Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 404
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
На моята снимка от ехографа има два вида данни за термина 24 и 29.04 Simple Smile

# 556
Тук в Турция почти не се ражда секцио,само при многоооо голямо усложнение,едва ли не я майката я детето ще умират тогава,
Е, явно в България според лекарите всички майки са пред умирачка. В една тема за раждането почти всички бяха със "секцио по медицински причини".
много кофти е това,пожелавам на всеки нормално и леко раждане... Добре дошла ново мамче Simple Smile

# 557
И аз така си мислих, че са повече раждащите със секцио, но в предишната ми група бяхме малко.

# 558
Привет и от мен,
от моите две бебчета остна само едно.
Да ми е живо и здраво поне то.
Аз нямам оплаквания с повръщане и гадене, но имам страшна непоносимост към 3 неща - миризма на кафе, парфюми и прах за пране. И съм ужасно сприхава. Карам се с хората по-малко да слагат парфюми, бягам от тези с кафето, карам се с моя човек като ми се дотътри с такова в спалнята. Вече ме смята за непоносима.
Направо не мога да се позная!

# 559
След предното ми раждане бях убедена, че или ще си раждам вкъщи или ще моля за секцио, сега май не мисля така.
Frozenka, ние май се знаем от групата на 5 годишните?

# 560
Maggie, съжалявам, че така се е случило. Другото да порастне сега много пухкаво Simple Smile
На мен пък ми се появиха някакви алергии. Двата крака са ми в пъпки и много ми се зачерви интимната област. Не мога да разбера от какво.

# 561
Maggie, съжалявам, че така се е случило. Другото да порастне сега много пухкаво Simple Smile
На мен пък ми се появиха някакви алергии. Двата крака са ми в пъпки и много ми се зачерви интимната област. Не мога да разбера от какво.
това може и да е от прекалено кръвоснабдяване,получават се обриви по кожата на краката 🤗Не е притеснително,би трябвало да изчезнат до 3,4 дни

# 562
По-скоро изглежда като силно раздразнена кожа. А другото е от около седмица и половина.

# 563
Момичета, от вчера следобед не съм влизала и няма наваксване в четенето. Simple Smile
Да се похваля днес как за малко да стана за резил. От тази сутрин съм в София на лекции и сутринта съм си седнала на първата банка отпред и слушам едни приятни и приспиващи лекции по Гравиметрия и геодезическа астрономия и аха да заспя  ooooh!. А съм точно пред професорката, добре че е младичка и има три деца, та в една от почивките й казах на ушенце в какво положение съм, че да се презастраховам. Току виж съм заспала докато си седя кротко отпред. Много ми се спи, това е единственото за сега, което ме издава. Като ми види някой заспалата физиономия и първия въпрос е "Да не си бременна?"  #Crazy
Съжалявам ако се меся в някое обсъждане, ама не мога да смогна да ви изчета.   Hug Hug Hug

# 564
Carrie, къде живееш?
За белега основното, което ме дразни е, че е зашито малко на криво. И колкото и да съм слаба си стои прищипано. Иначе колко ще е дебела чертата и т.н. може би е въпрос на кожа.
Иначе не съм фен на секциото по желание, но пък може би е добре да имаш избор. Имам няколко познати с кошмарно естествено раждане. Ако не можеха да избират нямаше да родят пак.
Frozenka, добре дошла Simple Smile
В Дупница. Не сме си много далеч, даже вече и с новата магистрала от час време преди  вече за около 40 мин сме там. Party
Моя приятелка ражда в МД мин. Година естествено- много тежко раждане имаше тя, кг. й пък са в повече на нея, не знам дали това играе роля. Моята кума пък е доста слаба , с бременноста до 9 месец стана 50кг- ражда си тук в Дупница секцио, ама беше все едно не е раждалА😀 Но пък има и обратни примери, по- скоро е до организъм. Аз в момента съм 47 кг. ( даже съм доволна ,че преди бях с 5 надолу и от както си лекувам Жлезата качих малко, а тепърва живи и здрави още😆)
Та ще се почудя , но все си мисля че ми се иска успоредно да си имам и второ мнение за всичко? Не знам дали би ме успокоило или раздвуомило обаче newsm78

# 565
Ох, да, сега разбирам. Предполагам, че и аз на твое място щях да ходя до София. Но пък ако има в Дупница добър лекар защо не. Там секциото с пълна упойка ли го правят?
Аз също раждах в МД. Много съм доволна. Лапароскопията след извънматочна пак там и пак съм доволна.

# 566
Момичета. ПОМАГАЙТЕ!
Извън Варна съм до утре на обед, но имам болки в корема ниско долу, а забравих да си взема но шпа. Тук няма денонощна аптека и съм малко паникьосана понеже докторката ми каза, ако усетя болки веднага да пия но шпа, да не оставям повече от 10 мин да ме боли.
Имате ли идея какво мога да пия от другите лекарства? Намерих Нурофен, дали става?

# 567
Не. Само но-шпа или парацетамол. Лягай и почивай.

# 568
Ох, да, сега разбирам. Предполагам, че и аз на твое място щях да ходя до София. Но пък ако има в Дупница добър лекар защо не. Там секциото с пълна упойка ли го правят?
Аз също раждах в МД. Много съм доволна. Лапароскопията след извънматочна пак там и пак съм доволна.
Ми моя лекар е добър. Имам му доверие, само хубави неща съм чувала за него. Грижи се за пациентките си. На всичко отюговаря, дори и понякога с досада, ама то човека по цял ден го гонят жени с лопата да ги ринеш Grinning
Така съм се смяла в понеделник. Значи пред неговия кабинет винаги е меко казано лудница. Е показва се нашия по едно време и вика" ей , аз ще се скрия от вас и телефона ще си изключа" и се смее Crazy
Абе готин е, родилното не е модерно. Човека много се ядосва, общината НЕ отпуска пари, да не повярваш в момента тече ремонт, но иначе предимно разчитат на дарения, апаратурата лично на неговия кабинет е новичка.
И все пак- чутото за МД  ме съблазнява Crazy

# 569
  • варна
Момичета. ПОМАГАЙТЕ!
Извън Варна съм до утре на обед, но имам болки в корема ниско долу, а забравих да си взема но шпа. Тук няма денонощна аптека и съм малко паникьосана понеже докторката ми каза, ако усетя болки веднага да пия но шпа, да не оставям повече от 10 мин да ме боли.
Имате ли идея какво мога да пия от другите лекарства? Намерих Нурофен, дали става?
Къде си по-точно? Както е казала Manhamanha, само но шпа и парацетамол, както и производнитв му за простуда тайлол хот, фервекс и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт