Нашите кухни - 65

• 132 721
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, дайте съвет, за бяла гланцова кухня с дървен плот и гръб и дървен плофил отдолу, пода в кухнята какъв цвят трябва да е според вас?
Ако е пак тип дървен дали няма да се слива с профила отдолу?  newsm78
Или да избера някаква бяла гланцова плочка, но не чисто бяла ?
Ето така ще е профила отдолу -
http://gtcdesign.bg/wp-content/uploads/2014/01/kuhnja_gtcdesign3.jpg

Според мен плочи гранитогрес, имитиращ мрамор, ще стоят чудесно с бялата гланцова кухня Simple Smile Ако помещението го позволява, т.е. ако е голямо, бих избрала и по-голям размер - 60х60 см, а ако е и от калибрования гранитогрес - още по-добре Simple Smile

Благодаря за мнението, мисля че точно така ще направя !  bouquet

И нашата кухня е обща с хола, първо ще сложим гранитогреса, после ще боядисаме стените , монтират кухнята и накрая се нарежда ламината в хола,  така сме го планували ние  Hug

# 361
Здравейте, вече сме готови и бързам да ви покажа творбата. Супер сме доволни от резултата, който се получи. Ето вижте, дано да ви хареса, вече си имам и наематели ...

http://santamonika.snimka.bg/architecture/apartament.916664.37446826

# 362
Здравейте, вече сме готови и бързам да ви покажа творбата. Супер сме доволни от резултата, който се получи. Ето вижте, дано да ви хареса, вече си имам и наематели ...

http://santamonika.snimka.bg/architecture/apartament.916664.37446826
Прекрасно е станало. С какви размери е стаята, че и аз искам кухня-хол, но с моя мъж нещо хич не можем да се разберем, а майстора идва след няколко дни. Аз искам кухнята да е Г-образна.

# 363
  • Sofia
Дам, много приятна кухничка се е получила, Santa Monikabouquet
Целият апартамент е много светъл и уютен  Simple Smile

# 364
  • Countryside
Здравейте момичета. Аз правя нова кухня в момента и проблема ми е в пералнята. Не искам да е за вграждане, в момента имам такава и вратичката поувисна а пантичките се разхлопаха от центрофугата. Та питането ми е има ли пералня+сушилня с дълбочина 55см? Искам да я сложа в нишата и да сложа вратичка отпред. Изрових една на самсунг, обаче в друг сайт е с дълбочина 60см, даже и със 65см я намерих. Та молбата ми е някоя от вас има такава пералня със сушилня да ми каже марка и модел. Само перални знам, че има, но сушилнята ми е важна, а не можах да намеря.

# 365
  • варна
Здравейте момичета. Аз правя нова кухня в момента и проблема ми е в пералнята. Не искам да е за вграждане, в момента имам такава и вратичката поувисна а пантичките се разхлопаха от центрофугата. Та питането ми е има ли пералня+сушилня с дълбочина 55см? Искам да я сложа в нишата и да сложа вратичка отпред. Изрових една на самсунг, обаче в друг сайт е с дълбочина 60см, даже и със 65см я намерих. Та молбата ми е някоя от вас има такава пералня със сушилня да ми каже марка и модел. Само перални знам, че има, но сушилнята ми е важна, а не можах да намеря.
Нямам такава но в момента върви реклама на тази http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … 7633-X00/p/680631
Принципно ползвам пералня и сушилня на тази марка и съм доволна

# 366
  • София
Има да. На тези см. намирам тази, иначе има и други хубави модели, но са 85/60/60 см. Имам пералня /без сушилня е моята/ на тази марка и съм много доволна. Ако имаха и сушинля самостоятелен уред бих си я взела, но за мое съжаление няма или поне аз не намирам.

# 367
  • Раковски
За да вкараш пералня в ниша и да я затвориш с врата ще ти трябва да е 50см. тези размери които дават (например 55см) може да са повече и трябва да се измери на място, не се взимат предвид маркучите от зад и евентуално някои голямо копче по средата, също така може да се получи така, че достъпа до чекмеджето за праха да стане по-труден.

# 368
  • Countryside
Майченце, мерси много. Нямам впечатления за Беко, но ако имат такъв уред го взимам!
Афродита, точно тези Самсунги гледах, за съжаление на друг сайт ги дава 60см, че и 65см  ooooh! Обаче пералнята е толкова красива и барабана се осветява в синьо като работи, даже се замислям дали да не е свободно стояща, но пък ще ми развали линията с кухненските шкафчета  Thinking Кога ще се научат да строят апартамени с мокро и килер  Close
Явно ще трябва да се ходи с рулетка и да се мери.
Шадоумен, габарита на пералните за вграждане е точно 55см дълбочина и принципно този размер би трябвало да стане, те също имат маркучи и бутони. Освен ако не стърчат някакви копчета/дръжки. Но явно ще трябва да се обикаля по магазините и да се мери.

# 369
Веднада давам моята идея и изпълнение за пералня, която не е за вграждане и как да се вгради.
Излиза много по- евтино дори да се купи уред, който не е за вграждане. Там където трябва да се сложи пералнята просто изчуквате стената, за да получите повече дълбочина. После си правите мазилка и сте ок. При нас на старата къща е така, но нямам снимки.

# 370
  • Countryside
Аз пък имам казус ето такъв: имам гранитогрес подкухнята и малко пред нея. Имам преходна лайсна и другата част от стаята е с ламинат. Как мога да сменя гранитогреса възможно най безболезнено така че да не се налага да се маха кухнята? Възможно ли е това или не?

Гранитогреса под кухненските шкафове остава и се подменя останалия, ако не искаш да къртиш под кухнята.

# 371
  • Раковски
 Сиренце, пиша за обикновена пералня. Предложението на mariat става, рядко се прави, но се прави, зависи и каква е стената.

# 372
  • Countryside
Сиренце, пиша за обикновена пералня. Предложението на mariat става, рядко се прави, но се прави, зависи и каква е стената.
Стената е външна, т.е. тухла четворка би трябвало да е. Мисля, че може да се поизкърти, ама тъкмо боядисахме и стените са перфектно гладки, ММ ще получи гърч като чуе, че ще се кърти Laughing Но обикновените парални са повечето с пуш програматор, който се прибира и не особено изнесени напред копчета. То проблема идва от комбинацията със сушилня. Тази на Самсунг ми събра очите, пере 9кг и суши 6кг, ехееее... Явно ще се ходи на живо да я премеря, или ще търся спецификацията в оригинал  Thinking

Редакция: от сайта на Самсунг: http://www.samsung.com/bg/consumer/home-appliances/washing-machi … bo/WD80J6410AW/LE, дълбочината е 60см и пере 8кг. Страшно е красива, даже си мисля дали да не я сложа свободно да стои.  Thinking тогава как стои евентуално въпроса с връзването с останалите кухненски шкафове? Пералнята ще е в ъгъла до комина, кухнята ще бъде П-образна с малък бар плот, който всъщност ще закрива пералнята и тя няма да се вижда от трапезарията. До пералнята ще има вградена миялна и след това мивка с шкаф. Бордът на кухнята би трябвало да минава пред пералнята нали?

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 16:04 от Сиренце

# 373
  • София
Сиренце Има няколко различни  модела на самсунг, които погледнати отпред са еднакви. Има разлика във външните размери и в кг. Гледай точно модела /буквите и цифрите/, като ги гледаш по сайтовете. На сайта на самсунг я дават 600 x 850 x 650 mm - вероятно това е mereno po най-издутите части /като гледам снимките - вратата/. На мен лично дизайна много ми харесва, невероятно тиха е /чувала съм подобен модел без сушилня на живо/, и може да се управлява и да се следи до къде е стигнала от телефона /чрез 'app', за  iPhones и Android/. Heart Eyes Може да и разгледаш спецификациите на горния линк - tech specs > натискаш на show more specse.

# 374
  • Countryside
Афродита и на мен ми харесва дизайна  Heart Eyes даже взех да си мисля дали да не я оставя без вратичка, толкова е красива. Барабанът се оцветява в синьо докато работи и изглежда много красиво. Сега дизайнерката на кухнята ще ми каже как не може или ще стърчи...

Общи условия

Активация на акаунт