Звездни компромати - 297 част

• 120 817
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Rock & Roll feeling ...
И крака, и крака !

# 421
Да уточним- тази е Пенелопе Круз Laughing
Е,и?Късокрака си е.

# 422
  • София

Joy  Веднага да се напише протесна нота до Pirelli да разкарат от календара всички с неподходящи крака и най-вече задници!

# 423
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, Лея, още не се ориентирам как сстава това с даденостите Embarassed. Цял свят си прави вежди като на Кара, от дебелогъзата Ким до наша Николетка, но тук в наш форум обсъждаме как, видиш ли, нямала данни. Обърквам се, честно, как хем без данни, хем всеки я знае коя е и иска да изглежда като нея Rolling Eyes

Е,и?Късокрака си е.
Нищо, уточнявам за неразпозналите я Laughing
На последната снимка май е Робин Райт, но там и аз не съм сигурна, че лицето е скрито.

# 424
  • София
Ето я същата класация на най-грозните мъже и на друго място, поне при мен от тук се отваря нормално
http://www.sibir.bg/blog/rosi4509/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=558127

Ник Нолти не знам защо са го включили. На мен ми харесва като млад. Но пък аз и Стивън Тайлър харесвам като млад Rolling Eyes

# 425

Е, ти пък! Нали вече стана пределно ясно, че какво значат тук някакви си постижения, важното е как изглежда дадена персона и какъв задник има!  Mr. Green
Какво общо имат постиженията на Пенелопе,с факта ,че е късокрака и дребна,с несъръзмерно тяло.Иначе я харесвам в лице.Мъжът и обаче е секси

# 426
Пенелопе Круз на мен ми изглежда с нормални, приятни пропорции.
Скрит текст:

Просто кофти кадър е там.
168 см - чак пък дребна  Simple Smile

# 427
  • София
е, с тези къси грозни крака, напълно си заслужава и такъв грозник като Бардем Wink

# 428
MG18, остави. Не виждаш ли,че се извърта и злоупотребява ? Пусни ги да пасат и толкоз.

Leya, може да се пропусне  Whistling В  случая не са модели ,а  актриси и физическите им дадености не са от такова значение.

# 429
  • София
Джо, на последната снимка е Робин Райт, да.

MG, репликата беше в контекста на една стара закачка от темите, не е към теб.  Peace

# 430
Пенелопе Круз на мен ми изглежда с нормални, приятни пропорции.
Скрит текст:

Просто кофти кадър е там.
168 см - чак пък дребна  Simple Smile
Абе там си е баш снимана чудно,та се вижда колко е висока.На тази снимка е снимана по особен начин и изглежда по висока

# 431
Джо, на последната снимка е Робин Райт, да.

MG, репликата беше в контекста на една стара закачка от темите, не е към теб.  Peace
Оки

# 432
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, де, като се замисля по критериите налагани в темата бая дами в Холивуд трябва да ги изритат на опашка пред бюрото по труда Thinking
Не, че няма резон в желанието ни да гледаме максимално привлекателни актриси и актьори, но както и в живота за сметка на нещо имаме друго, може би по-важно. Да не забравяме, че и те са хора преди всичко Wink

Джагър и Стивън Тайлър са ми ужасяващо грозни на мен  Rolling Eyes

# 433
  • София
MG18, остави. Не виждаш ли,че се извърта и злоупотребява ? Пусни ги да пасат и толкоз.

Излагаш се, а възпитанието ти е правопропорционално на аватара ти!  Laughing

# 434
Понеже да изопачаваш и извърташ  не е излагане  Laughing 
възпитанието ти е правопропорционално на аватара ти!  Laughing
Именно. Ти защо мислиш съм го сложила .

Общи условия

Активация на акаунт