Искам да кажа ... (87)

• 75 319
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Покажи змийчето де, не ни оставай гладни за зрелища!

# 511
В началото на юли празнувахме рожденият ден на съпругата ми, поканих леля за да я изненада и  и казах да и купи подарък. Идва намръщена и ми казва
- дай ми парите за подаръка дето и купих.
Останах втрещен не очаквах, че подаръка за племенницата и трябва да и бъде платен.
Все пак очаквах, че го купува от сърце, а не „а бе я ми дай парите за подаръка и“ #Crazy

# 512
  • София
Нямам снимки на компа. Иначе е Морелиа спилота вариегата ягуар. Laughing

# 513
Нямам снимки на компа. Иначе е Морелиа спилота вариегата ягуар. Laughing
Бъррр, видях братовчедите му!

# 514
  • София
Готина е нали  Mr. Green

# 515
Буболечето си замина  Cry
Хем се подготвях и знаех, че има по-голям шанс да не оцелее и пак не предполагах, че така ще ми се скъса сърцето.
Прекалено обезводнено и недохранено беше мушмулчето, буквално кожа и кости. Ветеринарката не успя да й влее достатъчно витамини, защото нямаше никакви мускулчета, така си личаха костите му, че можех да уча анатомия спокойно по тях.

Снощи вечерта когато живна реших да й дам името Сили, на галено от силивряк, безсмъртното родопско цвете. В крайна сметка в Родопите го намерихме буболечето.

Че така... в памет на Сили  Sad
Скрит текст:

# 516
Жалко че не се пребори котенцето:( Съжалявам  Hug

# 517
Добро утро!
Антигона,  Hug!

# 518
  • До морето
Привет от Приморско, ние тук замръкнахме снощи. Много ми хареса, чак не очаквах, да си призная. Мислихме днес да ходим другаде, ама май ще си останем тук.
Лиляна, препоръчай някоя хубаво място за вечеря. Снощи в една пицария снимаха Кошмари в кухнята и ни караха да участваме. Трябваше да сме в първата част дето Манчев опитва менюто и не му харесва. Ние също трябваше да си поръчваме, а после да кажем, че не ни е харесало, че са се забавили и т.н. Ама отказахме де, ако е за откриването на вече подобреното заведение, да, ама иначе  Mr. Green

Иначе плажът е много хубав, а морето е тепсия. Голям смях сме - баткото реве от водата, а малката пищи от кеф и ММ не може да я изкара. Циститова само наблюдава отдалече hahaha

Антигона, съжалявам за котето.

Рая, как е дребната, как мина нощта?

Тонка, нещо се губи, почнаха ли ремонтните дейности? Сигурно има една сюрия майстори на главата и не й е до форум.

# 519
А, аз купих вече. 2 бр.  супер сладки дънкови сандалки и по една книжка "Бабата-бандит". Да се посмеем дружно.

Какви са тия книжки,  че и аз съм дива,  луда баба?

Детска книжка. Но заглавието и рисунките вътре ни забавлиха доста..))

Антигона, много тъжно.
Дано е на по-хубаво място сега. Hug

# 520
  • Ямбол
В Приморско ние хапвахме основно в ресторантчето към хотела, а иначе съм с добро впечатление от Ден и Нощ - на главната е, като слезеш от общината надясно. Ние обичаме и китайско и от там сме също доволни.

# 521
Марипоса, добре сме вече, в къщи, но чакаме да ни изпишат официално заради пътеката. На 8- ми и ние ще сме в Приморско, прибираме си вече каката, нямам търпение  Crazy Дано е хубаво времето да останем 2-3 дни. Ще ми се да отидем на Графа на Аполония, дано има билети. Оххх, най- накрая малко светлинка  Heart Eyes

# 522
  • До морето
В Приморско ние хапвахме основно в ресторантчето към хотела, а иначе съм с добро впечатление от Ден и Нощ - на главната е, като слезеш от общината надясно. Ние обичаме и китайско и от там сме също доволни.
Ясно. Ние снощи тръгнахме от общината наляво. Тази вечер ще идем в другата посока.

# 523
Моите мъже се върнаха с две торби с рапани. Четох рецепти,  но не ми стана ясно,  кое се чисти newsm78. Някой с опит да помага

# 524

Тонка, нещо се губи, почнаха ли ремонтните дейности? Сигурно има една сюрия майстори на главата и не й е до форум.
При нея сигурно снимат Koшмaри в кухнята и не само там! Mr. Green А в паузите си почива на дивана.

Искам да кажа, че днес ме ужили оса. Мястото доста се поду и все още ме пари. Преди 2-3 години пак ме ужили, но нямаше талкова голям оток.

Общи условия

Активация на акаунт