Искам да кажа ... (87)

• 75 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Разменям моя мъж с риболовните такъми и фотографски принадлежности за твоя младеж и миялната  Laughing
Точиш лиги по агнешко,  лудетино. И да го пообръснеш.

# 601
Даун, ми това гардже много готино! Попази си го за теб още малко и после нека прави мацките щастливи!

ММ не го влече нито риболов, футбол. Облагодетелствена се чувствам!

# 602
Даун, ми това гардже много готино! Попази си го за теб още малко и после нека прави мацките щастливи!

ММ не го влече нито риболов, футбол. Облагодетелствена се чувствам!

Пуснала съм го вече. Не ми дава да го пипна. Гушна ме като бях болна и това е. А и вече е "обвързан" с Кати, така че с Тонка се разбирайте Simple Smile.

# 603
Тонка, ще ме извинява, ама докато Кати порасне тоз хубав момък не е лошо да натрупа опит  Mr. Green
Ми така де, две щерки имам по-големи от Катето  Flutter

Майтапа настрана, да ти е жив и здрав. Хубаво момче  Peace

# 604
Тонка, ще ме извинява, ама докато Кати порасне тоз хубав момък не е лошо да натрупа опит  Mr. Green
Ми така де, две щерки имам по-големи от Катето  Flutter

Майтапа настрана, да ти е жив и здрав. Хубаво момче  Peace

Благодаря Simple Smile. И аз си го харесвам, дори и пъпчив.Много е "смотан" милия. не знам как да му помогна да се поотвори. Има първи дан по таекуондо, спечели награда по физика, харесван е, ама е много затворен по моите стандарти.

# 605
Даун, единственият начин, по който можеш да му помогнеш да се поотвори (според мен), е да му покажеш, че всъщност е ок да е толкова затворен.

Хубаво момче, да ти е жив и здрав. 

Вчера беше 37 градуса при нас, вечерта преди да си легна - 30. Не се диша. Писна ми.

# 606
Даун, голям сладур  Heart Eyes При нас е жега, пече яко, а мен ужасно ме боли глава. Ужасни почивни дни, да си взема каката вече и да починем с нея, най- накрая, още 2 дни  Crazy

# 607
Оставила съм го на мира от поне две години. Добро е детето и не ме тормози много.
След две седмици започваме да каране  Shocked, Не зна кой ще е по-стреснат.

# 608
  • До морето
Видях младежа на Даун, много е хубав, бравос! После видях една снимка на едно момиче с къса коса и червено червило? Даун, това ти ли си???
На Евил триото го пропуснах, ако може повторение.

Завърнахме се ние - вече даже завъртях първата пералня и сушилня. Децата са приспани. И хляба сложих. Като се разбудим ще прибера куфарите и отиваме на разходка, че у нас "вода извира" както казваше дядо ми.   Mr. Green

Искам да кажа, че съм много доволна жт тази мини почивчица. Приморско е новото ми любимо място, бих се върнала с кеф.

# 609
Марипоса, аз съм Simple Smile.

# 610
  • До морето
 Shocked Shocked  Shocked Е, ти направо ми скри шапката! Изглеждаш феноменално. Никога не бих предположила, че това е майката на момчето по - горе. А колко се различаваш от това, което аз съм имала като образ в главата си за теб  Joy Joy Joy

# 611
Shocked Shocked  Shocked Е, ти направо ми скри шапката! Изглеждаш феноменално. Никога не бих предположила, че това е майката на момчето по - горе. А колко се различаваш от това, което аз съм имала като образ в главата си за теб  Joy Joy Joy

Joy Марипоса, интересно ми е как си си ме представяла

# 612
  • В Космоса
Честит празник!

Последно щъкане в югоизточната част за това лято направихме - къмпинг Юг и Дрънчи дупка. Още две седмици и се прибираме към Сф. Вече ми се е приходило яко по сериозни есенни планини.

Даун, много сте свежи със синът ти! bouquet

И на Евил хубавеца и сладурите видях! bouquet bouquet

# 613
  • София
Аууууу  Heart Eyes
На зетя му отпускам още цели 12 години веселба. Да види каква либерална и готина тъща ще има. И да знаете, хиени такива, че мъж сменям, зет - не.  Naughty
Сватята ми е убавица, аз съм й казвала, че е като момиченце.  Hug

# 614
Честит празник!

Последно щъкане в югоизточната част за това лято направихме - къмпинг Юг и Дрънчи дупка. Още две седмици и се прибираме към Сф. Вече ми се е приходило яко по сериозни есенни планини.

Даун, много сте свежи със синът ти! bouquet

И на Евил хубавеца и сладурите видях! bouquet bouquet

Детето ми даде да го снимам Simple Smile.Нямах време за апарат Simple Smile. Милото на мама
Много се гордея с него. Отличник е Simple Smile.

Сватя, много прилично се държи зет ти.

Общи условия

Активация на акаунт