Искам да кажа ... (87)

• 75 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм невежа, извинете Crazy Какво става с твоите вежди? Скубеш ги нацяло или??

Не бе  Crazy Там си остават. Върху тях се рисува.

И след това пак ги оформяш по контура, който са ти направили? А ако твоите вежди са доста светли? Боя?

# 661
Да. Ако ти растат   hahaha Ти си казваш каква форма и дебелина искаш, ако имаш предпочитания. Ако не - рисуват ги по твоята естествена форма.

За боята се консултираш с козметика. Ако искаш можеш да си бяла като сирене, пък да си пльокнеш катран черно. Те цветовете не са повече от черно, тъмно кафяво, светло кафяво и червено. Но седмица поне след процедурата е най-наситен цвета. После избледнява.

# 662
Да. Ако ти растат   hahaha Ти си казваш каква форма и дебелина искаш, ако имаш предпочитания. Ако не - рисуват ги по твоята естествена форма.

За боята се консултираш с козметика. Ако искаш можеш да си бяла като сирене, пък да си пльокнеш катран черно. Те цветовете не са повече от черно, тъмно кафяво, светло кафяво и червено. Но седмица поне след процедурата е най-наситен цвета. После избледнява.

Благодаря Антигона  bouquet Blush Наистина не знаех за тази процедура. Не ми се и налагало нещо специално да им правя и  сигурно затова.... Аз моите си ги подстригвам от време навреме и скубя, ретро работа  Crazy Joy

# 663
Антигонче, не вярвам твоите да са по- зле от на аватара ти  Mr. Green Моля те, махни тая грозотия и върни себе си  Praynig   Heart Eyes

# 664
Ееее, ти значи бая материал имаш щом и подстригваш. Завиждам, но ще излъжа ако кажа, че е благородно Blush

Абе, не се ли пише поДстригване? Ауто коректът ме поправя без "Д"  Thinking

Рая, стига сте сме гледали, то не остана някой в БГ-мама, който да не ме е виждал.  Laughing Дай фейсбук, ще се любуваме една на друга постоянно  Flutter

# 665
ПоДстригвам е разбира се!
 Не съм виждала човек без вежди с изключение на една колежка ама тя ги минаваше с коламаска  и се шареше с молив.... Никога не разбрах каква е целта на тази ежедневна хамалогия.

# 666
  • Sofia
http://ladyzone.bg/gallery/krasota/how-to/mikrobleiding-kak-da-i … to-iaponkite.html

Мислех, че е сравнително нова процедура  newsm78, понеже в козметичния салон, в който ходя я предлагат от около 6-7 месеца.
Моите вежди също подстригвам  bowuu.
Даун, много ти е готЕн младежът  Crazy bouquet.От описанията ти за него, очаквах да е по-обрасъл  Rolling Eyes,пък той стегнат хубавец  Sunglasses.
Днес голям хайманлък  Crazy-почти 12 часа по улиците,че и накрая синковецът остана да преспи у другаря си  Laughing и ние с баща му сме ергени  Blush.

# 667
Те моите взеха да растат малко по малко, но самите косъмчета са много тънки, рехави и прекалено светли за тена ми. А съм тъмнокоса и тъмноока.
Като видя туркините с какви гъсти,черни вежди са и ми потичат лигите  Laughing

# 668
evil, дай нa лични снимка, че те изпуснах! bouquet
Моите вежди са различни. Като малка в детската градина ме харесваха две момчета братовчедчета. И като излизахме винаги бяха зад мен. Един ден ми целуваха шапката, аз се обърнах за да им перна по един шамар, паднах и си спуках едната вежда. У дома (баба ми ми разказва) как аз вече съм се успокоила, забравила, заиграла съм се, а майка ми като почнала да реве, рев и пак рев. И баба ми я питала защо сега плаче. Майка ми през сълзи й обяснила, че се вайка, че като порасна няма да има кой да ме хареса, защото ще съм с криви вежди. Моите са леееко редки към края, но освен пинцета и ножица нищо друго не им правя. Имам чувството, че ако ги нашаря с молив, сенки и като се пообарам ще се размажа и ще изплаша освен околните и себе си.

# 669
  • Euskal Herria
Веждите ми досега не съм ги пипала, не мисля, че имам нужда. Е, гримирам се и смятам, че не съм зле изрисувана  Mr. Green.

# 670
  • До морето
Мерсьонкалки  Hug

# 671
Разсъни ме тоя мач, мъжът ми спи, аз си викам тихо  Mr. Green До къде стигнахме  Laughing Честно, никак не харесвам аз тая мода на вежди гайтани, нормални, оформени ОК, ама има едни ....дето така ми бодат очите  Confused От телефона не мога, иначе бих постнала Николета и онзи турски актьор  Crazy

# 672
Николета пак е цвете в сравнение с една Катрин Вачева. Но всеки има право да си се харесва и прави както си иска.

# 673
Момичета, разсмяхте ме Simple Smile. Висока няма как да стана, но някои са гледали в кристалната топка, защото сега съм с къса коса а доста руси кичури. Като правим сесия ще пусна пак.

# 674
Мале, какви веждИ ми беше нарисувала една мома на пробния грим за сватбата... Николета пасти да яде. Той целия грим беше трагикомичен де, ама веждите бяха умопомрачителни... На моето малко личице, мъжът ми се потресе като ме видя  Joy Иначе не се занимавам особено с тях, я оскубя някой косъм на 3-4 месеца, я не. Само ги изсветлявам когато се боядисвам, защото са черни и не ми отиват на русата коса.

Общи условия

Активация на акаунт