НОЕМВРИЙЧЕ гладно няма, мама хапва си за двама! - Тема 7

• 65 033
  • 700
  •   1
Отговори
# 345
Честито Enjoy!Нека малката принцеса расте палава и здрава!
Момичета всичко ме боли,хъркам,не спя,дебела съм и отгоре на всичко не мога и да се обръсна като хората протърквам се до кръв-досега винаги съм ходила на кола маска
И аз съм като теб. Едвам се бръсна е едно голямо огледало долу горе става.

# 346
Честито, Enjoy. Пожелавам ти да е много здрава и да има късмет във всичко.
При мен бебчо също е активен на периоди.
Мен много ме е страх да не пропусна момента, в който водите ми са изтекли. Sad

# 347
Момичета, първата "ноемврийка" се появи на 7.10. Имаме си дъщеричка родена в 34гс поради изтекли води, но е добре.
Браво, да ви е жива и здрава! Simple Smile Ти добре ли си, как мина раждането, колко е голяма беба?

# 348
Честито Enjoy!Нека малката принцеса расте палава и здрава!
Момичета всичко ме боли,хъркам,не спя,дебела съм и отгоре на всичко не мога и да се обръсна като хората протърквам се до кръв-досега винаги съм ходила на кола маска
Хаха, Маня, всички сме така! Но за сметка на неразположенията, в корема ти тупкат 2 сърчица и ритат 4 крачета, така че е нормално!
Момичета, още малко остана! Одеве се заблях в една тема кой как и кога е родил, еми само 25 на 100 са си дочакали термина, останалите 60 на 100 са подранили, а 15 на 100 са преносили. Аз за себе си имам чувството, че беба ще подрани, но дано греша.
Така че стискайте кълки, че може би е останало по-малко отколкото си мислим  Rolling Eyes

# 349
Момичета които ще раждат секцио-имате ли насрочена дата?
Шоши много ми тежи особено като съм права.И аз имам чувството че няма да издържа до края

# 350
Аз имам дата за секцио и ми е 11 дни преди термин, на 7ми ноември. Обаче и шийката е почнала да ми се скъсява, и беба е едричка, та док ми каза ако успеем да я задържим до 36та седмица, след това във всеки един момент трябва да сме в бойна готовност.
Маня, ти като си с близначета, ако ще правите секцио, то също ще е доста по - рано от термин, а и е много вероятно да тръгнат доста по-рано.

# 351
Утре съм на ЖК и ще насрочваме датата докторите са се насочили към 15.11.
Шоши някъде около твоята дата мисля че е Архангел Михаил

# 352
Аз още незнам кога ще е датата.но според мен ще е някъде към 20ти ако не реши бебето нещо друго Хихихи

# 353
Момичета, мацки, настоящи и бъдещи мами,  Hug
да разведрим темата, стига сме се оплаквали като пенсионерки  Laughing, все пак всички сме активни, здрави жени в детеродна възраст, а това е чудесно!

Вижте на каква статия попаднах http://olgadukat.com/2012/08/30/tears-prevention/ - интересно и полезно. А вие правите ли упражненията на Кегел и масаж на перинеума?  Wink

# 354
  • по пътя
Честито Enjoy!  bouquetЯвно се започна вече, аз все съм от преносилите, че сигурно ще ви поздравя първо всичките Simple Smile

# 355
  • Казанлък
Честито за първото бебче! Дано всичко е добре, а на мама пожелаваме бързо възстановяване!

Момичета, всяка от нас се оплаква от нещо, аз ли ще съм единствената която ще се оплаче от досадните гадни хронични ли са не знам вече гъбичкииии  ooooh! Tired

# 356
Благодаря момичета. Има и второ бебче на мама divost наколко часа след нас

# 357
  • Рим
Еха! Изненадахте ме, момичета!  Hug

Честити бебенца на Enjoy и divost! Да са ви живи и здрави и бързичко да се възстановявате!  bouquet

# 358
Здравейте,момичета!Късничко ви открих,но се надявам да ме приемете.Чакам момченце,термин 15.11,първо детенце.Имате ли фейсбук група?

# 359
  • Пловдив
Честити бебенца на Enjoy и divost! Hug

Общи условия

Активация на акаунт