Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 336
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Аз направих грешката да се забавя със закуската днес, точно като пуснах последния пост, станах по рязко и така ми се догади, без малко да Sick Хапнах и ми мина, засега...
Подозирах аз че си имаме и татко, отдавна забелязах че пише "мъж" на аватара  Simple Smile
Бадемка, няма да откажа да опитам малко  Simple Smile но не се занимавай с пращания насам-натам, предполагам можем да си поръчаме и по интернет, и дори знам че има магазини специално с турска стока, локуми и т.н.  Wink
абе аз предлагам,ако преритва някой,нищо не ми коства Wink аз например преритвам за свинска мазна пържола от вчера и си поръчах,чакам да дойде до ден два от БГ 👏🏻🤘🏻

# 661
Теди, къде е този магазин за турска храна и някой ако знае откъде можем да се сдобием с турски локум Simple Smile. Аз си купувам понякога на Коска като видя. Иначе и аз ходих преди 5 години в Истанбул на концерт на Бон Джоуви и имам прекрасни спомени. Особено за дългите като салам локуми в магазинчетата Grinning. Имам една много хубава книга с турски рецепти, но не знам дори откъде да си купя агнешко..

Денкобадемко, много са ми интересни нещата, които разказваш за турците Simple Smile. И надявам се наистина новините, които четем да не са истина и да се запази демокрацията в Турция  Peace

# 662
Теди, къде е този магазин за турска храна и някой ако знае откъде можем да се сдобием с турски локум Simple Smile. Аз си купувам понякога на Коска като видя. Иначе и аз ходих преди 5 години в Истанбул на концерт на Бон Джоуви и имам прекрасни спомени. Особено за дългите като салам локуми в магазинчетата Grinning. Имам една много хубава книга с турски рецепти, но не знам дори откъде да си купя агнешко..
всичките рецепти стават и с телешко,пробвай🤗

# 663
  • Вестерос
Аз съм ходила далечната 2004, беше приятно, само не свикнах за седмица пеенето. Но аз пък бях впечатлена от огромните количества шамфъстък  

# 664
ДемкоБадемко, и аз се чудех дали няма да стане с телешко, но понеже знам, че по-трудно и дълго се готви, пък и нямам опит с телешкото, това ме отказа.

# 665
Teddyblue,уж се старая да не преяждам, но понякога и от малко ми става тежко Laughing

Денкобадемко, аз също съм с впечатления , че Турция е страшно гостоприемна страна. Невероятни хора.  Heart Eyes
А аз сега се чудя какво да правя #Cussing out  всички са в басейна, всеки ми звъни под ред да пита кога ще слизам, как така няма и какво ще правя цял ден, нали сме на почивка, аз съм в стаята... Като сляза долу след малко пак ще си висна на страни и пак въпроси #Cussing out newsm78

# 666
  • Вестерос
Кажи им , че ти е лошо

# 667
Да бе, първо че след като не е така ,не послъгвам за такива неща(сега да речем ми е позвоволено Mr. Green) пък ще има" пийни нещо?какво ти е? Имам хапчета?" Joy
Мами, не се замислих че толкова ще се наложи да овъртам, ама явно отстрани е странно доста, когато си бил сто пъти с една група на почивка и изведнъж си с други навици newsm78

# 668
  • Варна
gingerina, http://www.sladkiabi.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … D0%BA%D1%83%D0%BC

https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0 … amp;tab=page_info
търсих малко, и това намерих. Сигурно трябва да има и повече такива магазини, но не съм се интересувала до сега.
Кари,  май няма какво друго да им кажеш освен че ти е лошо нещо ..  Confused или че си бременна, но е много рано още и се пазиш. Найстина странно би било да отидеш на почивка, и да си стоиш в стаята Thinking

# 669
teddyblueHug благодаря много. Опитвала съм да търся, ама нищо не намирах.
Carrie br, май най-добре да си им кажеш  Wink и да ти олекне. Мен знаеш ли за колко дребни неща ме надушиха и като ме питат директно и няма как да излъжа.

# 670
Здравейте,аз лично казах на всички,ако недай си Боже стане нещо така или иначе няма да мога да го скрия,И в работата трябваше да кажа,че е тежка и се налага да се направят някой промени.

# 671
  • София
Carrie, аз бихвлязла в басейна.Не е толкова гореща водата, не сме болни или с опасност за живпта, че да се ограничаваме от всичко.
Не толкова заради другите, колкото и ти все пак да се насладиш на почивката.
Аз имам киселини и ми се гади много. Както си седя и ми се качват киселините към устата  Sick Дори не трябва да се навеждам.
Май само ако съм навън и ходя не ми е зле, та ще излизаме с детето, но пък ще е голяма жега  Tired
Угодия няма  Laughing
Аз съм споделила на мои близки-роднини и приятелки. На близките на мъжа ми не сме казали, той по принцип не обича да казва, а на мен ми е все едно за тях.Миналият път им съобщихме, когато бях в 6 месец.

# 672
Ох.
Писна ми от тая дилема Mr. Green
Сега звъннах на моя гинеколог, ами каза ми че щом искам мога да вляза в басейна- казах му, че е 32 градуса и ми отговори , че нямало проблем newsm78
Мисля да се цопна дори за минути,мъъничко- и без това така ми де иска като ги гледам.😞 ама пък и така ме човърка да не си докарам беля..... Cry #Cussing out
Освен някакъв компромис, внимателно за минутки и после навън Thinking

# 673
Не би трябвало да има проблем, няма да се преуморяваш. С първата бременност хем ми беше лошо, знам че и аз се къпах малко в басейн в един хотел. 32 градуса си е даже хладка вода, ако няма да плуваш по-сериозно.

Хайде, чакам първите дето се чувстват вече по-добре да се похвалят Simple Smile.

Аз броя дните до следващия ми преглед, тогава ще съм в десета седмица и надявам се да съм значително по-добре, предстоят ми първи учебен ден на големия ми син (като се сещам почва да ми се реве от вълнение). рожденни дни и на двете ми момчета, последно моренце за годината и най-вече местене в нов апартамент междувременно.

# 674
Не би трябвало да има проблем, няма да се преуморяваш. С първата бременност хем ми беше лошо, знам че и аз се къпах малко в басейн в един хотел. 32 градуса си е даже хладка вода, ако няма да плуваш по-сериозно.

Хайде, чакам първите дето се чувстват вече по-добре да се похвалят Simple Smile.

Аз броя дните до следващия ми преглед, тогава ще съм в десета седмица и надявам се да съм значително по-добре, предстоят ми първи учебен ден на големия ми син (като се сещам почва да ми се реве от вълнение). рожденни дни и на двамата, последно моренце за годината и най-вече местене в нов апартамент междувременно.
Няма да плувам по- сериозно да кисна с часове. Аз и по принцип не кисна пи много.
Ще се цопна може би за малко, сега сме де опънали удобно около басейните. Peace

Общи условия

Активация на акаунт