Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
При мен добри бяха 23, но отложихме трансфера, понеже бях с хиперстимулация. На 20.09. ми беше ЗЕТ-а, с положителен краен резултат. Grinning
Ти не си ли хиперстимулирана ? С толкова много яйцеклетки е имало и много фоликули...д-ра не каза ли нещо ?
Успех ти желая  Hug

# 691
  • Димитровград
Аз бях с лимитирън цикъл. 8 дена мерионал сутрин и вечер и от петия ден цитротид до 8мия. След това тази последната инжекция и след 36 часа пункция. Даже док беше учуден как съм реагирала на такава малка стимулация. Браво за положителния резултат това е най хубавото нещо на света да очакваш своята рожбичка. Нека всички да изпитаме това чувство baby_neutral Hug, а на теб лека и безпроблемна бременност. Hug Hug Hug bouquet

# 692
Благодаря ти, пожелавам на всички в процедура и с предстояща такава да усетите тази огромна радост  Hug Heart Eyes Hug

# 693
  • Димитровград
Благодаря ти Жана от все сърце Hug Hug Hug

# 694
Здравейте момичета. Извадиха ми днес 9 яйцеклетчици от които ще оплождаме 8  Hug  Praynig

# 695
  • Димитровград
Ейѝйй това е страхотно piti Hug
Пожелавам ти всички да се оплодят и един хубав + резултат  Hug Hug

# 696
Пити, браво, екстра бройка  Hug

# 697
Благодаря ви момичета. Сега обаче малко се притесних. Разгледах си пак микробиологията и видях че пише, че се "Изолира в малко количество candida albicans". Док нищо не ми каза днес на пункцията, а така като гледам тази candida си е сериозно нещо и трябва да се лекува. Защо изобщо ни карат да ги правим тези изследвания като не ги гледат?! Някой борил ли се с такова чудо и смятате ли, че може да попречи на трансфера ми ( ако всичко е наред с оплождането)? newsm78

# 698
  • Димитровград
Ами аз съм във форума за д-р Стефанов Стара Загора, защото там ще правя опита и доколкото си спомням имаше едно момиче, което е било с кандида, но в момента е бременна. Така че не мисля, че е проблем. Спокойно, позитивни мислии всичко ще е наред. Hug Hug Hug

# 699
И пак съм аз. Имам 5 оплодени яйцеклетки + 1 с признаци че ще се оплоди. Ще ми ги върнат във вторник на 3ти ден! Вълнувам се!!!

# 700
  • Sofia
Браво Пити, стискам палци.   Hug
Колко ще ти върнат?

# 701
Браво Пити, стискам палци.   Hug
Колко ще ти върнат?
Благодаря. Вероятно 2. Доктора ми не се се кефи на близнаци 😄 Не сме го обсъждали, вероятно ще зависи и от качеството на ден 3.

# 702
Момичета, почвам инвитро...
Малко ми се е възпалил синузита(имам хроничен), мислите ли че това може да е проблем ?
след първото неуспешно инвитро спрях всички витамини, даже съм поослабнала и имунната ми система  е по-слаба. според някои това е по-добре.

# 703
  • София
Здравейте Мили дами,
В петък бях последно на УЗ и доктора изброй 18 и каза, че пункцията ще е в понеделник(утре) . Понеже имах болки и тежест вчера ми вливаха калции...Днес нищо не чувствам притеснявам се дали са още там.

# 704
  • Димитровград
PLEVELINA не искам да чувам такива мисли Naughty
Утре като отидеш всичко ще е наред. Ще изкарат хубави яйчица, които ще се оплодят и ще ти ги върнат, а след 2 седмици ще ни зарадваш с един хубав + резултат. Успех и чакаме да се похвалиш Hug Hug bouquet
MARIANKA не мисля, че ще е проблем. Като идеш при док той ще ти каже как стоят нещата. Така че не се притеснявай всичко ще е наред.
МОМИЧЕТА САМО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ ИСКАМ ДА ЧУВАМ И ЧУДОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ Hug
Успех на всички и само полужителни резултати baby_neutral baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Hug Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт