Искам да кажа ... (87)

• 75 308
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Mediterraneo
Сигурно знаеш, но в Меркадона има фалшиво Орео, което е като истинското  Mr. Green Zaps се казват бисквитките, една жълта кутия. С тях правим тортата, много лесно се маха белият им крем.

# 361
Яна, торта "Орео" не е от най- диетичните и леки торти, ама звучи много вкусно!

# 362
  • София
Тортата е калорична бомба, точно каквато харесвам, а не трябва да ям.  Crazy

# 363
  • Euskal Herria
Мариат, така е, обаче кремът е много хубав. То май на испанците хич не са им диетични тортите - като им чета съставките... Почти всички рецепти от тях взимам. Аматьор съм, щом аз се справям, значи са лесни за приготвяне. Признавам си, че бях скептична към чийзкейка (тарта де кесо - на испански). Крема сирене ли - абсурд!  Joy А мъжът ми все ми казваше, че не е лоша такава торта. Та... до първия път, в който направих. След това почнах усърдно да търся разновидности.

Тарти, не само в Меркадона. Такива бисквити намерих и в Ероски и  Лидл. Сигурно и по другите вериги имат техни си марки. Замествам продуктите. Примерно, не обичам маскарпоне - слагам крема сирене.

Тони, аз обичам да правя разни торти, сладкиши, сладки, обаче не ги ям  Mr. Green. Едно мъничко парченце - да пробвам и толкова. Даже винаги другите у дома опитват преди мен това, което съм направила.  Качвам снимки във фейса и обикновено като се прибираме за отпуска имам списък с поръчки - какво да направя, като сме си в България.

# 364
Тонка, разбирам те- и аз не трябва!

# 365
Понеже бързам много да се разкарам от офиса, след час и половина конферентен разговор и доста работа и да изчезна на фризьор, само да кажа на Яна...адмирации за чудесиите, които твориш. В никакъв случай не искам да те обидя, просто аз явно имам някакъв проблем с инсулина, който ще ида да проверя като се върна, защото от много сладки сладкиши ми става лошо и то всеки път. Затова ям по много малко чийз кейк и разни дребни неща, но като цяло сладкото не е моята страст.

Ще сменям прическата, стискайте палци, че както винаги, не знам какво искам!  Mr. Green

# 366
  • София
успех, Захир.
после пускай снимка и чакай присъдата Wink

прекарах няколко часа в КАТ, свърших идеална работа.
много любезни и услужливи станали...
или аз съм много чаровна Laughing

# 367
  • Варна
Оф, ах... преглъщам, като замаЕна Crazy
YanaDG , не си човек направо с тези кулинарни
творения. Още съм режимна понеже, ще си спестя
забъркването на лимоновата и орео торти. BTW
имам страхотни резултати в обиколки и - 2,5 кг.
за 11-12 дена. Ако спра и млечните, може да е
още по-добре... ама сирената са ми страст.
Купих униформите, раница за последния първолак,
капарото за моминското занесох... Подстригах се с
гореща ножица пак, оправих си веждите. Чистак
нова съм .  Flutter Сега пека поредната доза сладко
от смокини.

Захир, хубаво изкарване и свежа прическа  Peace

# 368
  • Пловдив
............Подстригах се с гореща ножица пак................
Това какво е?!

# 369
  • Варна
Ами ножица на ток, запечатва краищата,
да не цъфти и вързва косата.  Grinning

# 370
  • Пловдив
 Shocked За първи път чувам.

# 371
  • Варна
Неглижирам от известно време една физическа болежка, ама снощи посред нощите се събудих от болка. През деня търпя, ама и нощем.  ooooh! Малко остана, прибирам се скоро у дома-ще отида на лекар. Знам, че ще ми препоръчат и да не се движа много, ама тогава пък ме хващат нервите. Днес повече бях седнала на работа.  Confused
Видях ви, Вани. Прекрасни сте и близнаците много са пораснали.
Честито на празнуващите!
Ох, да бързам да се пооплача, пропуснах да кажа, че чакам до дни да стана вуйна. Майката е притеснена-препоръчали секцио, но аз се опитах да я успокоя.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 20:07 от Стейси Грей

# 372
Евил, на какъв режим си?

Аз пък искам чанта, но не знам черна, тъмно синя или червена  newsm78
Не казвайте и трите  Mr. Green

# 373
  • Бургас
Според нуждите и дрехите в изобилие от цвят  Peace

# 374
Купихме и кожени маратонки на сина, за 1 месец крака е пораснал, почти с номер 😜 Измерихме преди малко покупките, всичко е таман, няма да има изненади 😀
Останаха тетрадките, помагала, подвързии. Доволна съм 👏
Рецептата за лютеницата не я прочетох, ставане в еди колко си и час по час какво се прави, дългия пост не само от четенето, ами и от правенето ще ме откаже 😁
Честит празник на всички празнуващи - живи и здрави да са!

Общи условия

Активация на акаунт