Искам да кажа ... (87)

• 75 304
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Моите вежди са с нормална дебелина и форма. Много ми харесват веждите от рекламните снимки за микроблейдинг, но като си знам късмета и козметичките в нашия град, на този етап не бих се разкрасила.

# 676
  • Варна
Добро ви утро!

Лекинко завиждам на всички дами с хубави гъсти вежди.
Моите въпреки тъмната кожа, коса и очи... рехави, бозави.
Отделно и на двете имам по един белег от лепене, щото
кротко и послушно дете съм расла.  Crazy

mariat в КМ още висят снимките ми в темата за вежди.

Успешна седмица!

# 677
И аз съм от тези без вежди, като Антигона. И никакъв пигмент не ме лови.
Рисувам си на воля..))

# 678
Добро утро!

Екс, майка ми е същата като мен. Дали защото имаме много мазна кожа, дали организмът ни усвоява много бързо нямам идея. Преди като си слагаше ботокс, за два-три месеца вече беше изчезнал. Сега последно ходи да си опъва бръчките с хиалуронова киселина, ами пак същата работа. При леля ми ефектът стои година и нещо, при майка няма и 4 месеца.

# 679
Добро утро!
Евил, видях те! Кажи ми къде си си оставила годинките, че и аз да отида до това място! Респект!
Днес имам малко задачки- закачки, а времето освен мокро е и студено.
Антигона, Екс, липсата на собствени вежди на какво се дължи? От много скубане, заболяване(пу-пу да не е това) или нещо съвсем различно? newsm78

# 680
При мен от много скубане и ненормални диети през пубертета, от които почна и косата ми да пада в промишлено количество.

# 681
Аз по едно време се бях замислила да си татуирам цепката на едната вежда при истински татуист. Все още го обмислям, но по- рядко. При мен точно по метода микробейдинг трябва да се татуират 2-3 косъмчета. Еми дразнещо е, като знам колко малко трябва, за да се пипне.

# 682
Пробвай. Най-лошото, което може да стане е да падне тушът прекалено бързо. А ти като имаш твои си косъмчета ще стои още по-добре.

# 683
  • ГО
Добро утро!

Завърнах се  Mr. Green
Четях ви от време на време, ама през телефона ми е неудобно да пиша. То и редакторът, като почне да ги преправя едни.... направо ми се отщява.

Да си кажа, без някой да ме е питал - изкарах си супер!
Лозенец ми хареса. В началото на седмицата беше идеално - нямаше хора. През почивните дни се напълни, ама пак беше добре. Децата ме слушаха, не се оплаквам. Даже повече ме слушаха, като бяхме сами, като дойде баща им се разлигавиха. Централният плаж не ни хареса, ходехме на къмпинг "Корал".Единият ден бяхме сами на плажа. Само в двата му края имаше някакви други хора, ама аз не ги виждах. С напредването на деня се пълнеше, ама заради децата се прибирахме по-рано и не сме усещали навалица. Само пътят до там е гаден, ама се преживява.
Намерихме си и хубаво местенце за хапване, където готвеха вкусно и обслужването беше страхотно. Много приятни момчета, млади, хубави  Mr. Green, закачаха се с децата....
Вечер се разхождахме из тихите улички, много обичам да разглеждам къщите и дворовете.
И така. Simple Smile
Прибрахме се с усещането за една хубава почивка и хубаво усещане за Лозенец.

Хубава седмица ви желая!
За мен днес е понеделник  Crossing Arms Mr. Green

# 684
Мариат, просто са ми много редки - от дете съм така.

# 685
Евил, щото така не съм те видяла. Нищо другия път  Peace
Камаче, звучи като идеална почивка. Браво.

Аз си имам вежди, даже половината да си поделя с някоя, пак ще има за двете  Mr. Green
Голямо скубане пада  hahaha

# 686
  • Пловдив
Аз си имам вежди, даже половината да си поделя с някоя, пак ще има за двете  Mr. Green
Фрида Кало? Laughing И аз. Имам моновежда.

# 687
Фрида Кало? Laughing И аз. Имам моновежда.

Аз чак моно, нямам, но и аз скубя яко. Имам драма с козината, ама какво да направя.

По едно време като млада и глупава скубех веждите до едни тънички чертички. Сега не мога да повярвам, колко нелепо съм изглеждала Simple Smile.

# 688
  • Пловдив
Е, то и аз не изглеждам с моновежда, скубя я, но в оригиналното си състояние е моновежда.

И съвсем отделно - ох, това подаръците за десети рожден ден на момичета са пълен ужас! Толкова да съм в час с всички момчешки желания между 11 и 4, но момичетата, ах момичетата.... пълен мрак. Досега си минавах редовно с някоя по-нагласена блуза/туника, обаче сега ми викат "без дрехи" и аз изпаднах в стрес.

# 689
Е, то и аз не изглеждам с моновежда, скубя я, но в оригиналното си състояние е моновежда.

И съвсем отделно - ох, това подаръците за десети рожден ден на момичета са пълен ужас! Толкова да съм в час с всички момчешки желания между 11 и 4, но момичетата, ах момичетата.... пълен мрак. Досега си минавах редовно с някоя по-нагласена блуза/туника, обаче сега ми викат "без дрехи" и аз изпаднах в стрес.

Книга? Моите племенници все това заръчват.

Общи условия

Активация на акаунт