Звездни компромати - 297 част

• 120 774
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко корици от BLAG Magazinе:
Травис Фимел
Скрит текст:
Том Харди и Нууми Рапас
Скрит текст:
Джеймс Макавой Heart Eyes
Скрит текст:
Килиън Мърфи
Скрит текст:
Ейдриън Броуди
Скрит текст:

Ми той сигурно и хонорара играе роля. Лека му пръст на Димитър Цонев, ама сега с какво ще се препитава фамилията му???
Ще работят като всички нормални хора? Или това е немислимо щом имаш известен човек в семейството?

# 586
Тя каза, че баща ѝ би искал това.
Би искал кое? Да посети всички телевизии, разказвайки за баща си и за евентуалната фондация? Тия фондации са такива мътни води...
За скърбенето - ясно и аз не съм най-скръбната личност, която познавам.

# 587
  • До морето
Джо, те и сега работят.....нещо си. Жена му е брокер май, а въпросната щерка се зове журналист, ама лайфстайла, който досега демонстрираха трудно ще го поддържат.

# 588
Тя каза, че баща ѝ би искал това.
Би искал кое? Да посети всички телевизии, разказвайки за баща си и за евентуалната фондация?

Да. Точно това я слушах, че каза първия път когато се появи в един сутрешен блок. Как баща ѝ би се радвал те да не тъгуват или нещо от сорта. Видя ми се нормално. Но когато се появи пак и пак... малко се зачудих. Тя наистина е никому неизвестна и се възползва от случая да трупа малко популярност. Това винаги помага. Но хората наистина са различни.

# 589
KIM
Скрит текст:

Saint West
Скрит текст:

# 590
Тя наистина е никому неизвестна и се възползва от случая да трупа малко популярност.
Е, как ще е неизвестна?! Преди всичко е известна като "дъщерята на Митко Цонев" и "снахата на Янчо Таков", както и фиаското на брака ѝ със сина на въпросния Таков.
http://www.инфоnews.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-infonews-bg-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D1%86%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B4/

сменете инфо с info в линка

Ким  Shocked къде би могъл да отиде човек, облечен и обут така?! От семейната стая, оборудвана специално  за интимни отклонения, през фитнеса, та до басейна? Иначе - къде?? newsm78

# 591
  • София
И преди съм казвала- за Деси Цонева се носят легенди...сега, явно пораснала, смята, че хората може и да не я свързват с онзи имидж и да прави кариера. Много се натиска за телевизията и за това ни занимава със себе си. Разведе се, живее с родителите си, чувала съм и за нов мъж в живота, с който си живеят весело.

# 592
Е то няма лошо да смени мъж или два. Не знам какви легенди се носят, но аз лично сефте я виждам. Така и не разбрах с какво се занимава. Каза че била в журналистиката.

# 593
Ама никой не я обвинява, че е сменила мъж, два, пет... седемнайсет! Все тая, това се случва на всеки. Но, повярвай, в София е достатъчно известна. Simple Smile

# 594
  • До морето
Той ФБ профила й е показателен. През 3 месеца тагва някого като Любовта на живота си  Laughing

# 595
  • където ми харесва
Как й е фейсбука?

# 596
  • София
мда, Деска е "любимка" на малък Тошко Wink
с Жана ще са си чудесна компания...

Ейдриън Броуди
Скрит текст:
Heart Eyes

# 597
  • Пловдив
Ама никой не я обвинява, че е сменила мъж, два, пет... седемнайсет! Все тая, това се случва на всеки. Но, повярвай, в София е достатъчно известна. Simple Smile
Обяснете за тия от други места Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 598
  • До морето
Деси Цонева Пеперончино, но сега малко го е ограничила, преди всичко беше на показ.

# 599
  • Добрич
Звездния  рожденик днес -Любо Пенев
http://www.blitz.bg/sport/article/335397

Общи условия

Активация на акаунт