Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 619
  • 700
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Нямаше ли един Корес, който беше копие на flower bomb?  newsm78
Има, ама е копие на Ла Ви е Бел, но е за мен и той по-хубав. Кореса с личи е. Горещо го препоръчам за проби на всички фенове на сладости. Още повече, че има и страхотна цена.
http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Vanilla-Freesia-Lychee-12112.html
Hug

# 106
  • София
Ако Galop има близост с Cuir d'Agne, каквато и роза да са сложили много ме замисля.Аз имам втория и е толкова труден, понякога главоболен, дори отблъскащ аромат, малко са случаите, в които ми е харесвал да го ... помириша от капачката.Понякога ми мирише просто на кожа, качествена, скъпа кожа.Опитвах се да го замажа с нещо друго отгоре, обаче не става.Не съм сигурна, но май цветовете на глога миришат толкова силно и неприятно и нарциса така изостря силата им, че направо става кошмар.
Напълно подкрепям!  Peace Имах удоволствието да го помириша /благодаря ти още веднъж, мила  veka  bouquet/ и е доста неадекватен за моя нос /да ми простят големи парфюмни гурута Crazy/. Наистина не мога да си представя, кога, в какви температури и по какъв повод може да се носи  newsm78

# 107
Цели два Кореса са направили да приличат на Бомбата и на Ла ви?! Shocked Защото аз имам този http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Velvet-Orris-Violet-Wh … Pepper-23077.html и той също прилича и на двата, но от Ла ви е по-хубав, защото няма такъв ритник пачули в началото.

# 108
  • София
Ако Galop има близост с Cuir d'Agne, каквато и роза да са сложили много ме замисля.Аз имам втория и е толкова труден, понякога главоболен, дори отблъскащ аромат, малко са случаите, в които ми е харесвал да го ... помириша от капачката.Понякога ми мирише просто на кожа, качествена, скъпа кожа.Опитвах се да го замажа с нещо друго отгоре, обаче не става.Не съм сигурна, но май цветовете на глога миришат толкова силно и неприятно и нарциса така изостря силата им, че направо става кошмар.
Напълно подкрепям!  Peace Имах удоволствието да го помириша /благодаря ти още веднъж, мила  veka  bouquet/ и е доста неадекватен за моя нос /да ми простят големи парфюмни гурута Crazy/. Наистина не мога да си представя, кога, в какви температури и по какъв повод може да се носи  newsm78

Аз на ръка съм се подлъгала два-три пъти да го нося, но на шията не мога и не мога.Затова четейки руската Фрагрантика, аз Galop на сляпо няма да купя - ръка да пипне, нос да помирише, кожата да се "запознае"  Grinning.

# 109
veka, защо не го продадеш? Голяма бутилка ли ти е или бебе?

Бижу, е този Корес не го познавам, но съм заинтригувана. Hug Вярно две копия са направили.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 22:14 от densi

# 110
  • Добрич

Аз на ръка съм се подлъгала два-три пъти да го нося, но на шията не мога и не мога.Затова четейки руската Фрагрантика, аз Galop на сляпо няма да купя - ръка да пипне, нос да помирише, кожата да се "запознае"  Grinning.

Браво, ето това е parola d`onore!

# 111
  • София

Малка ми е бутилчицата, не съм мислила за продажба.Досега не съм продавала парфюми, не зная дали имам сили да се занимавам, като зная само колко ми е уморително с размените и се отказвам.

# 112
Малка ми е бутилчицата, не съм мислила за продажба.Досега не съм продавала парфюми, не зная дали имам сили да се занимавам, като зная само колко ми е уморително с размените и се отказвам.
Ами, за какво ти е като не я ползваш?! Продай я/размени я и си купи нещо желано с парите. Какво ще се занимаваш, то това е лесно.

# 113
  • София
Ами, за какво ти е като не я ползваш?! Продай я/размени я и си купи нещо желано с парите. Какво ще се занимаваш, то това е лесно.

Не иска нито хляб, нито вода  Joy, а парите за желанията ми трудно ще стигнат,така че си стои.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 22:41 от veka

# 114
Имам и Бомбата и Ла ви е Бел.Според мен Бомбата е някак по-луксозно сладка,ако мога така да се изразя 😂 Ако имам тези двата трябва ли ми Angel на ТМ?

# 115
Имам и Бомбата и Ла ви е Бел. Според мен Бомбата е някак по-луксозно сладка, ако мога така да се изразя 😂 Ако имам тези двата трябва ли ми Angel на ТМ?
Ами, ако го харесваш, да! Laughing Той няма нищо общо с тях. И е неповторим. Crazy
И аз така смятам за Бомбата. Peace

"Всеки, който лесно се поддава на влияние, рано или късно си купува слон!" Laughing

# 116
  • Sofia
Обожавам кожа в парфюм, ръкавици, колани, всякак, този галоп ме вълнува и искам да го пробвам!

# 117
  • Добрич
Имам и Бомбата и Ла ви е Бел. Според мен Бомбата е някак по-луксозно сладка, ако мога така да се изразя 😂 Ако имам тези двата трябва ли ми Angel на ТМ?
Ами, ако го харесваш, да! Laughing Той няма нищо общо с тях. И е неповторим. Crazy
И аз така смятам за Бомбата. Peace

"Всеки, който лесно се поддава на влияние, рано или късно си купува слон!" Laughing

....или нишов парфюм със слонска цена...

# 118
  • Бургас
Ейнджъл не прилича нито на Бомбата,нито на Ла Ви,аз никак не го харесвам и според мен не ти трябва Laughing,освен ако не го харесваш самата ти. Wink Аз съм "за "да се направи тема за парфюми приличащи на други,на мен ми писна от такива вече!На кого са нужни толкова фланкъри,незная...

# 119
veka, интересно как си се сдобила с него, като толкова не го понасяш? Без проба ли си си го поръчала или ти е подарък? Щото аз такива, дето не понасям, почти нямам.
densi, според мен ще оцениш Галоп (не си спомням как си с Kelly Caleche, не че си приличат, но е кожено положението), щом по принцип харесваш кожа в парфюм. За мен е трудна нотка, твърде взискателна. На Кели нося тоалетната вода и имам още един-два с кожа...а съм се огледала и в още един с кожа:
Étui Noir Miller Harris, но трябва да го потърся за проба.
А това е рекламата на Zadig & Voltaire, които kovatcheva беше описала подробно:
https://www.youtube.com/watch?v=PhK2es-ZkNI

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 23:58 от Zozina

Общи условия

Активация на акаунт