# 295
Моля, препоръчайте ми марка хладилник за вграждане, или конкретен такъв. Тук или много хора в чиито кухни има вградени хладилници, и се надявам някои да сподели опит с тях.

# 296
  • срещу двата комина :)))
Моля, препоръчайте ми марка хладилник за вграждане, или конкретен такъв. Тук или много хора в чиито кухни има вградени хладилници, и се надявам някои да сподели опит с тях.

Liebher, моя е такъв и вече 5та година нямам никакъв проблем  Peace

# 297
момичета вие какви пердета си сложихте на кухните?
аз съм се спряла на този вариант

моят хладилник е Самсунг, а печката е Гореи  - доволна съм , но пералнята и сушилнята са Горене и не съм доволна, пералнята вие като вълк, а сушилнята суши като хората само на две програми, останалите винаги вадя дрехите леко влажни

# 298
  • Бургас

Liebher, моя е такъв и вече 5та година нямам никакъв проблем  Peace
И ние купихме Либхер след препоръки, но още не мога да споделя отзиви.

# 299
Може ли да споделите конкретният модел,т.е. хладилник от който сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт