Искам да кажа ... (87)

• 75 327
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Честит празник, момичета!
И друг път съм споменавала,че не отбелязваме никак националните си празници, у дома  Embarassed,а ми се иска. Но нямам съмишленици  Crossing Arms.
Ужасно гадно време навън, 14 градуса според термометъра  Shocked, ще разровя за дълги гащи и жилетки  ooooh!. Имаме уговорка за обедно гостуване и след това- тенис на маса ще търсим  newsm78.
Да кажа,че триото на Ивъл е прекрасно  Heart Eyes.Даун е много нежна девойка  Hug.

# 586
  • Ямбол
Аз бучнах едно знаме на терасата. Нямам никакво време за отбелязване. Имам още две разпределения, а следобед съм на магазина и от утре на работа. Трябва да ги приключа до 12 часа или пак ще пиша по нощите.

Иначе тук е жега от сутринта още. 24 градуса според синоптик.

# 587
Гена, за определението "девойка" ще те черпя  Grinning.

# 588
 animal037 Даун, а си посмяла да се махнеш преди да те видя!
Евил ме остави без думи! bouquet

# 589
animal037 Даун, а си посмяла да се махнеш преди да те видя!
Евил ме остави без думи! bouquet

Мария, то няма някой, който да не ме е виждал вече  Grinning.

# 590
Аз не съм. Къде да те търся?

# 591
Аз не съм. Къде да те търся?

Още си виси снимката, която води към фликър, който води към фейс Simple Smile.

# 592
Този път дойдох навреме  Laughing
Даунче, много си хубава.
А детето да не си го родила на 15. Като момиченце си  Hug

Довечера и моят "никаквец" се прибира.
Направила съм желирано мляко с плодове - банани и киви.
Оставила съм го в хладилника, нямам търпение за довечера.

# 593
Този път дойдох навреме  Laughing
Даунче, много си хубава.
А детето да не си го родила на 15. Като момиченце си  Hug

Довечера и моят "никаквец" се прибира.
Направила съм желирано мляко с плодове - банани и киви.
Оставила съм го в хладилника, нямам търпение за довечера.

Руми, не съм, но още има смут като се появя с него на обществено място и заявя, че съм му майка  Grinning.

Ето го и детето Simple Smile Untitled by anna stoykov, on Flickr

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 12:14 от Down Under

# 594
Даун, този младеж синът ти ли е? Олелее, голям чаровник имаш! Heart Eyes Ама откъде ги извадихте тия синове с Евил, направо са невероятни! Аз не разбрах, записала си се на курс по фотография?

# 595
Даун, този младеж синът ти ли е? Олелее, голям чаровник имаш! Heart Eyes Ама откъде ги извадихте тия синове с Евил, направо са невероятни! Аз не разбрах, записала си се на курс по фотография?

Мойто гардже е това Антигона Simple Smile.

Да, записах се  не на курс а в група и по този повод имам снимка. Никой не ме беше снимал от поне 25 години Simple Smile.

# 596
Лелее, ти си мъжът ми в пола, честно. И риболов, и фотография, въобще...разминати сродни души сте явно  Laughing Пу, че не съм по-млада, гледай какви разкошни млади мъже отглеждате  Hug

# 597
Ох, недей, че той май само добре изглежда. Може да разхожда куче и да слага чинии в миялна. не го бива по екстремизните неща и смята, че съм луда  Mr. Green

# 598
Разменям моя мъж с риболовните такъми и фотографски принадлежности за твоя младеж и миялната  Laughing

# 599
Разменям моя мъж с риболовните такъми и фотографски принадлежности за твоя младеж и миялната  Laughing

Имаме сделка Simple Smile. С кеф ще кеся за риба, а ти ще  обясняваш на пубера нещата от живота. Трябва и да го храниш. По много  и редовно. Ако те е страх, мяташ пържола.

Общи условия

Активация на акаунт