Парфюмни размисли и страсти-201

• 112 666
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Бел, потърси за тест With Love - Hillary Duff. Зряла смокиня, сладка, захарна, направена на сладко, вкусна до самоизяждане и въпреки това не е гурме в общия смисъл на думата.

Благодаря, Атти! bouquet

Сега ми предстои едно гостуване при ММ, където могат да се пробват разни нещица, каквото докопам - ще го пробвам! Mr. Green
Много е хубав, подкрепям. Няма го обаче вече за проби, преди се намираше по моловете.

Аз днес вадя, защото имам от вчера непреодолимо желание за Traversee du Bosphore L`Artisan. Дано изкара сладостите си и по-малко кожа.

# 406
  • София
А, докато съм писала още едно смокиново предложение  Grinning Атти, има ли го за проба лесно?
Не съм го срещала, а щом и Денси не е, значи го няма.
От човек единствено.

# 407
  • Чукарландия
Бел, потърси за тест With Love - Hillary Duff. Зряла смокиня, сладка, захарна, направена на сладко, вкусна до самоизяждане и въпреки това не е гурме в общия смисъл на думата.

Благодаря, Атти! bouquet

Сега ми предстои едно гостуване при ММ, където могат да се пробват разни нещица, каквото докопам - ще го пробвам! Mr. Green
Много е хубав, подкрепям. Няма го обаче вече за проби, преди се намираше по моловете.

Гледай как ще го отстрелям на сляпо, само гледай! Joy

Но не сега. Малко трябва да съм примерна! Поне за малко! Mr. Green

# 408
KDS, права си La Yuqawam не е за мен. Много плодов, много нахален. Отгоре на всичко се излъгах да го сложа преди лягане ooooh! Че и траен.
Знам, че е обсъждан много пъти и за кокаина знам  Simple SmileСлед време ще тествам пак оригинала за припомняне. Този -отпада твърдо.
Смокинята на Аква ди Парма я харесвам, изпръсках една отливка. При мен бръснарска нотка нямаше толкова, трайността беше прилична, но шише така и не съм купила. На Ателие смокинята не познавам, както и някои други обсъждани , но то все нещо трябва да остане за пробване Simple Smile

Денси, Traversee du Bosphore L`Artisan- от вчера гледам шишето и се чудя топло ли му е още Simple Smileще взема да ти открадна идеята и  да го сложа  днес Simple Smile

# 409
  • Бургас
Аз пък си припадам по новия Шанел,луда съм по него Heart Eyes.Днес отивам пак да го пробвам и ще го купя.За мен той е попадение,направен точно за млади жени.На моята кожа издържа над 7часа като усещах предимно цитруси,а базата му е великолепна,страшно свеж парфюм,много любим!!!

# 410
На мен също все повече ми харесва. Имам няколко виала, дадени ми с покупките от есенната им гримова колекция и само затова не съм го купила още.

# 411

Бел, ми то и за отстрелване го няма ...погледнах тук-там   newsm78

# 412
Друго пробвала ли си на Terry de Gunzburg?

Не питаш мен, но да отговоря - имах Reve Opulent. Не беше мой, но това не ми попречи да го оценя - чудесно си хармонираха съставките му и бяха намерили баланса между цветята (гардения и жасмин) и гурмето (сладко от сливи и праскови, подправени с ванилия и индрише). Не се сещам кой го има сега, но се надявам да си го харесва.  Heart Eyes

Иначе Flagrant Delice ще е мой, но не знам кога ще му дойде ред. За разлика от повечето смокинови аромати, на моята кожа се усеща преди всичко плода, при това на границата с презряването и много сладък, без зелении.

Много харесвам бутилките на Terry de Gunzburg - тежки, скъпо изглеждащи, семпло луксозни.  Blush

В чуденка съм за гурме аромат за зимата. Бях убедена, че искам Praline de Santal, но в единствения по-студен ден, в който го носих, ми изби потна санталова нотка. Санталът прави такива работи на моята кожа, така че съм доволна, че не го взех по спомени. Сега се колебая между Noir Exquis и Vanille Exquise...

# 413
  • Чукарландия

Бел, ми то и за отстрелване го няма ...погледнах тук-там   newsm78

Wink

# 414
Докато темата е на смокинова вълна (то повечето май са унисекс), да споделя впечатление за Italian Summer Fig на The Body Shop – според мен е брат-близнак на Jardins de Kerylos на Parfumerie Generale. От последния имам проба и от миналия декември го мечтая, но все така се случва, че не се сдобивам с него, а много го мисля и искам. Благодарение на прекрасното ревю в блога на densi   bouquet bouquetпрез ваканцията се озовах в магазин на The Body Shop, пробвах Италианската смокиня и ха – Градините на Керилос! Има известна разлика: този на PG е по-фин, по-прозрачен, как да кажа – единият е от кристал, другият – от висококачествено стъкло, но като цяло за мен приликата е поразителна. Много й се радвам на Италианската смокиня, още повече - заради оптимистичния извод, че ако един аромат е много твой, то той непременно ще намери начин да попадне у теб, ако не във флакон на Parfumerie Generale, то във флакон на  The Body Shop.  Simple Smile

# 415
Бел, недей на сляпо този парфюм.

Макарон, днес имам специален семеен повод и с благоговение сутринта си разпечатах бутилката Noir Exquis в чест на това, напръсках се обилно и от тогава просто блуждая в унес.  Crazy Heart Eyes Не познавам Ванилията, но този парфюм е божествен!!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 10:10 от Бижy

# 416
Макарон, днес имам специален семеен повод и с благоговение сутринта си разпечатах бутилката Noir Exquis в чест на това, напръсках се обилно и от тогава просто блуждая в унес.  Crazy Heart Eyes Не познавам Ванилията, но този парфюм е божествен!!

Какъвто и да е поводът - честито и искрено пожелавам много здраве и любов.

С тази ванилия ме запозна Ели, много я харесвам, защото не е сладкарска. Базовите нотки имат препратка към Нинфео Мио - към тази прилика пак Ели ми обърна внимание, на мен не ми се вярваше, но при паралелен тест приликите наистина се усещат.

# 417
  • Чукарландия

Защо Бижу? Много ли е труден? Hug

Нещо ново: Camélia Intrépide от Atelier Cologne. Ще чакаме Ковачева да ни запознае!  Hug

# 418
Защото има много джинджър. На мен не ми е сладък и аз не усетих в него и капка смокиня. Дори ми беше силно неприятен.  Blush

Макарон, благодаря!  Hug

# 419
  • Чукарландия
Защото има много джинджър. На мен не ми е сладък и аз не усетих в него и капка смокиня. Дори ми беше силно неприятен.  Blush

Peace

Общи условия

Активация на акаунт