Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 372
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро . Hug  Момичета вчера си поседях бая време навън и като легнах вечерта бях като парцал.Сутринта пък не мога да се събудя.Сега се поразмотавам малко да стане обяд и бум в леглото. Laughing

Miss july да не спамя другата тема на ДМ ще ти пиша тук.Докато чакамлх др.Ирмов дойде едно момиче(бременна в 6 7 месец) нямаше къде да седне.Аз пък бях прокървяла и не исках да стоя права.Та докато се чудих сега коя е с придимство,тази с големия корем или аз една жена си освободи мястото. Joy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 11:40 от Baby.st.ss

# 616
  • Пловдив
Ангелка, здравей и добре дошла! Ама, Белинда,  какви са тези бастунчета - млади майки с колички ще бъдем, а не с бастунчета  Crazy

За мед с лимон да кажа - наистина много успокоява. Температурата изобщо не трябва да те притеснява. По време на бременност е нормално да е малко завишена.

Суровите, сушени, пушени, веяни месни деликатеси трябва да се избягват. Ако ви се доядат, приемът им е допустим след термична обработка - при висока температура бактерията листерия, която е опасна за бременни, умирала. Така че ако ви се хапват, първо ги загрейте във фурната или на тиган. Вече съм пробвала и за съжаление вкусът се променя.

Ние по обяд тръгваме на кратичка почивка. Отиваме в Чепеларе и смятам да се разходя и отдам на пълен релакс. Дано да успявам да ви следя през телефона  Hug

# 617
Много ви благодаря  Hug, след първото изсмукано от прополки съвсем леко ме боли. Имам едни лукчета за смучене ще ги подкарам и тях. Мен ме е страх да не му стане нещо , все пак съм в началото.

А лимон с мед как да го направя?
Аз на моя приятел като се разболее му правя - 10 лимона изтисквам, разтварям в тях 2 лъжички мен на водна баня, но не мн гореща, защото меда си губи своиствата при висока температура и доливам вода. Получената крайна смес е около 1-1.200 л.

# 618
Как се справяте с гаденето?!

# 619
  • София
Никак.На мен ми се гади от всичко и по всяко време.
Докато бях бременна първия път, после и кърмеща, си смилах в блендер или чопър джинджифил с мед и вътрешността на лимон.Лапах по една лужица на всеки час и ми помагаше.Клеева тинктура също.
Имайте предвид, че по време на бременност се подуват лигавиците , при някои жени се активират алергии и хреми и можеш да си ходиш 9 месеца със запушен или течащ нос.

# 620
  • Вестерос
Много ви благодаря  Hug, след първото изсмукано от прополки съвсем леко ме боли. Имам едни лукчета за смучене ще ги подкарам и тях. Мен ме е страх да не му стане нещо , все пак съм в началото.

А лимон с мед как да го направя?
Аз на моя приятел като се разболее му правя - 10 лимона изтисквам, разтварям в тях 2 лъжички мен на водна баня, но не мн гореща, защото меда си губи своиствата при висока температура и доливам вода. Получената крайна смес е около 1-1.200 л.
Благодаря ти  Hug

# 621
Никак.На мен ми се гади от всичко и по всяко време.
Докато бях бременна първия път, после и кърмеща, си смилах в блендер или чопър джинджифил с мед и вътрешността на лимон.Лапах по една лужица на всеки час и ми помагаше.Клеева тинктура също.
Имайте предвид, че по време на бременност се подуват лигавиците , при някои жени се активират алергии и хреми и можеш да си ходиш 9 месеца със запушен или течащ нос.
Благодаряяя много, ще го пробвам Wink

# 622
От вчера пробвах вода с лимон, със страх и то , защото от ябълка ми става страшно кисело на стомаха.
Но все пак да кажа, че ми подейства малко или много на гаденето, вчера се чувствах доста добре.
За разлика от джинджифила, който на чай поне при мен не помага.

# 623
Здравей, Angelka. Добре дошла Hug

Момичета вие сега ме накарахте да се взирам в снимката ( още си я влача е чантата , добре че е с мен да я поглефна , че така като пишете и на мен ми се прииска да се взра)на моето сакче в 6г.с. , ( от понеделник).
Имам 2 снимки на листа. Даже описанието за см. И г.с на двете в различно, а на първата не виждам никаква точка...хм
На втората като че ли има някакво сивишкаво петно( не точно в средата на сакчето - от дясно му е)
Ох и аз не знам какво виждам, живот и здраве ще разберем повече на следващия преглед. Да си стискаме палчета.

Аз сега вече не знам как ще е 3 дни, тук сме с мъжа ми, моите родители( те са ни направо като приятели😇) , братовчедка ми и нейния + брат ми и приятелката му.
И сега.. Като се почне защо не ядеш това, защо не пиеш онова  Shocked ... До сега ми мрънкаха всички да вляза в басейна , аз не та не Joy
Най- странното е, че преди да отидем на басейна се обличах и тъй като така или иначе съм качила някое кило си говорехме с на брат ми приятелката, че вече не съм слабуш и сме еднакви, а тя ми вика:
" на тебе ти е от бебето, чакаме да ни кажеш" Shocked Shocked
Майкоо😂😂😂😂
Пък като бях на преглед се засякох с една позната на моя роднина, а бях с мъжа ми , той искаше да дойде с мен, сега и те ме почнаха дали има бебе Crazy ( всъщност това е жената на мия 1 братовчед ( а и тя чака бебенце януари- второ)а нейната приятелка ме засече на доки)

Нещо тайната се пропуква Thinking

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 17:06 от Carrie br

# 624
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
 Това гадене ми разказа играта,вече незнам дали ще изчезне някога. Няма спасение,и в болница лежах,пак същото.Моля се да се махне съвсем скоро,защото съм на ръба на силите си.

# 625
Това гадене ми разказа играта,вече незнам дали ще изчезне някога. Няма спасение,и в болница лежах,пак същото.Моля се да се махне съвсем скоро,защото съм на ръба на силите си.
А ако смучеш ментови бонбонки, тик так? Flutter

# 626
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
До като ги смуча е ок,но после се почва наново.

# 627
До като ги смуча е ок,но после се почва наново.
Неприятно е. Tired
Аз все мъкна тик- так в чантата си. Иначе виж момичетата си забъркват лимон, по- нагоре са писали.

# 628

Момичета вие сега ме накарахте да се взирам в снимката ( още си я влача е чантата , добре че е с мен да я поглефна , че така като пишете и на мен ми се прииска да се взра)на моето сакче в 6г.с. , ( от понеделник).
Имам 2 снимки на листа. Даже описанието за см. И г.с на двете в различно, а на първата не виждам никаква точка...хм
На втората като че ли има някакво сивишкаво петно( не точно в средата на сакчето - от дясно му е)
Ох и аз не знам какво виждам, живот и здраве ще разберем повече на следващия преглед. Да си стискаме палчета.

Аз сега вече не знам как ще е 3 дни, тук сме с мъжа ми, моите родители( те са ни направо като приятели😇) , братовчедка ми и нейния + брат ми и приятелката му.
И сега.. Като се почне защо не ядеш това, защо не пиеш онова  Shocked ... До сега ми мрънкаха всички да вляза в басейна , аз не та не Joy
Най- странното е, че преди да отидем на басейна се обличах и тъй като така или иначе съм качила някое кило си говорехме с на брат ми приятелката, че вече не съм слабуш и сме еднакви, а тя ми вика:
Майкоо😂😂😂😂
Пък като бях на преглед се засякох с една позната на моя роднина, а бях с мъжа ми , той искаше да дойде с мен, сега и те ме почнаха дали има бебе Crazy ( всъщност това е жената на мия 1 братовчед ( а и тя чака бебенце януари- второ)а нейната приятелка ме засече на доки)

Говорими Grinning аз скоро бях в моя роден град и се помолих на баща ми за плод от неговата градина и той ми вика "да не си бременна, че искаш кисело". После сестра ми, защо не пиеш, защо не пушиш.
Страшно е, но как да им кажа като още не съм чула сърчице Sad

# 629

Майкоо😂😂😂😂

Говорими Grinning аз скоро бях в моя роден град и се помолих на баща ми за плод от неговата градина и той ми вика "да не си бременна, че искаш кисело". После сестра ми, защо не пиеш, защо не пушиш.
Страшно е, но как да им кажа като още не съм чула сърчице Sad
И аз точно за това се сдържам.. А как ми се иска 😻

Общи условия

Активация на акаунт