Нашите кухни - 65

• 132 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, Bellanina! 460 лв. за плоскост 2,80 х 2,07 май не ми се дават, по-добре да си бърша Grinning

И друг въпрос имам: някой от вас има ли вграден отцедник в долен шкаф/чекмедже и удобно ли е за ползване? Ще имам само 2 свободни плота по 60 см. и ми се иска да не заемам единия с отцедник.

# 511
  • Варна
Моля, някой да се включи с мнение относно качеството на ПДЧ плоскости Kaindl и Dekorini. Между тях ни е дилемата,Kaindl немски ли са в действителност или тук ги правят? За Декорини разбрах, че са турски,  bouquet

# 512
PAV1,  Благодаря ти, но аз не знам какво е налягането, а и няма начин да се слага тепърва такова устройство. Аз за себе си, след доста четене, стигнах до извод, че смесител за ниско налягане се използва когато има 1 извод за вода и то студена, а след това има бойлерче тип юнга. Ако си има два извода за топла и студена вода, дори и да идва от голям бойлер в друго помещение си се води за високо налягане, че трябва да е смесителя.  Peace

# 513
  • Раковски
Моля, някой да се включи с мнение относно качеството на ПДЧ плоскости Kaindl и Dekorini. Между тях ни е дилемата,Kaindl немски ли са в действителност или тук ги правят? За Декорини разбрах, че са турски,  bouquet

Kaindl  е австрийска марка, имат хубави декори и пдч-то е плътно, те вкараха първи синхронно-порестите пдч-та. Декорини се прави в Чирпан или по точно от Роси Стара Загора. Голото пдч е на орма (сега ще го сменят с акритас), покритието е италианско.

# 514
  • Countryside
Благодаря, Bellanina! 460 лв. за плоскост 2,80 х 2,07 май не ми се дават, по-добре да си бърша Grinning

И друг въпрос имам: някой от вас има ли вграден отцедник в долен шкаф/чекмедже и удобно ли е за ползване? Ще имам само 2 свободни плота по 60 см. и ми се иска да не заемам единия с отцедник.
Моят отцедник е в шкаф над мивката и ми е много удобен за ползване, но аз съм висока и не обичам да се навеждам, поради тази причина и фурната ми е на високо.

# 515
И аз съм висока, затова долните шкафове ще са ни 92-93 см високи, фурната ще започва от същата височина Simple Smile
Но за отцедник в горен шкаф се чудя не се ли стича вода по ръцете, когато се качват току-що измити? Затова се насочих да бъде в долен шкаф. Предупредиха ме, че е възможно шкафът да мухляса, ако се затваря плътно и много мисля какво да правя.

# 516
  • софия
Аз не съм висока (~165 см.), но плотът ми е на 90 см. и ми е много удобен. Горните шкафове са до тавана, но при тях, на каквато и височина да са, за от втори рафт нагоре, винаги ползвам стълбичка/стол или ММ Flutter

# 517
  • Countryside
И аз съм висока, затова долните шкафове ще са ни 92-93 см високи, фурната ще започва от същата височина Simple Smile
Но за отцедник в горен шкаф се чудя не се ли стича вода по ръцете, когато се качват току-що измити? Затова се насочих да бъде в долен шкаф. Предупредиха ме, че е възможно шкафът да мухляса, ако се затваря плътно и много мисля какво да правя.
Не се стича вода, а самите чинии са си в метален отцедник с нещо като тавичка отдолу(като стандартен отцедник), да събира вода ако трябва. Лично аз за момента не съм видяла събрана вода за 6-7г ползване,  но аз имам миялна и мнооого рядко мия някоя чиния на ръка.

# 518
Преди време аз ползвах кухня, в която отцетникът беше над мивката в горния шкаф. Нямах тогава миялна и винаги, когато качваш измита чиния се стичаше вода по ръцете ми. Много често оставяхме отворен шкафа за известно време и не е бил никога мухлясал.

# 519
Благодаря, че се включихте с личен опит Simple Smile
И ние ще сложим миялна, но все има нещо, което да измиеш набързо на чешмата и после трябва да го сложиш някъде. А така ми се ще да не ми се пречка отцедник по плота...

# 520
http://m.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks/S … ries/61014/88059/
Аз си взех такъв гевгир за тази цел.Мивката ми е доста голяма,а той си стои постоянно там и не ми пречи.С него си спестих доста място на плота,а и по-малко се мокри извън мивката.

# 521
  • Варна
И аз няма да слагам отцетник. Гевгира е вариант, аз мисля и за такова нещо . Ама първо да монтират мивката и тогава да видя размерите.
Скрит текст:

# 522
Монтираха ми кухнята ,и ме изненадаха вместо крем гланц(9001)  е слонова кост (1015)...  Crazy Crazy
Аз преди това се чудих между двата цвята, но бях избрала крема , и сега ми е малко криво... не че не ми харесва и така, но гранитогреса и боята за стената ги избирах за бяла кухня и сега ми бледнеят на фона на Жълтите шкафове...  Rolling Eyes

Сега си мислех и белия ни хладилник как ще се откроява.. , няма да е добре

# 523
Рали, имаш ли документ от поръчката? Неприятна ситуация, но имаш право да изискаш смяна на сгрешените от изпълнителя детайли според мен  newsm78

# 524
  • Варна
Леле, как може така да сгрешат!?
Имаш ли спецификация? Каза ли им, какво отговориха?
Аз бих се ядосала здраво. Още ми е трудно да преглътна, че цвета на стената е един, на картончето като го избирах друг, а в нета излиза трети. Разликата е в нюанса ама си ми е разочарование. Въпреки, че домашните ми повтарят как бил ок цвета.
Та ако ми сбъркат и плоскостите на кухнята ... ще откача.

Общи условия

Активация на акаунт