Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 29 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 119 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
В ДМ има намаление на Лореала ФДТ им взех си  Grinning ще пиша след като го пробвам утре

# 676
Кои фдт-ни са намалени, че от доста време чакам Hug

# 677
  • София
Кой серум за лице на Балеа е най-силен?

Още един глас за серията с зехтин на Гарние Ултра Ду.

# 678
# 679
На каква цена е намален?  Peace

# 680
При този фдт масовото мнение е, че образува пъпки - същото се случи и при мен, подкожни, неприятни  Naughty Не знам дали и други са споделяли, но при мен оксидира и то доста

# 681
За мен е номер 1 от всички пробвани досега в тази категория. Няма пъпки, получени от него, нито оксидира  Peace

# 682
На мен от Ревлона ми излизат подкожни , ето сега имам една , дето така боли и само я стискам , а не минава  Sad преди са ми се получавали черни точки от ФДТ , но подкожни и там всякакви пъпки не.дано сега Лореала не прави такива гадости.
 Сега е на 16лв

# 683
Защо не си вземеш отливка?

# 684
При този фдт масовото мнение е, че образува пъпки - същото се случи и при мен, подкожни, неприятни  Naughty Не знам дали и други са споделяли, но при мен оксидира и то доста

Мнението за пъпките не се ли отнасяше до True match? На мен пъпки не ми излизат Infallible matt и съм доволна от него.

Между другото пробвах Ревлон и то за нормална към суха кожа, страшно изкушено и изкуствено ми стоеше. Все едно се бях намазала с течна вар. А кожата ми по принцип е мазна. Така че няма общоизвестен добър фон дьо тен, който да работи на всички - само с проба и грешка и то на собственото си лице се учи човек.  Peace

# 685
При този фдт масовото мнение е, че образува пъпки - същото се случи и при мен, подкожни, неприятни  Naughty Не знам дали и други са споделяли, но при мен оксидира и то доста

При мен не оксидира, но да, да, да, три огромни подкожни от нищото за 2 дни!! Според мен са от него, спрях да го ползвам, и почти изчезнаха, но, разбира се, оставяйки петънца след себе си  #Cussing out Още лекувам пораженията. Не харесвам Лореал, реших да му дам шанс и съжалявам. Подлъгах се, че този течния ми допадна, забравих му името, дето го спрягат за двойник на Армани. От него съм доволно като по чудо.

Мнението за пъпките не се ли отнасяше до True match? На мен пъпки не ми излизат Infallible matt и съм доволна от него.

Между другото пробвах Ревлон и то за нормална към суха кожа, страшно изкушено и изкуствено ми стоеше. Все едно се бях намазала с течна вар. А кожата ми по принцип е мазна. Така че няма общоизвестен добър фон дьо тен, който да работи на всички - само с проба и грешка и то на собственото си лице се учи човек.  Peace

Ревлон за мазна съм пробвала и ми хареса, за суха- не. Но моята кожа не е суха. Защо не пробва този за мазна, след като и твоята е такава?

# 686
И на мен този на Лореал изобщо не ми допада. Със смесена към мазна кожа съм и той ми я изсушаваше страшно много. С каквото и да го нанеса стои ужасно и не иска да се разнесе по кожата.
И на мен ми излизаха пъпки по времето, когато го ползвах. Сега като чета мненията за него ми се навързаха нещата-той е виновника  Laughing

# 687
Глоу, защото не съм си го купувала специално, взех от приятелка и го пробвах. Като цвят стоеше добре, но като текстура - ужасно. Ако този за суха кожа изсушава, не трябва ли този за мазна да изсушава още повече  newsm78

Оплаквах се от матиращия на Есенс, но май той ще се окаже най-добър от всички - вярно, че лъсва след час-два, но пък стои много леко и естествено, все едно нямаш фон дьо тен почти, а на мен това най ми допада.  Peace

# 688
А имате ли вече мнение за CATRICE HD LIQUID COVERAGE. Помня, че някой го беше похвалил, но ме интересува справя ли се с матирането на кожата ? newsm78

# 689
Попаднах на едно-две ревюта, ама някак не са ми изчерпателни... Май още му е рано на този.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт