БИО/органична и натурална козметика - тема 6

• 140 841
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
момичета знаете ли дали Alteya Organics се разпространява във физически магазинчета?
В Зоя.

# 601
момичета знаете ли дали Alteya Organics се разпространява във физически магазинчета?

Има ги в био магазините.

# 602
# 603
Използвала съм само измиващия гел сапун и не бях доволна. Изсуши кожата и на дъщеря ми и моята, а сме с нормална кожа. Има разфасовка и от 60 мл, ако не се лъжа в сайта на Алтея и може да пробвате и да прецените дали на вас ще ви допадне. Ние го доизползвахме за измиване на ръце и то с голяма мъка. Веледа, Алверде и Бебо (не съм сигурна, че са  напълно натурални и ги има в Лидъл) са по-добри за мен.

# 604
  • София
Христос Воскресе!
Въпросът ми не е конкретно по темата, но го задавам тук, защото много от пишещите са наясно със става на козметичните продукти.
Доколко слънцезащитата с химични филтри е по-вредна от тази с физични? Да знам, че химичните филтри са много на вид и може би зависи от конкретия филтър. Ако може да ми прероръчате и слънцезащита с химични "по-малко вредни" филтри. Става въпрос за лице, не за тяло.

# 605
Можете ли да споделите мнение за hydro effect серума на lavera?
От известно време му се чудя, звучи ми добре като действие, но все пак...

# 606
за мен нямаше абсолютно никакво действие и имаше кремове, под които правеше кир ефект
в началото много ги хареса, но когато го разносих, промених мнението си

# 607
Някой ползва ли козметика на Martina Gebhardt? Отзиви?

# 608

Има ги в био магазините.
Алтея спечелиха първо място на световния конкурс за натурална и органик козметика, току-що преминал в Лондон:
https://web.facebook.com/AlteyaOrganics/photos/a.713514305353361 … ype=3&theater

# 609
Аз преди малко ходих до аптеката и като се загледах предлагаха доста техни продукти, около 30-тина вида. Предполагам, че ги има и в други аптеки.

# 610
  • In the land of Never Never
На Алтея съм ползвала само крем с фактор 30 против изгаряне, не ми хареса, въобще не може да се изстиска от тубата, толкова е гъст, а като се нанесе е розов и плътен по-скоро като фон дьо тен. Разредих известно количество го с арганово масло, и така го ползвам в момента. 
Харесват ми продуктите за лице на Handmade Naturals, наистина високо качество.

# 611

Аз ползвах крем за смесена млада кожа. Ами не ми хареса - беше много тежък и изпбщо не ми попиваше, а уж бил за смесена кожа. Изхарчих го по тялото...

# 612

Аз ползвах крем за смесена млада кожа. Ами не ми хареса - беше много тежък и изпбщо не ми попиваше, а уж бил за смесена кожа. Изхарчих го по тялото...
Четох в коментарите в еко-верде, че кремовете им действително са тежки, но аз заглеждам два серума. Е не би трябвало и серумите да са тежки, така мисля. Макар че се водят лосиони, не серуми, знам ли... Изпратиха ми от сайта код за 15% отстъпка за първа поръчка и до 29-ти трябва да измисля за какво да го използвам. Действително в момента имам нужда най-вече от лек, хидратиращ серум, който да ползвам под слънцезащитния крем лятото. Той е хубав, плътен, но с матов завършек, обаче май не ми овлажнява достатъчно кожата.

Заглеждам и този серум с хиалуронова киселина:
https://www.ecco-verde.bg/alkemilla/khialuronova-kisjelina-1
Някой ползвал ли го е?

# 613
  • Sofia
Здравейте, ползва ли някой дезодорантите на Schmidt’s и доволни ли сте?

Всяка година, през пролетта, кожата ми прави реакция към дезодорантите с алуминий (знам,че са вредни, но ползвам такива) и търся алтернатива, докато премине. Всеки път е голяма мъка около месец, но тази година съм обнадеждена, че може и да се спася с тази марка. Хвалят ги доста, като наистина ефективни, макар и БИО  Laughing

# 614
Ползвала съм на друга марка, която се предлага в Зоя и съм доволна. Сега гледам, че са пуснали още стикове. Ако някой е ползвал от всичките видове, ще се радвам да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт