Искам да кажа ... (87)

• 75 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Екс, аз бих купила нещо за бебетата. Бабите са така или иначе на "върха" Simple Smile. Купи нещо по-неангажиращо, може и да е за по-късна възраст. Мисля си за албум в който освен снимки и други неща да могат да се събират.

# 481
  • София
Според мен за бебетата, Екс.

# 482
Антигона, попитайте вет как да помагате на котето да се изхожда. При толкова малки котета майката играе роля на помощник. Масажчета на корема и търкане на дупето с мокро тампонче памук знам аз, но все пак се консултирайте, важно е. Адмирации за грижите, които полагате. Все пак се подготви, че въпреки грижите може и да не оцелее, много е мъничко...  Hug

# 483
  • До морето
Екс, за бебетата 😄 Нещо символично - има миниатюрни обувчици, които стават само за първите няколко дни и са в подаръчни кутийки. Из бебешките магазини ги има.  Или има едни посребрени сувенирчета на Mamas & Papas - лъжичка, гребенче, кутийка за зъбче.
За почерпка всякаква не, но за бебе винаги купувам, така ми идва отвътре.

Рая, дано ви пуснат, че да не карате празниците там. Пробвай да уговориш лекарите да идвате всеки ден на преглед или пък на вливания, ако има още.

Ние днес с ММ имаме годишнина от сватбата. Ей ви една снимка от преди цели 5 лета http://prikachi.com/images/172/8900172C.jpg
По този повод сутринта намятахме куфарите и тръгваме някъде по южното Черноморие. Нямаме резервация, ще видим къде ще спрем.

# 484
Тя се изходи днес сутринта, при това твърдо. Няколко минути след това и рядко.
Ще попитаме ветеринарката.
Аз съм приела, че накрая може и да я изгубим, но преди това ще направя каквото е нужно, поне да знам, че съм опитала да й дам шанс да живее.

# 485
Мерси. Сигурна стм, че никой нищо не очаква, особено като могат да си позволят всичко.
Отивам до Мола да видя какво може да се измисли.  Hug

Кутийка за зъбче ми хареса като идея? Къде се намират?

# 486

Кутийка за зъбче ми хареса като идея? Къде се намират?
В магазина за кутийки, как къде! Mr. Green Погледни в бебешки или за сувенири! Аз също бих взела цветя, за да направя почерпката още по- празнична. Или някой смешен сувенир за бабите- чаша с надпис, примерно.
Рая, добре звучиш, амa Даун сега се трябва да излекуваме! Давам идеи- мед в носа, масло, някои мазохисти си слагат и тампон с ракия. newsm78

Марипоса, красавице таква! Още много години заедно! Добре да си изкарате! Взехте ли и чаветата?

Антигона, дано се справите с котето успешно. Как после ще се разделиш с него- не ми е ясно!

Днес съм запланувала покупка на бележници, снимки да направим, фризьор, тетрадки.... А кога ще готвя- не знам. Получих добри новини след цитонамазката. Лекарят беше по- радостен от резултата, отколкото аз.

# 487
  • Пловдив
Янтра, беше отворила дума за кастриране. Колко трябва да сa голeми мъжкото и женското коте? Мъжкия взе да зачезва от дома, а женската (сестра му) го съска и страни от него. Та сериозно се замислям, и казах у дома, че бебета няма да гледам!
Моят е кастриран по съвет на ветеринар на 10 месеца.

# 488
  • До морето
Чаветата са плътно с нас  Laughing И в Будапеща ще са с нас, ако отидем - четиримата ще сме!

# 489
Ау, значи ще търпим още изпълнения от котките ни.

Марипоса, добре да си изкарате! Хубави спомени да ви останат!

# 490
  • Ямбол
Не бързайте с бележниците и личните карти. Още не са излезли в новия формат и е много вероятно старите да не важат.

# 491
Никога не купувам бележник и лична карта предварително, има книжарница в училището, откъдето може да се купи всичко необходимо за ученика - и помагала, и учебници, и бележници, и подвързии. Много е удобно - не ходиш със списък да търсиш не знам си кой сборник, а то само си купува своевременно, каквото му кажат.

# 492
Благодаря за съвета! Ще се възползвам!

# 493
А, марипоса, ти оздравя ли? Че онзи ден го беше закършила с цистит.

# 494
Марипоса, честита годишнина, да се обичате и да сте здрави bouquet

Екс, на мен ми подариха хубав албум "Моята първа година" или нещо подобно, с място за снимки и за най- важните спомени от първите години на бебето, всичко изписахме:) Също един комплект за отпечатъци от краче и ръчичка, които стоят в рамка, направихме ги, когато беше на 10 месеца, сега гледам колко са малки и чак не ми се вярва.

Рая, дано ви пуснат бързо, като чуя за болни деца и болница настръхвам!

В понеделник ще ходим с Мими за тетрадки и други неща. Според мен бърза, защото още не знае коя учителка какво ще иска, ама щом настоява нейна работа.

Нещо ми е много тъпо, каквто винаги след дълга ваканция и връщане у дома, не мога да вляза още в скучното ежедневие на малкия град, където нищо не се случва. Не си е, като моренцето, еееех, та не ме роди майка във Варнаааа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт