Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 590
  • 700
  •   1
Отговори
# 120
Е, аз нося Бандит и то често, и от много години, та кожа наистина обожавам.
Кели Калеш не е моята бира, разкарах го бързо много отдавна.

# 121
  • София
veka, интересно как си се сдобила с него, като толкова не го понасяш? Без проба ли си си го поръчала или ти е подарък? Щото аз такива, дето не понасям, почти нямам.
densi, според мен ще оцениш Галоп (не си спомням как си с Kelly Caleche, не че си приличат, но е кожено положението), щом по принцип харесваш кожа в парфюм. За мен е трудна нотка, твърде взискателна. На Кели нося тоалетната вода и имам още един-два с кожа...а съм се огледала и в още един с кожа:
Étui Noir Miller Harris, но трябва да го потърся за проба.
А това е рекламата на Zadig & Voltaire, които kovatcheva беше описала подробно:
https://www.youtube.com/watch?v=PhK2es-ZkNI

Zozina, трябваше да си избера сет от 4 и просто нищо друго не намирах измежду Ермесансите, което да ми хареса и забих този, бях го тествала само веднъж на китка и уж ми се стори интересен.
Тези Zadig & Voltaire ще се продават и тук, имаше реклами в септемврийските списания, но не зная дали са ги заредили вече.

# 122
  • София
Ами, ако го харесваш, да! Laughing Той няма нищо общо с тях. И е неповторим. Crazy
И аз така смятам за Бомбата. Peace
[/quote]
И аз имам Ла ви е Бел, благодарение на мила съфорумка  Hug, като още тогава й казах, че е връзка любов-омраза  Mr. Green, а също и Ейнджъл, който обожавам, но аз по принцип съм върл фен на Мюглер, пък и неговите парфюми прекрасно се разбират с кожата ми. Та, нищо общо между двата. Тамар, ако ти харесват, заслужава си да ги имаш всичките  Mr. Green. Тук май няма кой да те разубеди, все подстрекателки са се събрали  Whistling

# 123
Ще го оцениш и си мисля, че ще ти допанде за носене (въпреки, че бях убедена, че ще ти хареса и лятната орхидея, но сгреших). Аз прихващам нещо много бегло и съвсем завоалирано от Kelly (с уговорката, че грам не си приличат), просто за секунди ми напомни нещо...но е нормално те всичките си носят характерен почерк.
veka, прибери го и може след време да ти се приноси нещо точно такова...А на Zadig & Voltaire аз издирвам един по-стар (Tome 1 La Purete for Her) и даже си мислех направо от сайта им да го поръчам без проба, но разума надделя, та засега не съм ги пробвала...

# 124
Благодаря ви  bouquet Angel съм пробвала на ръка два пъти,но покрай него още няколко парфюма и явно съм останала с впечатлението,че има общо с тях,но ще му обърна по-специално внимание  HugДокато сме на Thierry Mugler,искам да попитам имате ли впечатления от този?От няколко дни попадам на него из сайтовете,но не го намирам в магазин,за да го помириша

# 125
Ще го оцениш и си мисля, че ще ти допанде за носене (въпреки, че бях убедена, че ще ти хареса и лятната орхидея, но сгреших). Аз прихващам нещо много бегло и съвсем завоалирано от Kelly (с уговорката, че грам не си приличат), просто за секунди ми напомни нещо...но е нормално те всичките си носят характерен почерк.
Много ти благодаря! Приятно ми е да общувам тук с теб, защото си много мила, позитивна, знаеща и винаги намираш добри думи за всеки! Страхотна си, благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

Днес ще заложа на лек парфюм, защото искам да пробвам нови по ръцете и на блотери.

# 126
densi, благодаря за хубавите думи. И аз се чувствам тук все едно сме се събрали да си пием чай, да си говорим за хобито ни, като междувременно си подаваме чинията с бисквитите... Laughing

Тия дни ще търча да издирвам Comme des Garçons Blackpepper, че съм любопитна там, дано го открия за проба.

# 127
  • Чукарландия
маги, да не би да питаш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Aramis/Perfume-Calligraphy-Rose-18132.html
който не е на Лартизан?

О, да, извинявайте, днес се поуморих,.... на Арамис е, разбира се...

Маги, аз с удоволствие си ползвам Calligraphy Rose Aramis, защото в него нищо предназначено за мъже не намирам, за мен си е дамски. Не си го представям на мъже. Мъжете, които харесвам, не ги възприемам с такъв тип аромати.  Wink

Бижу, Денс, вие наистина си нямате друга работа! Hug
Щом така подпалвате чергите, моля да ми споделите коя Бомба е най-Убава ЕДП, ЕДТ или Екстремната? Hug
Или и трите? Joy

# 128
За мен Екстремната. Тя е най-мека, най-топла и секси. ЕДП обаче е по-излъчваща, шлейфова и по-трайна.
Имах ЕДП, ползвах, разкарах, купих си лятна и накрая Екстремната, която обичам най-много.

# 129
  • София
И аз съм от феновете на Ла Ви Е Бел, харесва ми и Флауър Бом. Но Ейнджъл ИЗОБЩО не харесвам, ама хич, нула, по-малко от нула дори. Така че е много индивидуално, Тамар, най-добре пробвай! Peace

# 130
  • Бургас
Абсолютно подкрепям мнението на Петя,аз и затова и написах,че според мен не и трябва Ейнджъл.Така да питаш не е работа,отиди сама и си го пробвай...Много харесвам Ла Ви,беше ми омръзнал,сега пак си го харесвам,Бомбата си я обичкам много аз. Heart Eyes

# 131
  • Sofia
От бомбите и на мен екстремната ми е любима, минах през всички, оставих си и едп. Забелязала съм че този парфюм силно действа на мъжете, както и Алюр едп -  един приятел гей ми призна, че намира ароматът толкова секси, че едва се удържа да не ми налети.  Laughing

# 132
  • Добрич
маги, да не би да питаш за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Aramis/Perfume-Calligraphy-Rose-18132.html
който не е на Лартизан?

О, да, извинявайте, днес се поуморих,.... на Арамис е, разбира се...

Маги, аз с удоволствие си ползвам Calligraphy Rose Aramis, защото в него нищо предназначено за мъже не намирам, за мен си е дамски. Не си го представям на мъже. Мъжете, които харесвам, не ги възприемам с такъв тип аромати.  Wink

Щом така подпалвате чергите, моля да ми споделите коя Бомба е най-Убава ЕДП, ЕДТ или Екстремната? Hug
Или и трите? Joy
Добър и парфюмен ден за всички тук!
Ако днес ви се наложи да се изнесете от къщи без багаж - аварийно и за дълго, кои 2 парфюма ще вземете със себе си, знаейки, че останалите няма да с вас дълго време, ама само два....Това е хубав въпрос за Тема....
....е добре де, само 3....

# 133
  • Добрич
За мен Екстремната. Тя е най-мека, най-топла и секси. ЕДП обаче е по-излъчваща, шлейфова и по-трайна.
Имах ЕДП, ползвах, разкарах, купих си лятна и накрая Екстремната, която обичам най-много.
Денси, коя екстремна имаш предвид, тази от 2006 или тази от 2013

# 134
Или и трите? Joy
Crazy Flutter
Ами аз намерих нееещичко тормозещо ме в едП и избрах след много време и преминаване през ЛВЕБ Екстремната, ето тази http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Extreme-2013-19330.html  защото има няколко Екстремни издания.

Колкото до харесването... Толкова е индивидуално, че не мога да си представя как мнението на някого, че харесва или не харесва един, вкупом с други два аромата, може да ми повлияе. Ако ще трябва да подредя споменатите три парфюма то те са Flowerbomb Extreme, Angel  и накрая, като дори мога без него както вече и направих - La Vie Est Belle.

Маги, всичките тези въпроси, които така дръзновено задаваш, тук отдавна са обсъдени в теми и без теми и по много пъти! Crazy Не можем с 2 или три парфюма, това е отговорът! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт