Искам да кажа ... (87)

• 75 357
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Искам да кажа честит имен ден на Алечка и на всички други именници, в това число и моят Александър! Бъдете здрави и щастливи.

# 136
  • някъде ... тук ...
Честит имен ден на имениците!
Съни, да ти е здрав Александър bouquet
Алечка,  bouquet

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 09:09 от ЕлиТ

# 137
  • До морето
Сесили, всичко заминава на кино. Аз един път копирах снимките и смело натиснах "Върни фабричните настройки" и всичките ми контакти заминаха в канала.

# 138
Честит празник на всички именници!
Алечка, честит празник!
Сесили и аз така нулирах всичко. Ако наистина се налага разтовари всичко предварително.

# 139
Благодаря, момичета!

Съни, да ти е живо и здраво момчето!  Hug

Не знам къде я виждате есен.

В Търново  Mr. Green Сутринта беше 15 градуса и понеже живея до реката имаше мъгла. Не е вече за рокли и боси крака сутрин.

# 140
  • дядовата ръкавичка
Честит имен ден, Алечка!
Честит празник на всички именници!

И аз имам именник Александър.  Бях забравила Embarassed, добре че е темата да ме подсети. Последните две години ги водех на аквапарк в Пловдив, тази година съвсем съм изключила, така ме е завъртяла шайбата  Confused.

# 141
  • В Космоса
О, значи и аз си имам именничка днес!

Да са живи и здрави всички празнуващи!

# 142
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!  Hug

Чудя се защо не ми излиза темата, а то нова имало и аз в нея не съм се включвала. Попрочетох назад по страниците, кофти ми стана, че някои от вас имат неприятности, но дано сте здрави, другото в един момент започва да ни се струва като бял кахър.

Успях за няколко дни да прескоча до морето, насладих му се, макар че имаше вълни, духаше доста, особено първия ден, спасителите бяха много бдителни и все изкарваха хората, влезли по-навътре в морето. Искам повече дни престой, обичам морето и никога не ми е достатъчно времето, прекарано край него. Бързо хващам тен, сега пак съм с приятен шоколадов цвят, дори ми се ще лицето ми да е по-светло.  Laughing

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете здрави и красете имената си!  bouquet

# 143
Каква е тая гадна лютеница, само  кръжащи мухи липсват отгоре.
Здрасти, как я караш, Акаша ?  Wink

# 144
  • В Космоса

Здрасти, как я караш, Акаша ?  Wink

Влюбена съм! Heart Eyes

А ти защо си тук? Нали полуразгадахме мистерията около теб. baby_neutral

# 145
Честито на празнуващите днес!

Благодаря за инфото за телефона. Ще си сваля само снимките, другото съм синхронизирала и е по акаунтите.  После фабрични настройки и го изпращам към новият собственик.
Само дето аз ще почакам за моя телефон, който ще взема от ибей.  Ще ми е малко странно да се върна към обикновен през това време.  Simple Smile

# 146
  • Sofia
Честити именици  bouquet!
Едно кифленско оплакване от мен,
Скрит текст:
ама хотелът е далеч от звездите, които платихме  при резервирането.  #Cussing out.И съм се вкиснала доволно  Twisted Evil.Хем ме е яд на себе си, че така сговнясвам настроението и на момчетата, хем ще се пукна през гърба. 300 лв. на ден,а на мегдан- нищо. Crossing Arms Разочарована съм тоя път от гърците. Но смятам до утре да ми е минало  newsm78.
Униформите при нас са-17 лв.-поло тениска и 30 лв. суичър.
Тони, търпение и скорошно наместване ти пожелавам  Peace.
Лина,тая фризьорка и аз може да я тествам,в Бъкстон. И аз като Захир, под 100 лв за коса не са ми вземали  ooooh!.Абе,що така,все на мен....

# 147
  • До морето
Гена, от моя гръцки опит да кажа, че братята гърци хич ги няма откъм лукс и звезди. Там просто не си струва да хвърляш пари за скъпи хотели. Ако искаш луксозен хотел - турците са хората. Гърците са най- добри в малките хотелчета, тип семейни с една, максимум 2 звезди - чисто легло, бели чаршафи и топла вода. Яденето по тавернички. Сподели хотела, ако искаш.

Честито на именниците!

# 148
  • Sofia
Сефте ми се случва да е толкова неадекватно и обслужването, и храната, и базата. Предишните години бяхме доволни от такъв тип настаняване в Гърция. Съгласна съм за Турция, ама не му беше моментът сега, предвид постоянните размирици. Хотелът е
http://www.booking.com/hotel/gr/mendi.en-gb.html?aid=311984;labe … total;ucfs=1&
Лошото е, че наблизо няма таверни и пак се возим напред-назад.Нищо,де. Поне тенис кортът е приличен  hahaha
Ще си пусна оплакването към туристическата агенция, поне да не го препоръчват като хубав  Crossing Arms....доближава се до приличен,само.

# 149
  • До морето
Сефте ми се случва да е толкова неадекватно и обслужването, и храната, и базата. Предишните години бяхме доволни от такъв тип настаняване в Гърция. Съгласна съм за Турция, ама не му беше моментът сега, предвид постоянните размирици. Хотелът е
http://www.booking.com/hotel/gr/mendi.en-gb.html?aid=311984;labe … total;ucfs=1&
Лошото е, че наблизо няма таверни и пак се возим напред-назад.Нищо,де. Поне тенис кортът е приличен  hahaha
Ще си пусна оплакването към туристическата агенция, поне да не го препоръчват като хубав  Crossing Arms....доближава се до приличен,само.

Турцията е ясна, ние хванахме последния влак през юни, сега и аз не бих рискувала. Само за сравнение дадох. Между другото много хора  казват, че точно заради ситуацията в Турция и безумния наплив към Гърция, гърците са свалили нивото, но пък са вдигнали цените.
Сега видях хотела - щом има оценка 7,1 в Букинг - зле е работата! Карай, де! Дано си починете хубаво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт