Искам да кажа ... (87)

• 75 407
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Euskal Herria
Като за петък - малко шарения:
Скрит текст:

# 451
  • Пловдив
Какво е това като летящи медузи?

# 452
  • Euskal Herria
Точно това са - медузи, направени от балони. Карнавалът е ежегоден, по време на голямата фиеста. Постоянни участници са кит, риба и октопод, а всяка година има различни други фигури. То така се и нарича - Дефилето на Кит и приятели. Доста са ми снимките (и клипчета), ама няма как всичко да покажа.

# 453
  • Пловдив
Яко е! Мадузите ми харесаха най-много Simple Smile

# 454
Готино много..Wink

# 455
  • Mediterraneo
Флорче, чуден е четвъртокласникът! На добър път! Моите имат още седмица до началото на учебната година. А, и какви юргани бленуваш  Shocked Още ми е толкова задушно и тежко на мен, че даже и чаршаф още не ползваме за завивка. Искам да разхлади и аз вече, ама да не ми се налага да слагам дълги ръкави и крачоли  Mr. Green

Винаги съм носила големи чанти. Имах цял куп, не им знаех бройката. Но ги заразях. Сега карам с малки цветни чанти, добре, да ги наречем диагоналки  Laughing Телефон, портфейл и цигари събират, друго не нося. ММ рядко слага, спортна такава, предимно лятото, когато няма джобове да си натъпче телефона и портфейла в тях( или аз откажа да му ги нося в моето чанте).

# 456
Тарти, аз пък и дълги крачоли и ръкави искам. То аз и сега нося, щото в офиса е студ на климатик.

Щях да пиша за чантите сутринта, обаче докато се наканя, темата се измести. Не са ми тръпка (за разлика от обувките). Това, че трябва постоянно да местя неща от една чанта в друга ме отказва от многото бройки. Карам с една черна зимата и една светла лятото. Миналата година вместо черна, си купих тъмночервена, много си я харесвам, нещо такова (не харесвам прекалено големите чанти, като пазарски торби ми седят):

Скрит текст:

# 457
  • София
Аз не понасям чанти и съответно не нося  Laughing Само като се налага и съм с рокля,няма джобове къде да сложа всичко,което не е много де.

# 458
Моите чанти са големи, меки и удобни - от кожа, плат или комбинация от двете, задължително с презрамка за на рамо или за през рамо, за ужас на форумния фейсконтрол. Трябва да мога да побера шише вода, чадър и малко покупки - например 10 яйца и питка кашкавал. Или бутилка мляко, или кило праскови. И таблет. Чанти за украса нося само по официални събития, за ежедневието не.

# 459
  • Бургас
Искам да кажа...
....че ми спи,чувствам се изморена,имам нужда от почивка!
....че се кефя адски много на това https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI&list=PLIhGzTZCi2 … bYsJz&index=5
...че децата изобщо не ме слушат и вече незнам как да процедирам с тях
....че ми предстои един огромен РД на една група по танци и се вълнувам много за това,за представянето ни,за купона след това...
....че ми се струпаха адски много проблеми пак и трябва да настъпя който и както трябва!
...че искам да чета,много да чета,но пусто му време...
...стига съм се оплаквала....
 Hug Hug Hug

# 460
В болница сме, на системи. Уплаших се от почивните и дойдохме следобед. Много е омърлушена, само лежи. Не я боли толкова, но и не минава  Sad

# 461
Какво и е, може да си писала, но съм пропуснала. Дано да се оправи бързо Hug

# 462
  • София
Рая, защо в болница? Питам дали е било наложително или просто някой лекар е решил да усвоява клинична пътека на ваш гръб. Уж заради обезводняването.
Мен са ме заплашвали с болница, но само във Видин. А после в София се оказваше, че няма нужда.
Бързо оздравяване!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 21:21 от Тонка*

# 463
  • Бургас
В болница сме, на системи. Уплаших се от почивните и дойдохме следобед. Много е омърлушена, само лежи. Не я боли толкова, но и не минава  Sad
Стискам палци и бързо оздравяване!

# 464
Рая, не се шашкай.
Когато беше малък и с мият редовно при всеки летен вирус бяхме по болници и на системи.
Ще й влеят малко сили и скоро ще ти се усмихне.

Аз съм хепи - синковеца се прибра. И изглежда щастлив, че си е в къщи пак.

Общи условия

Активация на акаунт