Весели, засмяни, събрахме се АПРИЛски мами! - Тема 2

• 39 345
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Еее и аз мислех да не казвам, но моя красавец, разбрал недоразбрал, веднага се беше похвалил на майка ми, тя от своя страна на цялата рода иии накрая ме приклещиха на тясно. Нищо де вече чухме сърчицето, та съм му простила. А и освен това е станал експерт в откриването на абсурдните храни, които ми се хапват (все неща от едно време)  Whistling baby_neutral Laughing

# 631
  • Варна
Добре дошли на всички нови мами  Hug
Аз изненадах ММ като му подарих 1-вия тест в кутиика, направена лично от мен, с думите че просто исках да го зарадвам и съм му купила нещо мъничко. Е много се изненада, и на другия ден каза на майка си, без даже да обсъждаме дали ще казваме и кога. 3-4 дни по-късно казах и на моите родители.. после стана това с баща ми, и се наложи да кажа на леля ми, за да ми помогне с чистенето... после и на баба ми, за да не ме товари с каквото и падне а най накрая и цялата рода от страна на баща ми разбра, от нея, че и приятелките и  #Cussing out Tired
Днес съм по зле от парцал с това гадене, имам чувството че току що съм изяла парче сланина  Sick Sick Sick толкова ми е отвратително, че каквото и да си помисля за ядене ми става гадно, даже хапнах малко диня сутринта и пак ми стана гадно...... какво да ям вече идея си нямам. Ще се наливам с вода и това е  Thinking

# 632
Момичета, в момента сме на ресторант на вън, но аз налетях на салатата и я изядох сама почти цялата- е вярвайте ми, подух се като балон, заболя ме корема Confused
Нямам в момента но шпа и се притеснявам.
Нормално ли е след хапване да ни заболи корем, чувствам се много подута... Tired

# 633
  • София
Е, то аз и без да съм бременна, като преям, ми става зле на корема Simple Smile Не се втелясвай Laughing

# 634
Денкобадемко,
Надявам се следваото лято да се разхождаме с количка по пощад Таксим и Истиклял, както и по многото паркове в града.
Да пиемем по един чай на босфора.
Simple Smile

# 635
  • София
Здравейте,
Днес цял ден се опитвам да ви прочета, но не ми се получава, много пишете Simple Smile
Аз това с криенето не го разбирам, като стане дума си казвам, защото иначе се получават доста сконфузни ситуации с колеги и приятели. На най-близките си казах веднага, защото не си представям да крия. Дори и утре нещо неприятно да се случи, пак ще имам нужда да споделя с тях.
Днес малко се преуморих, но съм доволна направихме лютеница. Нали съм си чревоугодник не можах да преглътна да остана без домашна лютеница и както се смяхме днес с ММ - направихме лютеницата преди да заминем за Маяами Simple Smile))
Теди напълно те разбирам в ситуацията с баба ти, преди известно време бях в подобна, не бях бременна, но бях на 20 студентка. Просто трябва да проявиш малко твърдост и да и покажеш, че ще и помогнеш, но няма да си зарежеш живота за да я обгрижваш. Много е трудно родител да загуби детето си, но пък и ние сме загубили баща си ...
Не знам дали ви се оплаках, но пак съм с цистит, въпреки антибиотика, сега пия втори, а уж бактерията беше чувствителна на антибиограмата. Вече ми писна, но трябва да го лекувам.
Течение и аз имам, доки каза, че било нормално

# 636
Денкобадемко,
Надявам се следваото лято да се разхождаме с количка по пощад Таксим и Истиклял, както и по многото паркове в града.
Simple Smile
хайде хайде,така ще се радвам да дойде някое маме при мен,на Босфора,зад Босфора навсякъде ще ви водя 🤗

# 637
  • Бургас
Денкобадемко,
Simple Smile
хайде хайде,така ще се радвам да дойде някое маме при мен,на Босфора,зад Босфора навсякъде ще ви водя 🤗
И аз идвам. Помисли къде ще ходим да ядем кюнефе с каймак.

# 638
Денкобадемко,
Simple Smile
И аз идвам. Помисли къде ще ходим да ядем кюнефе с каймак.
там където тази вечер ядох същото и вас ще заведа 😂🤘🏻

# 639
И аз не крия, който ме е питал съм казала. Още с предната бременност бях така. Това е нещо хубаво и всички се радват. Както каза vesi21, ако има нещо лошо пак ще имам нужда от подкрепа /да не дава Бог де!!!!/

# 640
  • Пловдив
И аз стягам багажа за Босфора! Като бяхме в Турция любимо лакомство ми станаха локуми и халва (особено една, която беше като от много фини конци и се топеше в устата - не си спомням името й, но вкусът
 е незабравим).

# 641
  • Пловдив
Добре, че не знам какво е кюнефе, че с тая реклама...  Crazy

# 642
Добре, че не знам какво е кюнефе, че с тая реклама...  Crazy

То не е само кюнефе, в Турция има един милион вкусни работи. Не ги изброявам по ясни причини, че ще хванете да тръгнете още сега.
Само да сте живи и здрави и всичко да мине нормално и сме в Истанбул в удобно време за всички.
Може да си направим обща екскурзия ако желаете. Намисля се обща дата и който има желание сме в Истанбула.

# 643
  • София
A, браво! Идеална ми идва тази организация Grinning От години му меля на мъжа ми за този Истанбул, той не, та не, все други дестинации избира. От Истанбул съм видяла само летището, колкото да сменя самолетите. Тъй че - бройте ме и мен!

Дребосъчко днес бил вече с размерите на боровинка Heart Eyes Имам си картинка - прилича на попова лъжичка, с опашка.

dts000, профилът ли ти е сгрешен или наистина си таткото Thinking Не че нещо, ама досега не съм писала в отчетна с мъж, та реших да питам.

# 644
Добре, че не знам какво е кюнефе, че с тая реклама...  Crazy

То не е само кюнефе, в Турция има един милион вкусни работи. Не ги изброявам по ясни причини, че ще хванете да тръгнете още сега.
Само да сте живи и здрави и всичко да мине нормално и сме в Истанбул в удобно време за всички.
Може да си направим обща екскурзия ако желаете. Намисля се обща дата и който има желание сме в Истанбула.
наистина е пълно с вкусни неща,на мен изобщо не ми се гади и не ме питайте как се сдържам да не ям,защото ако ям всичко което ми се яде до края ще съм 150 кг,сладко,солено всичко е супер,а и сега идва байрама тук,от всякъде те черпят с храна,привикват те за да ядеш с тях да ядеш от тяхната храна,да те почерпят,да им седнеш на масата е голямо уважение и стават много щастливи,случвало ми се е миналата година на байрама,събрали са се хора на един двор с една голяма софра и просто се загледах,интересно ми стана колко пълна беше масата(непознати) взеха да си ме дърпат буквално от улицата с едни щастливи лица и докато не седнах да ям с тях не ме оставих и с пълна чанта с храна ме изпратиха... В това отношение нямат равни,много са чистосърдечни и дащни  Hug chef

Общи условия

Активация на акаунт