Искам да кажа ... (87)

• 75 355
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Телиш/Плевен
mariat, напоследък не пиша много, понеже нищо интересно не се случва около мен. Но иначе, когато ми е интересна някоя тема и/или имам какво да кажа, винаги се включвам. Hug

# 121
  • тук-там
А, да. И подготвих двама ученика за училище - цифромания. Пак са вдигнали цените на униформите. Леко, ама то всяка година леко и за 4ри години са скочили с приблизително 40%. 14, 50 за памучна блуза с дълъг ръкав тип лакоста дали е скъпо или мрънкам неоснователно? 7лв за тениска. От друга страна - кой ми е виновен, че купувам 5 блузи на единия, 5 на другия и пак по толкова тениски и от официалните п'ловирчита и ризи. П'ловирчитата са непоносимо гадни пуловери без ръкав според мен.

А, защо купуваш от всичко? Достатъчни са един -два елемента с лого. Сако, вратовръзка, пуловер. Не е необходимо да ги накичиш със всички... Поне в нашето беше така, предполагам и в другите у-ща.
И то...в началото. После беше достатъчно цветовете да са близки...само. Laughing
Нашите полиестерни ризки бяха по 22 лв.  ooooh! Познай колко съм купила.

# 122
Аз си купувам доста обувки онлайн, основно от Амазоните. Те поне си пишат умалени, уголемени, за широк крак. Скептична съм към българските сайтове.

# 123
Ужасно се радвам, че нямаме униформи. Клинчета, дънки, тениски, блузки, суичъри- шкафовете са пълни, сутрин отварят и избират.

За обувките- между 37 и 38 съм, каквото и да поръчам явно няма да уцеля, край спирам  Naughty

# 124
  • Пловдив
А, да. И подготвих двама ученика за училище - цифромания. Пак са вдигнали цените на униформите. Леко, ама то всяка година леко и за 4ри години са скочили с приблизително 40%. 14, 50 за памучна блуза с дълъг ръкав тип лакоста дали е скъпо или мрънкам неоснователно? 7лв за тениска. От друга страна - кой ми е виновен, че купувам 5 блузи на единия, 5 на другия и пак по толкова тениски и от официалните п'ловирчита и ризи. П'ловирчитата са непоносимо гадни пуловери без ръкав според мен.

А, защо купуваш от всичко? Достатъчни са един -два елемента с лого. Сако, вратовръзка, пуловер. Не е необходимо да ги накичиш със всички... Поне в нашето беше така, предполагам и в другите у-ща.
И то...в началото. После беше достатъчно цветовете да са близки...само. Laughing
Нашите полиестерни ризки бяха по 22 лв.  ooooh! Познай колко съм купила.
Моите синковци ходят с униформена блуза и под нея униформена тениска. Защото са студенолюбиви и половината зима тичат из училището по тениска. Това са ежедневни униформи, а пуловера и ризата са официални. По принцип имам ризи и пуловери от големия за средния, но някъде загубихме пуловера по 24 май и сега купувах и за него. Ежедневните униформи ги носят всеки ден, за цяла година да са ходили без униформа 2-3 пъти. Изключвам специални дни като "пижама ден", карнавали и прочие.

Ужасно се радвам, че нямаме униформи. Клинчета, дънки, тениски, блузки, суичъри- шкафовете са пълни, сутрин отварят и избират.
А аз се радвам, че има униформи. Сутрин отварят чекмеджето с униформи, поглеждат дали са взели правилния размер и обличат.

Янтре, какво стана с цацата?
Embarassed Flutter Ходихме да я ядем в кръчмата Simple Smile

# 125
mariat, каква бомба, бре?

Ох, значи, голямо съм мекере! Куфях на някакъв метал онази вечер и сега адски ме боли врата, едвам си държа главата. ooooh!

Е, нали написа нещо скришно. Така го написа, че аз го разбрах 50 на 50. Та в тоя стил и написах за бомбата.

Някои обувки ги уцелвам, други заменям. Ама каквото- такова. Стига да съм на зор за обувки или да са безбожно евтини си ги позволявам. Иначе предпочитам да меря, че свода на ходилото ми е проблемно.

# 126
Янтра,  на мен ми се струват ок цените. По-евтино са само китайски боклуци 

Почивката свърши, утре се прибираме.  Ще започвам и азз с приготовленията за училище.

# 127
Мария, добре е, в момента майка ѝ я захранва. И понеже нямаше български документи, не успяха да я доведат. Надявам се догодина да я видим и наживо, много е красива, екзотична Heart Eyes.
На съседа му се роди втори син и дъни бясна чалга. На затворени прозорци сме и се чува всичко #Cussing out.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 06:58 от Лятo

# 128
  • София
Не правя зимнина никаква,И не умея и нямам и желание.
Нося 39 номер обувки порачвам и няма проблем с номерата.Ботушите са ми малко проблем,че ми е слаб и дълъг крака.
Инак вчера малкия ми мъж стана на 5 години.Всичко мина чудесно,само сервитьорката ни беше гадна и не получи бакшиш съответно. Mr. Green

# 129
Янтра, аз за сина ми пазарувам от Asda George, имат ученически раздел на сносни цени и добро качество Peace

# 130
  • В Космоса
mariat, каква бомба, бре?

Ох, значи, голямо съм мекере! Куфях на някакъв метал онази вечер и сега адски ме боли врата, едвам си държа главата. ooooh!

Е, нали написа нещо скришно. Така го написа, че аз го разбрах 50 на 50. Та в тоя стил и написах за бомбата.

Crazy Горя! Kissing Heart Бомба съм!

# 131
  • Пловдив
Униформите са в специфично морско синьо. Не стават други.

# 132
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
midnightStar, да ти е живо и здраво сладурчето!
Да расте весело, добро и умно за твоя и на таткото радост!

# 133
Добро утро!

midnightStar, да е честит синът ти! Много здрав и щастлив!

При нас е есен...  Sad Снощи стана студено у дома, а сега на вън е мъгливо и грозно. Много е рано още, не съм съгласна...

# 134
Днес се прибираме и разбира се, в Плевен - ще е 32С.
Не знам къде я виждате есен.

Ако само върна фабричните настройки на телефона,  дали всичко ще се изчисти?
Аз гледам и ръчно да премахна акаунти и разни приложения,  но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт