Искам да кажа ... (87)

• 75 313
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Антигона, много жалко за Сили... адмирации
за положените усилия и грижи  Hug

На ръба на нервна криза съм. Спират ми тока
тези диванета. Въпреки плажа, джаскането в
във вълните и бесуването из двора... не се
уморяват. Каква е тази енергия и изобретателност
на бели не мога да си обясня. Луди са! Още два
дена с тях и ще съм за жълта книжка... минимум  Crazy

Пак сме без аватари повечето....

# 526
Благодаря ви, момичета. Депресивно ми е още, мъжът ми и той е умърлушен, нещо много навътре го приехме този развой. Реално котенцето беше с нас няма и 24 часа.
Тъкмо минавахме покрай един храм и спрях колата в отбивката да му дадем глюкоза още веднъж и като го взехме поех две глътки въздух и спря.
Днес цял ден си гушкам кученцата и подсмърчам. Не е като да не са ми умирали преждевременно домашни любимци, но тази случка доста по-силно ме сломи. Може би защото беше бебе, още нищо не видяло и не усетило любов, а вече с предначертан край.

Много ти се радвам, Евил, на пълната къща с деца Simple Smile Да са ти живи и здрави всичките.
Рая, чудесно е че се оправяте  Hug

# 527
  • София

Тонка, нещо се губи, почнаха ли ремонтните дейности? Сигурно има една сюрия майстори на главата и не й е до форум.
При нея сигурно снимат Koшмaри в кухнята и не само там! Mr. Green А в паузите си почива на дивана.
Ааа, чукате си лаф вие на мой гръб.  Mr. Green
Утре в 9.30 сутринта старите собственици тържествено ще ни предадат ключовете. Мъжът ми в 10 ч. ще свиква пресконференция с фирмата за ремонта и отделно тези, които ще слагат нови радиатори и дограма. Намерихме си и хора за ел.инсталацията и вратите. В общи линии на теория всичко сме избистрили, остава да видим как ще е на практика.
И да кажа, че животът без кола е много, ама много гаден!

# 528
  • Sofia
Тонка,браво на вас, много сте чевръсти,пу-пу.  Peace
Мой близък приятел вече почти половин година мъчи ремонт в  новия си апартамент и е на път да се откаже и да го продаде  Rolling Eyes, все не случва на читави майстори  Thinking.
Супер меланхолично ми е днес и носталгично  Confused...

# 529
  • София
Гена, не викай браво, че не се знае дали по Великден ще сме приключили.  Laughing Да видим първо тия нашите майстори какви ще ги надробят. Верно, че са ни препоръчани, но знае ли се.

# 530
  • Sofia
Гена, не викай браво, че не се знае дали по Великден ще сме приключили.  Laughing Да видим първо тия нашите майстори какви ще ги надробят. Верно, че са ни препоръчани, но знае ли се.
Сакън,какъв Великден  Naughty. До месец сте се нанесли, ми казва кристалната топка  Hug,...най-късно за Коледа  Peace. И да си похвалиш после майсторите, че си е направо за хвалба.
Или е есенна депресия моето,или ретрограден Меркурий,ейшемусенезнае...до скоро ми беше ПМС и Сатурнова дупка  Crossing Arms,ай да идва Видовден,че моите възразяват  Mr. Green.

# 531
A, Тонка, ти ще ги строиш на майсторите! Споко! На Коледа ще има освещаване!

# 532
Момичета, не мога да ви изчета, интернет хващам само по разни таверни, но пиша, за да кажа Алоха от о.Закинтос. В един супер забутан край на острова сме, на една таверна, точно на брега. Яхтата е..интересно преживяване. Баните са две , с размера на тоалетна в самолет. Малко полеви условия, честно казано, но пък доста автентично и интересно. Клати здраво, на Дименхидринат съм и спя по цял ден. Тръгнахме от Кефалония, снощи спахме на о.Итака,аутре сме на залива Навагио, както и на пещерите. Българо-руска група сме, имаме водка, хайвер, настроението е на 6! Днес спирахме в открито море и плувахме на 150м.дълбочина.

https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/1 … 0&oe=583E518E

# 533
  • София
Захирче, чакам после подробен разказ и много хубави снимки.  Hug
Аз веднъж се возих на малко корабче и щях да пукна. След това ми се отвори еднодневна разходка с яхта до един остров близо до Кушадасъ, с включени яденета и пиенета, но авантюристичният ми дух беше изчезнал яко дим.  Mr. Green

# 534
Обожавам яхтените почивки. Heart Eyes
Колко човека сте с тия 2 бани?
Красота е там.

# 535
  • Пловдив
Закачихме три колелета на тавана в коридора. Не, че стана просторно в коридора, ама поне може да се мине. Изродско е - влизате у нас и отсреща ви се блещят три колелета провиснали от тавана. Трябва да ги снимам, ама ме мързи. Такава простотия никъде другаде на съм виждала. Само у нас. ОоОоооооОоникално!

# 536
Янтра, не се нерви. Аз съм виждала (е, на снимки от нета) колело на тавана в холо-кухня.

Захир, наблегни на водката, какви са тези лигости с лекарствата!

# 537
Ние имаме едно висящо колело на тавана в спалнята вече няколко години. Мислех, че на никой другняма да му хрумне подобна щуротия,но не сме сами. Simple Smile

# 538
  • Ямбол
Янтра, трябва да го видя. И нашите колелета са три и мъжът все мрънка, че в гаража нямало място за колата. Е, няма да ги сложа в коридора, но не знам и в гаража, дали ще стане, че има рафтове, а и на колата може да опират.

Захир, весело изкарване. Аз също не мога да преживея такова клатене. На мен за 30 минути ми става лошо на яхта, а какво остава за повече.

Тонка, късмет с майсторите.

# 539
  • Пловдив
Няма да ти стане в гараж, те висят. Утре ще снимам, сега съм си легнала с лаптопа и ме мързи да стана. Да предупредя - инсталацията не е приключила и има дупки от дюбелите на бившите закачалки. Но колелата са закачени Crazy Три висят, отдолу е колелото на малкия с помощни колелца, уейвборд, тротинетки, топки, тралалала- натурия.

В мазетата не може, защото сме на 150 метра от Марица и е адска влага, а таваните са ми на майна си, аз съм на първи надпартерен. Та затуй всичко е в коридора.

Тази зима мисля да не ги прибирам към Сопот, основно защото сменихме колата и в новата се събира само по едно. И само си представям как добавям 5 чифта ски, ски обувки и щеки в коридора и косата ми настръхва Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт