Септемврийки чакат с копнеж пухкав бебешки валеж! - ТЕМА 7

• 30 581
  • 174
  •   1
Отговори
# 75
Да се отчета и тук - в 15:02 се роди Даниел. Нормално раждане, 3,850/51 см. Много бързо стана всичко - нямаше и час Simple Smile
Успех на всички, на които им предстои  bouquet

# 76
  • София
Да се отчета и тук - в 15:02 се роди Даниел. Нормално раждане, 3,850/51 см. Много бързо стана всичко - нямаше и час Simple Smile
Успех на всички, на които им предстои  bouquet
Браво,мила!Да ти е здраво момчето и само да те радва! bouquet

# 77
Честито бебе Даниел!
Момичета някоя знае ли в Майчин дом парите за избор на екип покриват ли планирано секцио?

# 78
  • София
Секциото е по-скъпо.Трябва да си провериш цените на болницата и екипа.

# 79
Здравейте!Най-накрая да се добра до лаптоп и аз.Честито на  всички мами!!!Само  здрави и щастливи  деца!Оправдахме заглавието на темата!

Вече съм горда на мама на  малката Мила(2.9)

На мен ми се пукна мехура и не ми се появиха спонтанни контракции и ми индуцираха раждането първо с Простагландин таблетки, на които въобще не реагирах, после със система Окситоцин,при което имах  контракции и абсолютно никакво никакво разкритие цяла нощ. След 40 часа ми предложиха секцио или стимулация с друг медикамент,защото аз ужасно много исках нормално раждане. Сещате се как свърши историята. Страшно разочарована и много уморена си получих секциото на 2.9, поне се забавлявах много на спиналната упойка-усещането по време на операцията беше много забавно-аз будна,а някой ме оперира, след това гледах как прехвърляха едни крака с червен лак от  операционнната маса  към леглото,но заклевам се ако не  се бях лакирала предишния ден ,нямаше да  кажа,че са моите  Mr. Green
Мъката започна след като поотмина  упойката,стоиш в това легло,гледаш безпомощно детето и го получаваш само за кърмене и гушкане,а всичко легна на  гърба на ММ. Завиждах на всички  ,които родиха на моята дата нормално.Тях ги изписаха в деня, в който аз вече ставах и ходех някак си. Та от днес съм вече активна в грижите за малката  принцеса и утре се прибираме  вкъщи най-накрая!!

# 80
Мrs Petrova, честито бебче!!! Да е живо и здраво!!
Kokontessa, честита дъщеричка!!!!! Много здрава и много да ви радва!!!  При теб значи се е получило същото като при мен, но мен ме чакаха 6 ч да получа някакво разкритие и контракции и ноправиха секцио, с разликата че на мен не ме стимулираха с нищо, а само се разхождах. И аз много исках нормарно. Нас също утре тр да ни изписват, но днес нещо беба пожълтя в лице и ме съмнява че на визитацията утре може да кажат да останем

# 81
Честити бебчета 😃. Не се ядосвайте за секциото, важното е че бебоците и вие сте добре.
За козметиката- аз взех бг органична козметика-Алтея(уж по изчистена)-шампоан, крем за подсичане и лосион. Шампоана още не сме го ползвали,къпем го само с водичка, иначе от другите за сега нямам оплаквания. Олио не съм взимала, мисля с преварен зехтин, но доколкото четох олиото се ползва като захладнее времето.

# 82
Здравейте мами!!!
Днес в 04:40 ч. Се роди малката ми Андрея, с тегло 3.800 и дължина 49 см.
Страхотна обстановка в майчин дом.....
Но най - прекрасният миг - да се докоснеш до малкото чудо и да сложиш розовата гривничка.....
Лек час на всички очакващи !!!

# 83
Здравейте мами!!!
Днес в 04:40 ч. Се роди малката ми Андрея, с тегло 3.800 и дължина 49 см.
Страхотна обстановка в майчин дом.....
Но най - прекрасният миг - да се докоснеш до малкото чудо и да сложиш розовата гривничка.....
Лек час на всички очакващи !!!

Честито бебе Андрея, да ти е живо и здраво и  много да те радва. Може ли повече подробности за Майчин дом, с избор на екип ли беше, при кой лекар, как беше отношението на кой етаж?

# 84
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Честито на сдобилите се мами с малките съкровища! Да са ви живи и здрави!
Аз все още си чакам! Sad Термина е на 12.09. При последния преглед в петък(02,09) ми казаха,че водите са понамалели и плацентата е започнала да зрее вече(каквото и да значи ) и че е въпрос на дни- е днес е 6,09 и аз още си чакам. При последния преглед нашия мъник беше 2,750кг и явно иска да си седи още вътре и да си дебелее. Обаче нощите с всяка изминала стават все по-непоносими,придружени с неспане, ставане до ВЦ по 300пъти и тежест ниско долу и то не малкааа.
Имам си предчувствие от самото начало,че ще е днес,но да видим,за сега няма признаци.
Утре сме на лекар и да видим-тогава казаха,че ще проверим как съм и дали имам някакво разкритие вече.
Дано скоро и аз ви се похваля с един малък сладкиш!
Относно козметиката-ние се спряхме на Биодерма и мисля за сега да останем с нея,стига да няма някакви проблеми.
За всичко друго вече сме подготвени-изгладени,подредени и в очакване.
Успех на всички на които им предстои да се сдобият с бебчета! Леко и безпроблемно раждане!

# 85
Честито на всички нови мами. Да са ви живи издрави бебоците! Като ви слушам за часове чакане и накрая секцио почвам да се плаща. Аз много искам всичко при нас да мине нормално, но последно ни казаха, че бебчо е над 4 кг и почвам да се чудя дали да не си спестя мъките и да насрочим направо секцио newsm78 на финала съм, а признаци за раждане никакви Sad и още нещо като минеш термин задължително ли е да постъпиш за следене в болница?!

# 86
Ах, момичета, какъв истински (предимно розов) бебевалеж!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички родили мами!   Hug Hug Hug Пожелавам ви бързо възстановяване и много спокойни бебчета!  bouquet bouquet bouquet

Аз още си чакам....  Rolling Eyes  Според единия термин - вече два дни преносвам, според другия - трябва да е днес.  Аз много се надявам да вземе да излезе днес-утре, в близките дни, че вече е голяяяяяма мъка  Mr. Green   Последно го гласиха да е около 4кг и като си спомня с първото ми момченце каква мъка беше (той се роди 3900), все се надявах, че това бебче ще реши да дойде малко по-рано, ама ниц  Mr. Green

Днес бях на тонове, идеални са ни, слаби контракции - нищо особено... Тапата ми падна преди два дни, ама пак нищо... Харесва му на малчо в хотела на мама, където всичко е all inclusive  hahaha

Оставям ви сега, че трябва да вземем баткото от училище. Надявам се да мога да ви се похваля много скоро  Praynig

Още веднъж - честито на обебилите се мами  Heart Eyes

# 87
  • София
Честити бебчета,мами!Да са ви живи и здрави,много да ви радват и вие бързо да се възстановите bouquet bouquet
Аз днес бях на тонове,бебето не се е обърнало и евентуално ако не тръгне да се ражда ще прави секцио на 16 или 19 септември.Това са новините.Иначе съм спокойна,имам контракции нормални,тежи си ми,но и имам още време до термин.

# 88
Много се радвам за всички мами, които вече имат прекрасни бебчета! Браво момичета! Да са ви живи и здрави  bouquet
Игрива слива - ако при мен не си реши нещо друго малката, моето секцио ще е на 19.09. Може и заедно да ни сполети щастието Simple Smile
Аз днес цял ден имам някакви предменструални болки и си лежа. Мислех да отида до болницата, ама все отлагах. Сега вечерта като че ли ми поотшумяха малко. То май ако не са някакви регулярни, чести контракции, има ли смисъл да ходя? Вода не ми е текла, тапа не ми е падала? Не знам. Дано изчака още малко, че май още ми е раничко Simple Smile

# 89
  • София
Рот,това се замислих,че 16 е петък,а събота и неделя има само дежурни.Със сигурност моята лекарка ще ме навестява,ама де да знам.
Познати разказват,а и тя днес,че е масово да ходят на астролог тези,които смятат да раждат секцио ей така по презумпция.
Аз все си мисля,че моята бебка щом си е седнала на задника,значи така трябва.Не мога да си  представя,че ще хукна на астролог.
Онзи ден и аз имах същите болки,като за цикъл.Цял ден.Но нито се усилиха,нито нищо.Затова си кротувах.
С доки днес говорихме,че седалищното раждане е много интензивен процес особено при раждали вече жени като мен.В момента,в който засека три контракции регулярни веднага тичам,или водите ако изтекат.Просто защото матката започва силни и бързи контракции и бебето може да се заклещи с дупето в таза.
Абе по никакъв начин не се притеснявам,само и само да мине бързо и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт