Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Plevelina, не се притеснявай. Аз докато бях в стимулация имах голяма тежест и изведнъж всичко отихна - все едно нищо няма, но не - извадиха си ми 20фуликула. Така, че не се притеснявай и мисли положително Simple Smile

# 706
  • София
Plevelina, не се притеснявай. Аз докато бях в стимулация имах голяма тежест и изведнъж всичко отихна - все едно нищо няма, но не - извадиха си ми 20фуликула. Така, че не се притеснявай и мисли положително Simple Smile

natali2016 , Благодаря за отговора. Heart Eyes

# 707
Plevelina и при мен беше така. Както ги усещах 2 дена, така изведнъж спрях. И аз се чудех там ли са, не са ли. И в крайна сметка си бяха там и част от тях вече са оплодени. Сега нямам търпение да си ги прибера 😄

# 708
Plevelina,и аз съм утре на Узи, но днес цял ден съм нервна и притеснена. Имах тежест, болка а сега нищо. Все едно не съм в стимулация.

# 709
  • София
sladkatakaka1988; natali2016; piti; believeinus
Благодаря ви, наистина се успокоих.  Пожелавам късмет на всички ви  Heart Eyes Има ли някой пациент на Надежда- може да се засичаме?

# 710
believeinus, plevelina, не се притеснявайте, макар че знам, че няма как. Успех на пункциите и дано се похвалите с хубав резултат след трансфера. Аз н 3ти съм на преглед и се надявам да си видя точиците след положителния резултат. Пожалавам го на всички мами в стимулация и на всички чакащи теста. Успех момичета.  Hug

# 711
Благодаря ви! Успех на всички  Heart Eyes

# 712
Здравейте момичета. След броени дни започва и нашата процедура,но на съпруга ми много му се обостри проблем с една става-едва стои от болка.Мислите ли че може да пие нестероидни противовъзпалителни лекарства в случая Аркоксия?Дали сте чували за нещо подобно  Sad

# 713
  • София
Здравейте момичета. След броени дни започва и нашата процедура,но на съпруга ми много му се обостри проблем с една става-едва стои от болка.Мислите ли че може да пие нестероидни противовъзпалителни лекарства в случая Аркоксия?Дали сте чували за нещо подобно  Sad
Да отиде да даде материал и го замразете, пък после да си пие каквото си иска Peace

# 714
И аз да попитам нещо.
Моят мъж започна да пие л-карнитин за форма защото тренира.А януари ще правим второ инвитро.
Разрешено ли е да пие такива неща преди процедура или да му казвам да ги спира?По принцип е с добри показатели и няма проблем със спермограмата.

# 715
И аз да попитам нещо.
Моят мъж започна да пие л-карнитин за форма защото тренира.А януари ще правим второ инвитро.
Разрешено ли е да пие такива неща преди процедура или да му казвам да ги спира?По принцип е с добри показатели и няма проблем със спермограмата.
До колкото знам, дори го препоръчват. Има го и в състава на Андрозитол-а. Може би само дозата е важна, не знам. Ако искаш питай Денис   Simple Smile

# 716
Стефи и според мен няма да му попречи нищо. Предполагам ще му кажат да го спре в 5те дни на въздържание само.

# 717
И аз да попитам нещо.

Stefi има един Л-карнетин чист и много добър за тренировки. Л-карнетина се равнява на червено месо и се препоръчва за хора вегетарианци. Аз също пиех докато тренирах. Ако не сте на ясно пие се около 20-на дни и после се спира пак за толкова. Другото което е много мами докато са бременни им се препоръчва да пият Л-карнетин за самото бебе и после за кърменето. Най-добре попитайте докторите, че да не се окаже високо съдържим Л-карнетин и да ви попречи.  bouquet

# 718
  • Димитровград
Момичета ще ви попитам много тъп въпрос, но този въпрос ме кара да се чувствам неудобно и срамно Blush Понеже си слагам по предписание на док 3×2 утрогестан вагинално(сутрин, обед и вечер)....та мисълта ми е в деня на трансфера как ще се кача на магарето, като това бяло нещо(утрогестана) изтича от влагалището ми? Първо да влеза ли да се измия и вътрешно, за да го няма това изтичане и дискомфорд пред док newsm78 Blush

# 719
sladkatakaka1988, не се притеснявай сложи си го сутринта както са ти казали. Аз като се качих на масата и док ме почисти и след самия трансфер ми сложиха 3 утрогестана. Излишно и аз питах дали сутринта да си поставя сама утрогестан и ми казаха да си карам схемата. Аз само се забърсах преди да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт