Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 406
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Е, то ако не спретнем по някой скандал на милото, няма да е забавно. Нека и на тях да им е гадно. Така им се пада като ни подредиха така  Mr. Green

Джуджа, може да пиеш само парацетамол!

# 541
Парацетамол пих преди седмица и не ми помогна Sad Всеки път имам чувството, че умирам, казвам ви, сякаш ще ми се пръсне кръвоносен съд в главата Sad И да е през ден, търпя, но нощем е ужасно.

# 542
  • Вестерос
Сподели непременно с лекаря си за това главоболие. Да не е да си пиела кафе и сега да си го спряла?

# 543
  • Бургас
Парацетамол пих преди седмица и не ми помогна Sad Всеки път имам чувството, че умирам, казвам ви, сякаш ще ми се пръсне кръвоносен съд в главата Sad И да е през ден, търпя, но нощем е ужасно.
Горкичката  Hug Главоболието е едно от най-ужасните неразположения. За всеки случай говори с гинеколога си дали може в краен случай да пиеш аналгин. А той всъщност помогна ли ти?

# 544
Да, от аналгина ми мина бързо. Преди бременността бях постоянно на беналгин. Вчера казах на докторката и каза да търпя, не било хубаво да се пие каквото и да е. Но имам една близка, акушерка в Малинов и ми каза, че може аналгин, но не трябва да се прекалява с него. Говорихме си с една приятелка и тя каза, че е пила през първия триместър аулин и то няколко пъти, но с него не смея.
Дано всичко ми е наред след аналгина.

# 545
  • Бургас
Да, от аналгина ми мина бързо. Преди бременността бях постоянно на беналгин. Вчера казах на докторката и каза да търпя, не било хубаво да се пие каквото и да е. Но имам една близка, акушерка в Малинов и ми каза, че може аналгин, но не трябва да се прекалява с него. Говорихме си с една приятелка и тя каза, че е пила през първия триместър аулин и то няколко пъти, но с него не смея.
Дано всичко ми е наред след аналгина.
Поне опитай с половин доза.

# 546
  • София
Момичета, вижте тези снимки, разкошни са Heart Eyes

http://life.dir.bg/news.php?id=23766729&nt=5

Направо да го изядеше това бузанче!

# 547
ShawTy, всички сме нервни и заядливи май Simple Smile))
Аз още не съм решила за раждането, искам доктор, който да ми направи по-красив шев Simple Smile
Секцио ли ще раждаш? Извини ме , ако вече си споменала.
Аз задължително ,имам висок диоптър. Сигурно от 10 години си нося лещите, а пък вечер като си легна си направих едни очилца- така и не свикнах с тях за постоянно, но нямам проблем с лещи аз. Flutter
При моя лекар тук. миналата година секцио роди моята кума, на третия ден беше пъргава като сърна  Party ама иначе съм чела, че др. Дяволов,МД правил шевовете толкова красиви , че колегите му са ходили при родилките да им се възхищават Laughing

Предполагам, че ще е секцио, защото първото беше такова. Кой знае Малчо каква стойка ще заеме пак. Аз съм много доволна от операцията, възстанових се много бързо и нямам никакви оплаквания. Обаче белега ми е ужасен. Наскоро една приятелка ми се оплакваше, че 4 месеца след второто секцио още й се вижда белега. Ами показах й моя на 3 години и половина и спря да се оплаква Simple Smile

# 548
Тук в Турция почти не се ражда секцио,само при многоооо голямо усложнение,едва ли не я майката я детето ще умират тогава,богатите плащат за секцио безбожни пари,не че е забранено но е скъпо и не се прави от всички доктори..не дай си Боже да те хванат че си рязъл без да е имало смисъл направо си навличаш огромна беля на главата,общо взето са за нормалното раждане  Stop

# 549
  • Пловдив
 Мен винаги ме стряскат снимки на спокойно спящи бебета  Crazy

# 550
  • Вестерос
не само там, леля ми ражда тази година в Италия, на 42 години е, нормално с епидурална, никаква секцио. Там е в много редки случаи.

# 551
ShawTy, всички сме нервни и заядливи май Simple Smile))
Аз още не съм решила за раждането, искам доктор, който да ми направи по-красив шев Simple Smile
Секцио ли ще раждаш? Извини ме , ако вече си споменала.
Аз задължително ,имам висок диоптър. Сигурно от 10 години си нося лещите, а пък вечер като си легна си направих едни очилца- така и не свикнах с тях за постоянно, но нямам проблем с лещи аз. Flutter
При моя лекар тук. миналата година секцио роди моята кума, на третия ден беше пъргава като сърна  Party ама иначе съм чела, че др. Дяволов,МД правил шевовете толкова красиви , че колегите му са ходили при родилките да им се възхищават Laughing

Предполагам, че ще е секцио, защото първото беше такова. Кой знае Малчо каква стойка ще заеме пак. Аз съм много доволна от операцията, възстанових се много бързо и нямам никакви оплаквания. Обаче белега ми е ужасен. Наскоро една приятелка ми се оплакваше, че 4 месеца след второто секцио още й се вижда белега. Ами показах й моя на 3 години и половина и спря да се оплаква Simple Smile
Хаха, ясно. И сега искаш по- красив белег Grinning така да го наречем... Аз за сега съм била на док само тук, в моя град, но се чудя дали да не си ходя и при др. успоредно в София. В чуденка съм.

# 552
Здравейте, момичета! Термина ми е 29 април, това ми е втора бременност. Имам 5 годишна принцеса, родена със секцио по спешност. От една година се опитваме да си имаме второ бебче и най-накрая успяхме да видим двете черти. Ходих на лекар, има сачке в 6 гс. За сърце ми каза, че е рано още. Нещо ми е много сдухано, дано е от хормоните.  Прочетох ви, много сте сладки! Дано всички избутаме до края с най-хубавите и здрави бебчета!

# 553
Carrie, къде живееш?
За белега основното, което ме дразни е, че е зашито малко на криво. И колкото и да съм слаба си стои прищипано. Иначе колко ще е дебела чертата и т.н. може би е въпрос на кожа.
Иначе не съм фен на секциото по желание, но пък може би е добре да имаш избор. Имам няколко познати с кошмарно естествено раждане. Ако не можеха да избират нямаше да родят пак.
Frozenka, добре дошла Simple Smile

# 554
  • Бургас
Тук в Турция почти не се ражда секцио,само при многоооо голямо усложнение,едва ли не я майката я детето ще умират тогава,
Е, явно в България според лекарите всички майки са пред умирачка. В една тема за раждането почти всички бяха със "секцио по медицински причини".

Общи условия

Активация на акаунт