Звездни компромати - 297 част

• 120 829
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Ами вървя ли след тебе да ти дудна "Ууу, ама как коже да харесваш тоя ужасния Хеймсуърт, виж го, че прилича на маймуна" Laughing Сякаш като си го харесва много ти пука, че на мен ми настръхват космите от него.
За сметка на това ти не спираш да изразяваш изумлението си от това какво харесвам аз, по незнайни причини Mr. Green
Ама аз не го харесвам чак, макар да не е ужасен! Laughing Ми изумявам се бе! Няма начин да харесваш такива грозотии, просто... тях никой не ги харесва Rolling Eyes Уф, както и да е, ше прощаваш, но ще продължавам да се изумявам, това е положението.
Джагър е едно от най-грозните човешки създания на всички времена, по дяволите... Rolling Eyes ooooh!

# 406
  • София
Изтече вече информация и няколко кадъра от снимките за новия календар на Pirelli 2017 г. Фотограф е Питер Линдберг, а кадрите ще са с холивудски актриси.

Имената -
Скрит текст:
The 2017 calendar stars 15 of Hollywood’s hottest stars:

Charlotte Rampling
Uma Thurman
Nicole Kidman
Lea Seydoux
Alicia Vikander
Kate Winslet
Julianne Moore
Robin Wright
Lupita Nyong’o
Rooney Mara
Jessica Chastain
Penélope Cruz
Helen Mirren
Zhang Ziyi

И изтеклите няколко работни кадри (Кейт Уинслет е просто невероятна  Heart Eyes)

Скрит текст:

# 407
Бижу, има по-грозни мъже наистина. Но проспускаш момента, че просто някои жени може пък да си падат именно по такъв тип грозници.

Не точно грозни, но нещо близко до на години и с бръчки вече например харесвам аз.

# 408
  • София
ама Бижу, тя привлекателността не се изчерпва само с външния вид. що самотен народ щеше да има на този принцип.
има едни завършени образи, с история и драматургия в цялостното им излъчване и поведение.
аз Джаред Лето, например, не бих го харесала никога на база външен вид. но като цял образ и поведение го обичам Heart Eyes

# 409
  • Rock & Roll feeling ...
Момиче туърква на слабините на полицай,а на него си му е и забавно  Laughing ( т'ва на някакъв карнавал в УК) видео

# 410
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами вървя ли след тебе да ти дудна "Ууу, ама как коже да харесваш тоя ужасния Хеймсуърт, виж го, че прилича на маймуна" Laughing Сякаш като си го харесва много ти пука, че на мен ми настръхват космите от него.
За сметка на това ти не спираш да изразяваш изумлението си от това какво харесвам аз, по незнайни причини Mr. Green
Ама аз не го харесвам чак, макар да не е ужасен! Laughing Ми изумявам се бе! Няма начин да харесваш такива грозотии, просто... тях никой не ги харесва Rolling Eyes Уф, както и да е, ше прощаваш, но ще продължавам да се изумявам, това е положението.
Джагър е едно от най-грозните човешки създания на всички времена, по дяволите... Rolling Eyes ooooh!
Грозен е, ама не е всичко само красота. Не ти ли се е случвало супер непривлекателен по физическите ти критерии мъж да те заплени с нещо друго? Просто за Джагър имам усещането, че идеално знае какво да прави с една жена, докато от Делон ми лъха на камък, вторачен в собственото си съвършенство. Била съм с много красив мъж, умрях от скука. Rolling Eyes

О, сега видях Джулиан, уникална е!

# 411
Таз пък Дончева, горката, за каква се е взела и тя?!  Laughing

Чарът на Делон като млад е един път!  Heart Eyes
Все се сещам за тази снимка - неловкият момент когато може да си Мик Джагър, но Той е Ален Делон! Mr. Green

Скрит текст:

Джагър е толкова грозен,че ако не бяха парите му,нямаше да има кой да му върже

# 412
Джо, даже без пари  Mr. Green

Ален Делон нека да е камък,ще го направя перфе.

# 413
Въпрос на вкус- аз предпочитам Джагър.
Shocked
Джо, вече се притеснявам за тебе! И не съм сигурна, че "вкус" е точната дума...
Тия сигурно и те са ти топ в класацията http://poneshto.com/?p=5339
Какъв е този линк,побърка ми телефона.

# 414
  • София
Ален Делон нека да е камък,ще го направя перфе.
схващаш ли разликата? Wink

# 415
Ами не всички мерим дали бузите на задника са симетрично стегнати, че чак тогава да ни дойде мерак Mr. Green

и вземи я махни тая запетайка, че сума време ми отне да разбера, че не е обръщение цитираното Wink

# 416
Класация на най-грозните мъже. Копвам ти текста,както за теб,така и за тези,които не могат да го отворят ( има и снимки в линка,но добре,че си ги спестявате Laughing ) :

Скрит текст:
Цитат
Tази статия е за всички, които си мислят, че не могат да пробият в шоубизнеса, защото не са достатъчно красиви. Щом ТЕ са успели, значи всеки може.

10.Иджи Поп

Аз лично нямам думи, а вие?

9.Пийт Дохърти

Той е наркоман и може да се каже, че таблоидите доста го харесват.

8.Ник Нолти

Ник е актьор и Ник е доста грозноватичък, както предполагам забелязвате!

7.Клинт Хоуърт

Той не е болен от някаква странна болест и дори не изглежда така заради неуспешни пластични операции, а просто си е грозничък. Но пък и май това е нещото, което го е направило известен. Трябва да знаете, че този човек е бил женен цели два пъти. Май наистина любовта е сляпа.

6.Лил Ловет

На мен лично малко ми напомня на шимпанзе, не знам вие какво мислите…

5.Стивън Тайлър

Дъщеря му май не  е наследила красотата си от него, защото той прилича на зомби, а тя е същински ангел. Да, той е талантлив музиканта, доста богат, но за нещастие е по-грозен и от дявола.

4.Шейн Макгоуън

Той наистина заслужава четвъртото място и това не е първото му подобно признание. Музикантът от ирландската група The Pogues  заслужено е спечелил първо място в класацията „20-те най-грозни поп музиканти в историята”.

3.Стив Бускеми

Въпреки че е известен предимно с поддържащи роли, Стив Бускеми има и няколко успешни главни роли в киното. Е, явно и в тази класация ще е на едно от предните места, за негово нещастие обаче.

2.Мерлин Менсън

Това е един човек, който иска да бъде грозен. Бялото му лице, намазано с тонове фон дьо тен, оставящ петна по черните му дрехи, синьото око и тъмно червените устни…Е, ако не  ми вярвате, хвърлете едно око на снимката му (ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ И ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА)

1.Майкъл Джексън

Той беше, все още е и завинаги ще остане любимец на всички хора по света, запознати с творчеството му, НО едва ли е имало, има и ще има някоя жена, която да е заслепена от красотата му…Просто, защото дори и да е имал такава, всичко е било заличено от многобройните  и безсмислени пластики. Заключението, което можем да направим, вадейки изводи от тази, а също и от статията, посветена на най-грозните знаменитости-жени е, че никои не може да бъде най-грозен, ако не е минал през една дузина несполучливи пластични операции…

виж ти, на мен това никак не ми пречи, даже повече ми харесва.  Wink
Ами не всички мерим дали бузите на задника са симетрично стегнати, че чак тогава да ни дойде мерак Mr. Green

Айй, нахарани ме  hahaha Whistling

# 417
Изтече вече информация и няколко кадъра от снимките за новия календар на Pirelli 2017 г. Фотограф е Питер Линдберг, а кадрите ще са с холивудски актриси.

Имената -
Скрит текст:
The 2017 calendar stars 15 of Hollywood’s hottest stars:

Charlotte Rampling
Uma Thurman
Nicole Kidman
Lea Seydoux
Alicia Vikander
Kate Winslet
Julianne Moore
Robin Wright
Lupita Nyong’o
Rooney Mara
Jessica Chastain
Penélope Cruz
Helen Mirren
Zhang Ziyi

И изтеклите няколко работни кадри (Кейт Уинслет е просто невероятна  Heart Eyes)

Скрит текст:

Тази на предпоследната снимка е с къси крака ,прилича ми на дакел

# 418
Да уточним- тази е Пенелопе Круз Laughing

# 419
  • София
Да уточним- тази е Пенелопе Круз Laughing

Е, ти пък! Нали вече стана пределно ясно, че какво значат тук някакви си постижения, важното е как изглежда дадена персона и какъв задник има!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт